QUOTE(Ruutta @ 2009 08 05, 13:50)
Žinokit merginos kaip aš šiandien puikiai apsiprekinau
Baisi man prpblema su drabužiais, išvaikščiojau visas parduotuves Mother care, Bimbo ir t.t. , kurios drabužius nėščioms pardavinėja ir nors pasiusk, nei vienų kelnių neprisimatuoju
Visos tokie parašiutai, lyg smulkesnė moteris lauktis negali
Būčiau nežinau kokią kainą mokėjus, kad tik ką nors tinkamo radus, nes ruduo artėja, nuogu užpakaliu gi nevaikščiosiu
, o čia XS dydžiai ir tie per dideli, pardavėjos aiškina, kad taip jau yra su tais nėščių drabužiai, jie padidinti gaminami kažkokie
Tai va, ir pateko pas mane telefoniukas tokių moteriškių, kurios iš Vokietijos siunčiasi dėvėtus drabužius nėščių ir pardavinėja namuose, tai nuvažiavau šiandi ir pagaliau apsiprekinau, už 100 Lt nusipirkau džinsus, kelnes ir tris bliuskeles dar pačiupau. Jos šiuo metu jau išsiparduoda, nes daugiau tuo neužsiiminės, tai labai nuleidusios kainas- kelnės po dvidešmt penkis litus, bliuskelės po penkiolika
Būtinai nuvažiuokit merginos apsiprekint
Aš va į skalbimo mašiną sumečiau, bus man švarūs drabužiukai ir tikrai nenudėvėti labai
Jei kuriai įdomu, tai parašykit į žinutę, duosiu mobilų telefoną, nes reikia susikambint ir susitart, kad namie būtų, kai važiuosit 

O čia kuriam mieste?