Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

[quote=Ice tea,2009 08 27, 09:08]
Nu žinok, sutapimas bigsmile.gif aš irgi norėčiau po kelis mirksiukas.gif Gal metamės šmutkes į krūvą- tiksliau pinigus tongue.gif
Metames mirksiukas.gif gal i a.z parasyk kurios tave domina o as savo norus ,ir tada derinsim smile.gif o gal dar kas nori jungtis,daugiau rusiu prigriebtume g.gif
Atsakyti
Merginos, pabūsiu įkyri, 4u.gif dar kartą noriu paklausti-Ką daryti?
Ar fungicide dar kartą pamirkyti amarilių svogūnus, kai iškasiu iš žemės (tai jau dariau prieš sodindama lauke), nes raudonligė net lapuose ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 08 27, 22:53)
Merginos, pabūsiu įkyri,  4u.gif dar kartą noriu paklausti-Ką daryti?
Ar fungicide dar kartą pamirkyti amarilių svogūnus, kai iškasiu iš žemės (tai jau dariau prieš sodindama lauke), nes raudonligė net lapuose ... doh.gif

nei įkyri, nei ką ax.gif klausimėlis pliurpalų jūroje nuskendo blush2.gif bet aš nežinau, o Ice tea tikrai žinos smile.gif
Atsakyti
Lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 27, 17:10)
jaučiu silpnybę tokiai spalvai wub.gif
user posted image

O čia kartais ne Suzana g.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 08 28, 07:23)
nei įkyri, nei ką  ax.gif klausimėlis pliurpalų jūroje nuskendo  blush2.gif bet aš nežinau, o Ice tea tikrai žinos smile.gif

Oi oi- ačiū ačiū už pasitikėjimą blush2.gif , bet..... NEŽINAU hihihi.gif Nu tikrai nežinau doh.gif
Bet aš tai nemirkyčiau unsure.gif Bet migdyčiau labai toliau nuo kitų svogūnų. O va prieš sodinant pamirkyčiau. Man kažkaip atrodo, kad jei svogūnas susiruošia miegoti, tai jis jau pats "aptingsta", o čia NA tau dozė- kažkaip neetiška budinti apsnūdusio blush2.gif Manyčiau taip mirksiukas.gif
Bet palauk kitų nuomonės mirksiukas.gif Arba kažkuri mergaitė turi priėjimą prie RS diskusijų, lai tenai pas Sena Bandytoją užklausia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 28 rugpjūčio 2009 - 08:47
nea, čia Herkulesas ir Eurogėlių smile.gif
Atsakyti
Įdomu, kokią dabar siuntą gavo EG - gal nebus taip rūšys sumaišytos, kaip pavasarį g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 28, 09:50)
nea, čia Herkulesas ir Eurogėlių  smile.gif

doh.gif susimaišiau blush2.gif
Suzan va toks
user posted image

O čia dar vienas Herkules (man jis irgi NUOSTABUS)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 28, 10:11)
Įdomu, kokią dabar siuntą gavo EG - gal nebus taip rūšys sumaišytos, kaip pavasarį  g.gif

ką tik grįžau iš ten su 120 krokų maišeliu biggrin.gif yra amarilių su 30 proc. nuolaida, žydintys. nepirkau. tulpių daug kitą ar dar kitą savaitę bus nauja siunta su narcizais, tulpėmis.

Ice tea, drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 28, 13:21)
ką tik grįžau iš ten su  120 krokų maišeliu  biggrin.gif yra amarilių su 30 proc. nuolaida, žydintys. nepirkau. tulpių daug kitą ar dar kitą savaitę bus nauja siunta su narcizais, tulpėmis.

Psio- kitą savaitę važiuoju ir aš bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 08 28, 12:33)
Psio- kitą savaitę važiuoju ir aš  bigsmile.gif

gal net į savaitės galą bandyk, kad būtų prekės. arba pasuk jiems, ar jau gavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 28, 13:21)
ką tik grįžau iš ten su  120 krokų maišeliu  biggrin.gif yra amarilių su 30 proc. nuolaida, žydintys. nepirkau. tulpių daug kitą ar dar kitą savaitę bus nauja siunta su narcizais, tulpėmis.

Ice tea,  drinks_cheers.gif  wub.gif

Nieko sau pirkinys bigsmile.gif

Žydintys, tai tikriausiai nuo pavasario siuntos g.gif
Atsakyti