Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(Ruutta @ 2009 08 05, 13:50)
Žinokit merginos kaip aš šiandien puikiai apsiprekinau  biggrin.gif Baisi man prpblema su drabužiais, išvaikščiojau visas parduotuves Mother care, Bimbo ir t.t. , kurios drabužius nėščioms pardavinėja ir nors pasiusk, nei vienų kelnių neprisimatuoju  doh.gif Visos tokie parašiutai, lyg smulkesnė moteris lauktis negali  doh.gif Būčiau nežinau kokią kainą mokėjus, kad tik ką nors tinkamo radus, nes ruduo artėja, nuogu užpakaliu gi nevaikščiosiu  blush2.gif , o čia XS dydžiai ir tie per dideli, pardavėjos aiškina, kad taip jau yra su tais nėščių drabužiai, jie padidinti gaminami kažkokie  doh.gif Tai va, ir pateko pas mane telefoniukas tokių moteriškių, kurios iš Vokietijos siunčiasi dėvėtus drabužius nėščių ir pardavinėja namuose, tai nuvažiavau šiandi ir pagaliau apsiprekinau, už 100 Lt nusipirkau džinsus, kelnes ir tris bliuskeles dar pačiupau. Jos šiuo metu jau išsiparduoda, nes daugiau tuo neužsiiminės, tai labai nuleidusios kainas- kelnės po dvidešmt penkis litus, bliuskelės po penkiolika  bigsmile.gif Būtinai nuvažiuokit merginos apsiprekint  4u.gif Aš va į skalbimo mašiną sumečiau, bus man švarūs drabužiukai ir tikrai nenudėvėti labai  ax.gif Jei kuriai įdomu, tai parašykit į žinutę, duosiu mobilų telefoną, nes reikia susikambint ir susitart, kad namie būtų, kai važiuosit  4u.gif

O čia kuriam mieste? g.gif Nes man su drabužiais bėda blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(llizza @ 2009 08 05, 14:58)
O čia kuriam mieste? g.gif  Nes man su drabužiais bėda blush2.gif  ax.gif

Vilniuj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 05, 14:02)

Ech blush2.gif ax.gif smile.gif doh.gif
Atsakyti
tuzikas83 DIDELIAUSIOS SEKMES 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif
O DABAR DEL TO VANDENS AR MAN PRIGERTI TAI NET PASIMECIAU g.gif NA JEI SAKE TAI GAL REIKS PRIGERTI g.gif TIK VAT KEISTA NEGI WISADA TIK SU EKOSCHOPU IS ISORES IR ZIURES?NA BUS MATYT JEI KA TAI KAIP JUS SAKOT GALIMES KEISTI GINE ax.gif

Ieva 87 KAIP AS SUPRATAU TAI CIA MAISTUI TAS ALIEJUKAS SKIRTAS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 05, 16:29)
tuzikas83 DIDELIAUSIOS SEKMES 4u.gif  4u.gif  4u.gif  smile.gif
O DABAR DEL TO VANDENS AR MAN PRIGERTI TAI NET PASIMECIAU g.gif NA JEI SAKE TAI GAL REIKS PRIGERTI g.gif TIK VAT KEISTA NEGI WISADA TIK SU EKOSCHOPU IS ISORES IR ZIURES?NA BUS MATYT JEI KA TAI KAIP JUS SAKOT GALIMES KEISTI GINE ax.gif

Ieva 87 KAIP AS SUPRATAU TAI CIA MAISTUI TAS ALIEJUKAS SKIRTAS smile.gif

Kai echo daro per pilva (is isores) tai visada liepia prigerti vandens, nes tada pusle pilna buna ir ji neuzstoja gimdos su leliuku ax.gif tik siulyciau neprigerti labai daug nes tada labai sunku sulaukti kada jau echo darys - minutes valandomis virsta kai pusle perpildyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 03, 20:07)
kada prima karta pajutai? 4u.gif

zinok nepamenu net, neuzfiksavau dienos. apie 17 ar 18 savaite kazkur 4u.gif
Atsakyti
Na ir šoko terapiją apturėjau, vis dar negaliu atsigaut. Nulėkiau pas sesę, pasistačiau mašinytę kaip visada. Susiruošiau jau namo, nupėdinu sau iki mašinos, priekinėje keleivio pusėje kaip visada pasidedu tašę ir galvoju tingiu užspaust dureles, nes pas mus nėra centrinio užrakto, bet intuityviai vistiek užspaudžiau, atsisėdau sau prie vairo, valaus langus, tik staiga kažkoks narkomanas bando man daryt keleivio pusėj durelės, išsigandau neišpasakytai bijau.gif ph34r.gif unsure.gif Kadangi jam nepavyko duris atidaryt, tai jis ėjo aplink mašiną dry.gif huh.gif , užsivedžiau mašiną ir nurūkau, nespėjau net akinių užsidėt, maža to kad blogai matau tai dar ir greitį iš to išgasčio viršijau unsure.gif mad.gif
Atsakyti
oho koks stresas..net nebijo kai zmogus maskei sedi.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 05, 21:40)
oho koks stresas..net nebijo kai zmogus maskei sedi.. 4u.gif

schmoll.gif pamatė moteriškė už vairo ir lindo, bet gerai kad visdėlto užspaudžiau dureles ax.gif , dabar sedėčiau ir liečiau ašaras g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(llizza @ 2009 08 05, 21:42)
schmoll.gif  pamatė moteriškė už vairo ir lindo, bet gerai kad visdėlto užspaudžiau dureles ax.gif , dabar sedėčiau ir liečiau ašaras g.gif  doh.gif

Svarbu viskas gerai baiges ir sveika ir gyva mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 05, 13:12)
Visokeriopos tau sekmes ir sveiko pupulio  4u.gif

aciu 4u.gif Vakar mano gine juokesi, sake arteja pilnatis, tai jau laukia mano gimdymo, biggrin.gif nes per pilnati visi tokie reikaliukai labai suaktyveja g.gif
Papildyta:
QUOTE(mazyyle @ 2009 08 05, 13:21)
Tuzikas83 laikom uz tave kumstukus kad jums su lelium viskas gerai butu  4u.gif lengvo atejimo i pasauli linkiu mamytei ir maziukui  4u.gif

aciukas biggrin.gif stengsimes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 05, 14:01)
Tai cia maistui ruosti vartojamas aliejus?  smile.gif

Taip ax.gif manęs ginė neperspejo kur ieškot, tai kelias dienas maišiau maximas kol pagalvojau, kad cia gali būti maistinis aliejus doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti