QUOTE(valerrry @ 2009 07 28, 13:03)
sveikutes...ar gali Ad man sukelti skrandzio skausmus kazin?taip siabingai kelinta diena skauda skrandi,nors aisku ne valgiai o edziau paskutiniu metu ir naktim

bet gal tai susije?
Manau, kad tikrai ne nuo AD, o nuo pokyčių tavo organizme, gal tiesiog išlindo kiti simptomai (man prieš susergant skaudėjo skrandį), o gal iš tikrųjų maisto padauginai, jei rašai, kad ėdei, o ne valgei
Papildyta:
QUOTE(mamaInga @ 2009 07 28, 13:05)
Wiskutei, aš ne gydytoja bet Laimo liga ir tricheneliozė, ko gero gali būti tavo dabartinių psicologinių negalavimų (jeigu juos galim taip pavadinti) priežastys
Kaip suprantu dabar didžiausia problema, kad išnyktų PA (pati rašai, kad labiausiai to tikiesi iš Seroxato), galvoju

, kad, jeigu problema tik PA ir generalizuotas nerimas tai tu tikrai su ja susidorosi anksčiau ar vėliau. Šiaip kalbu ne tuščiai, nemėgstu nei sakyti kompilmentų, nemėgstu nei kai man sako nepelnytas pagyras

, tiesiog tavo pasisakymas labai vykęs ir nuostatos ir mąstymas teisingi
Ką dar jums norėjau pasakyti, man labai didelis postūmis sveikimo link buvo tai, kad aš supratau, kad pavargau ir nebeturiu laiko bijoti

Pasakysit, kaip galima pavargti? Elementariai, žinokit... laiko jūsų dauguma dar turit daug, nes jums dar tik per 20 daugumai, o man greitai keturiasdešimt, todėl reikia gyventi, kol dar galima gyventi
O dabar viskas, mielosios, labai stengsiuosi kurį laiką neprisujunginėti, nes šis forumas baisiai mielas, bet, deja, suryja labai daug mano laiko

, ypač darbe aš negaliu susikoncentruoti šokinėdama nuo darbų prie jūsų minčių ypač, kad paskui kyla noras pakomentuoti.
Ačiū, MamaInga, tau už komplimentus

mano iš tikrųjų didžiausios problemos yra dabar PA, nes kažkaip jos labiausiai man sukelia diskomfortą. Šian buvau vėl parduotuvėj, kalbu apie maisto, bet vis dar neinu viena, nors jau prie kasų pora kartų nieko išvis (beveik) nepasidarė. Dar reikės jaučiu kokio mėnėsiuko ar kiek...
Na, aš labai tikiu, kad vis tiek iš viso šito išlipsiu, nesvarbu, tai Laimas, trichineliozė ar kas man sukėlė, nes negali būti, paprasčiausiai taip nebūna, kad nebūtų jokios išeities. Netikiu, kad su šiuolaikiniais vaistais ir kitomis priemonėmis tai neįmanoma. Aišku, būtų gerai, kad kuo greičiau praeitų tos Epšteino Baro viruso pasekmės, nes jos tikrai gadina reikalą (ši liga sukelia, be kitų simptomų, nuovargį, silpnuimą ir net pačią depresiją). O paskui jau liks tik mano draugas seroxatas, kaip aš juo tikiu

negalvokit, kad pablūdau, bet man atrodo, gerai, kad tikiu, žmogus juk turi kažkuo tikėt
MamaInga, puikiai suprantu tave, kad pavargai bijoti... Juk būna ir man, kad taip pavargstu nuo savęs, kad atrodo imu ir einu. Ir nueinu kur reikia. Kai aną kartą išlipau iš PA, tai postūmį davė tas, kad vaikinas pradėjo dirbti, aš likau viena namie, ir suvokiau situacijos beviltiškumą, kas manęs laukia, jei sėdėsiu namie ir bijosiu eit į parduotuvę. Ir... kažkaip ėjau, nes nenorėjau sėdėt namie. Kartais tiek mažai reikia
Na, aš jau minėjau, kad šis forumas mano darbuii kokybės neprideda
Papildyta:
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 28, 14:05)
isvaziuojam i ligonine,dukra toliau veme.
Arūne, pasakok, kaip viskas baigėsi...
Papildyta:
QUOTE(cherry pie @ 2009 07 28, 14:07)
Pagalvojau, kokius baisius vaistus mes vartojam, jei vaikų organizmas taip į juos reaguoja
Na, lorafenas yra raminantis, o kiek mažam vaikučiui reikia. O dažnų AD net išgėrus visą pakuotę neįmanoma numirti, daktaras pasakojo, tai dar nėra taip blogai

Aišku, čia juokas pro ašaras
Papildyta:
QUOTE(cherry pie @ 2009 07 28, 14:44)
Man kol kas labiausiai patiko stovyklauti prie Alpių ir ežero Saint Croix. Tuoj lėksim ten savaitei
Koks žyyydras vanduo!!! Fantastika!!!