Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

o ar nebuvot ne viena turgui pas bobulensija gal jau ka turi
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 02, 10:42)
aš ir žiūriu, kad Teska senokai favorituose kaip paskutinė pasisakiusiosji švietė  bigsmile.gif sveika  smile.gif
Ice tea, jau buvai eurogėlėse? kada važiuosi?

Nebuvau schmoll.gif Nežinau kada važiuosiu doh.gif Nėra laiko- labai daug visokios užklasinės veiklos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 02, 08:56)
Ruduo  mirksiukas.gif Man patinka šis metų laikas su savo niūriom dienom ir lietumi  thumbup.gif  thumbup.gif Tada turiu DAUG laiko pasibūti su savimi rolleyes.gif O ir tada supranti, kaip gera turėti ŠILTUS, JAUKIUS namus ir mielus namiškius  wub.gif  thumbup.gif
Papildyta:
hihihi.gif  hihihi.gif
Vaikus auginasi palei šaknis (bent jau maniškiai) mirksiukas.gif

na a ne taip smile.gif cia gryna tiesa pasakiau thumbup.gif cool.gif
tai o nesvarbu jai as ja iskasiu dabar auginancia savo lapus smile.gif kad apziuret kas po zememis daros ,bijau numucyt smarkiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 09 02, 11:57)
o ar nebuvot ne viena turgui pas bobulensija gal jau ka turi

Kažkurią dieną mačiau aš ją, bet buvo tik su sėklom visokiom- amarilių nemačiau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(abigaile88 @ 2009 09 02, 14:06)
tai o nesvarbu jai as ja iskasiu dabar auginancia savo lapus  smile.gif kad apziuret kas po zememis daros ,bijau numucyt smarkiai  lotuliukas.gif

jei su šaknim kas nors negerai, tai tu ją lengvai turėtum pakėlus išimti, bet jei šaknys yra, tai lai sau auga mirksiukas.gif Gal patręšk bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 02 rugsėjo 2009 - 13:09
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 02, 14:08)
Kažkurią dieną mačiau aš ją, bet buvo tik su sėklom visokiom- amarilių nemačiau  schmoll.gif
Papildyta:

jei su šaknim kas nors negerai, tai tu ją lengvai turėtum pakėlus išimti, bet jei šaknys yra, tai lai sau auga  mirksiukas.gif Gal patręšk bigsmile.gif

o universalios tinka joms g.gif ? kokias naudojat jus ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 09 02, 16:37)
o universalios tinka joms  g.gif  ? kokias naudojat jus ? mirksiukas.gif

aš žalioj stotelėje nusipirkau trąšų žydinčiom gėlėm, o ant pakuotės-amarilis.Tai susigunžiau. blush2.gif o taip naudoju kemira firmos trąšas, kur kibirėliuose būna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 09 02, 21:50)
aš žalioj stotelėje nusipirkau trąšų žydinčiom gėlėm, o ant pakuotės-amarilis.Tai susigunžiau. blush2.gif o taip naudoju kemira firmos trąšas, kur kibirėliuose būna thumbup.gif

o mane labai gundo eurogėlių natūralios trąšos seasol ir dar kažkokios, bet reikia daugiau pasiaiškinti dar apie jas. jediara sakė, kad jos gėlėms patiko.
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 09 02, 16:37)
o universalios tinka joms  g.gif  ? kokias naudojat jus ? mirksiukas.gif

Aš laistau su EG dovanotom trąšom Seasol mirksiukas.gif Gėlėm patinka ir BUJOJA, o ypač amariliai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 03, 09:01)
Aš laistau su EG dovanotom trąšom Seasol  mirksiukas.gif Gėlėm patinka ir BUJOJA, o ypač amariliai  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikrai labai geros trąšos thumbup.gif
Atsakyti
bet EG yr aseasol ir dar powerkažkokios, ir dar jų mišinys. lankstiinuką skaičiau skaičiau, niekaip nesuvokiau skirtumo unsure.gif
Atsakyti
as tai buten svoguninem gelem trasas pirkau,ir lieju visas svogunines geles ,amarilius,tulpes.hiacintus ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
dekui uz info,reiks pasizvalgyti mirksiukas.gif
Atsakyti