Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

QUOTE(speciuke @ 2009 09 08, 19:12)
Merginos patarkit 4u.gif Mano keli amariliai(lauke) susiruošė miegoti-lapai gelsta. Ar jau iškasti ir migdyti, ar dar palaukti? 4u.gif

Jei jau migdosi, tai iškask mirksiukas.gif Anksčiau kelsis ir žiedais apdovanos thumbup.gif
Atsakyti
Ice tea, o taviškiai namie, balkone ar lauke?
Atsakyti
Maniskis vienas tikriausiai baltas mane dviem ziedais apdovanos, o va kitas pagal viska raudonas arba kaimietukas vienu. Tai balkoniuke jie ziuriu sau pamirsti numiegojo, nes be sakniukiu visai, bet nesupuve ir pradeda savo zydejimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 09, 10:51)
Ice tea, o taviškiai namie, balkone ar lauke?

Mano visos kvietkos namie mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Teska @ 2009 09 09, 10:59)
Maniskis vienas tikriausiai baltas mane dviem ziedais apdovanos, o va kitas pagal viska raudonas arba kaimietukas vienu.  Tai balkoniuke jie ziuriu sau pamirsti numiegojo, nes be sakniukiu visai, bet nesupuve ir pradeda savo zydejimus  thumbup.gif

Va čia tai gėlės thumbup.gif thumbup.gif Idealus variantas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 09, 11:43)
Va čia tai gėlės  thumbup.gif  thumbup.gif Idealus variantas  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai vat kuo maziau sokineju, tuoj labiau jos man auga lotuliukas.gif Ir net be sokinejimo zydi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 09, 09:01)
Jei jau migdosi, tai iškask  mirksiukas.gif Anksčiau kelsis ir žiedais apdovanos  thumbup.gif

Ačiū, Ice tea, už patarimą 4u.gif Eisim kasti ir lauksim žiedelių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 09 09, 11:06)
Ačiū, Ice tea, už patarimą 4u.gif Eisim kasti ir lauksim žiedelių blink.gif

iškasus reikia pamirkyti tokiam skystyje, jo yra žalioj stotelėje pirkti, apie 6 litus kainuoja. gumbiniams ir svogūniniams augalams ar pan. vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 09, 12:20)
iškasus reikia pamirkyti tokiam skystyje, jo yra žalioj stotelėje pirkti, apie 6 litus kainuoja. gumbiniams ir svogūniniams augalams ar pan. vadinasi.

Apie kokį skystį kalbi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 09, 11:48)
Apie kokį skystį kalbi  g.gif

humdezbio
man žalioj stotelėj įpiršo blush2.gif atseit, pamirkyti iš lauko prieš persodinant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 09, 13:03)
man žalioj stotelėj įpiršo  blush2.gif atseit, pamirkyti iš lauko prieš persodinant  unsure.gif

O tai čia tik laukinukams ar ir kambarinukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 07 23, 14:12)

Ramybės periodu lapai apdžiūna, nupjauti tik kelis seniausius pageltusius. Kad pailsėtų, meileniai 2 mėnesius laikomi 14-18 °C patalpoje. Persodinami baigiantis ramybės periodui.

hm, o jeigu dar mano lapai nedžiūva, ar galiu persodinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 09, 13:12)
hm, o jeigu dar mano lapai nedžiūva, ar galiu persodinti?  unsure.gif

Aš tai persodinu mirksiukas.gif Nors nežinau ar gerai darau tongue.gif
Atsakyti