Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

meginos nepatikesit bigsmile.gif siandien nusprendziau nebekankinti savo daugiavaikio amarilio, nes ziedkocio virsunele nyksta ir dar kita ziedkoti bando leisti wub.gif taigi as ji iskasiau ir nupjausciua visus vaikelius, o ju buvo NET 16 blink.gif blink.gif visus i zeme sukisau greta ziuresim kiek isgyvens;)
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 08 21, 16:43)
O čia mano PROMO (lyg) blush2.gif Žydi šiemet jau trečią kartą- vienas nužydi, kitą leidžia

oho,koks spartuolis thumbup.gif labai gražus žiedas wub.gif
QUOTE(Mader @ 2009 08 21, 20:04)
taigi as ji iskasiau ir nupjausciua visus vaikelius, o ju buvo NET 16 blink.gif  blink.gif  visus i zeme sukisau greta ziuresim kiek isgyvens;)

dar vienas šaunuolis 4u.gif toks kiekis vaikiukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 08 21, 15:43)
Aš norėčiau, juo labiau, kad kaimynystėj, aš irgi iš Šilainių.

mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ar kolibriai būna tik raudoni? g.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif

senokai buvau, mano svogūnai sau vasaroja, tai nieko naujo ax.gif

bet sakykite - man vaidenasi, ar tikrai Eurogėlėse daugiau amarilių? blink.gif o jau tulpių, o jau krokų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 26, 13:25)
laba diena smile.gif

senokai buvau, mano svogūnai sau vasaroja, tai nieko naujo  ax.gif

bet sakykite - man vaidenasi, ar tikrai Eurogėlėse daugiau amarilių?  blink.gif o jau tulpių, o jau krokų  wub.gif

Lendu pasižvalgyti mirksiukas.gif

Aha- daugiau bigsmile.gif Bet krokai ir TULPĖS, tai tikrai NEREALŪS thumbup.gif thumbup.gif
Gal reiks kada prasukti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 26 rugpjūčio 2009 - 13:21
Apziurejau ir as kataloga..ir geriau buciau nemacius doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif kiek tulpiuuuuuu blink.gif ir kokiu graziuuuu
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 08 26, 15:26)
Apziurejau ir as kataloga..ir geriau buciau nemacius doh.gif  doh.gif  doh.gif  blink.gif kiek tulpiuuuuuu blink.gif ir kokiu graziuuuu

Gal atsiųsti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aha ju psl daugiau geliu , bet ir kainos pakile,ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 08 26, 16:11)

Kainų net nemačiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 08 26, 15:04)
Gal atsiųsti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Baik vest is doros kelio blush2.gif As jau pagalvojau apie tave doh.gif lotuliukas.gif tik man butu geriau ,kad atsirastu norinciu pasidalint po 1-2 vienos rusies svogunelius,nes ir savu dar daug turiu..o zemes kur ne kur..ir aisku pinigine prasme butu geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 08 26, 15:11)

drinks_cheers.gif gali būti, kad pakilę unsure.gif už 41 amarilio tikrai seniau nebuvo unsure.gif ir kažkas tokio lyg norėjo bigsmile.gif
Atsakyti