Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

o dieve o dieve o dieve o dieve o dieve o dieve , kaip gražuuuuuuuuuuuu... Ice tea, kada planuoji važiuoti?
Atsakyti
merginos iki kada zadat savo amarilius darze laikyti? kada juos laikas parsinesti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 08 26, 22:21)
merginos iki kada zadat savo amarilius darze laikyti? kada juos laikas parsinesti? g.gif

Kaip tik norėjau to paties klausti lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuo rugsėjo 15d. galima jau laukti šalnų (ši data kiekvienais metais-maždaug) blink.gif Tai aš amarilius iki šios datos iškasu.
Merginos norėjau paklausti:
Prieš sodinant lauke amarilius fungicide laikiau, bet nepadėjo... doh.gif , net lapai kai kurių su raudonom dėmėm schmoll.gif Tai dabar kai iškasiu vėl į fungicidą? blink.gif Gaila. Ar nebus per daug chemijos?
Atsakyti
As irgi ziuriu pagal orus,laikau iki pirmu salnu,tegu dziaugiasi grynu oru -geriau miegos biggrin.gif
Atsakyti
O ką man su trimis svogūnais daryti, kurie nužydėjo ir per du mėnesius neišaugino nei vieno lapo - migdyti, ar auginti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 27, 07:31)
O ką man su trimis svogūnais daryti, kurie nužydėjo ir per du mėnesius neišaugino nei vieno lapo - migdyti, ar auginti?  g.gif

As irgi turiu toki viena belapi(na yra 2 maziukai lapiukai)bet negana to ,jis dar ir gerokai nuoperuotas verysad.gif ketvirtadali tikrai nupjoviau..o be to turi tik 1 gera sakni.Ka su tokiu vargsiuku daryt? g.gif Gal sakau nemigdyt,gerai maitint kad viskas jam ten uzaugtu,o pamigdysiu pavasari g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 08 26, 16:50)
Baik vest is doros kelio blush2.gif As jau pagalvojau apie tave doh.gif  lotuliukas.gif tik man butu geriau ,kad atsirastu norinciu pasidalint po 1-2 vienos rusies svogunelius,nes ir savu dar daug turiu..o zemes kur ne kur..ir aisku pinigine prasme butu geriau smile.gif

Nu žinok, sutapimas bigsmile.gif aš irgi norėčiau po kelis mirksiukas.gif Gal metamės šmutkes į krūvą- tiksliau pinigus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2009 08 27, 09:16)
As irgi turiu toki viena belapi(na yra 2 maziukai lapiukai)bet negana to ,jis dar ir gerokai nuoperuotas verysad.gif ketvirtadali tikrai nupjoviau..o be to turi tik 1 gera sakni.Ka su tokiu vargsiuku daryt? g.gif Gal sakau nemigdyt,gerai maitint kad viskas jam ten uzaugtu,o pamigdysiu pavasari g.gif

Kol šaknys tvirtos ir nors vienas lapukas yra aš laikyčiau ir duočiau stiprėti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 08 26, 18:26)
o dieve o dieve o dieve o dieve o dieve o dieve , kaip gražuuuuuuuuuuuu... Ice tea, kada planuoji važiuoti?

Gal kitą savaitę blush2.gif - nežinau kiek iškentėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 08 26, 17:04)
drinks_cheers.gif gali būti, kad pakilę  unsure.gif už 41 amarilio tikrai seniau nebuvo  unsure.gif ir kažkas tokio lyg norėjo  bigsmile.gif

Buvo buvo bigsmile.gif tik jis kainavo apie 38 mirksiukas.gif Pas mane toks yra, bet visas pavargęs, tai šiemet dėžutėj pratūnojo- laukiu gyvybės ženklų bigsmile.gif Nors svogūnas dabar kietut kietutėlis- gal kietai miega mirksiukas.gif
Atsakyti
nemažai tada pabrango, 3 litai ant vieno svogūno schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 27, 10:28)
nemažai tada pabrango, 3 litai ant vieno svogūno  schmoll.gif

Gal dabar brangiasnę partiją iš olandų gavo g.gif
Tai tu metiesi prie tulpių bigsmile.gif Kiekviena išsirenkam kurių norėtumėm- o paskui derinsim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 08 27, 10:17)
Gal dabar brangiasnę partiją iš olandų gavo  g.gif
Tai tu metiesi prie tulpių bigsmile.gif Kiekviena išsirenkam kurių norėtumėm- o paskui derinsim  tongue.gif

aš nežinau, ko noriu doh.gif gal geriausia būtų į vietą nuvažiuoti mastau.gif
Atsakyti
jaučiu silpnybę tokiai spalvai wub.gif

user posted image
Atsakyti