Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(Svaja83 @ 2009 08 10, 08:16)
Sveikutes,
pasigedau pirma karta besilaukianciu mamyciu besidalijanciu pojuciais, kaip savijautos ir t.t.  schmoll.gif
Wa si savaitgali visai jegu neturejau praktiskai pramiegojau doh.gif i nakti issimiegojau plius dar diena po 3 valandikes, gal dabar toks periodas dar tik trecias menuo prasideda? Kaip Jusu savijautos? kaip savaitgalis? ar bloguojanciu dauk?

labas rytelis,
na as tada pasidalinsiu savo savaitgalio dziaugsmais ir nelabai.... buvom isvyke prie ezero, ir nei as ten daug judejau nei ka, visalaik beveik prasedejau tai prie lauzo, tai prie ezero (kol maniskis zvejojo bigsmile.gif ) ir sudoku prasprendziau, bet vistiek man vel patepe. ir dar vienas dalykas, kurio issigandau, sestadienio ryta taip visa pilvo apacia dure, o veliau tai vis desini sona irgi vis taip nemaloniai padurdavo. tai dabar ir bijau, ar cia kazkas vel negerai, ar cia nieko blogo, nes pas gydytoja tik kita treciadieni eisiu
Atsakyti
labas rytas,

na as tai dziaugiausi, kad mane nei pykina nei ka, ale matyt per anksti smile.gif po pietu jauciuos kaip sudauzyta, o kas ryta pykina verysad.gif
maisto atzvilgiu..i maista net ziuret nesinori, nes nuo visko bloga, o valgyt tai kartais reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuckaite @ 2009 08 10, 10:32)
labas rytas,
na as tai dziaugiausi, kad mane nei pykina nei ka, ale matyt per anksti  smile.gif  po pietu jauciuos kaip sudauzyta, o kas ryta pykina  verysad.gif
maisto atzvilgiu..i maista net ziuret nesinori, nes nuo visko bloga, o valgyt tai kartais reikia  biggrin.gif

Na man gydytoja sake ir viena pazystama sake nusipirk vaistinej imbiero, labai nuo pykinimo padeda. Tai jeigu pades kam tai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi girdejau kad yra kazkokios imbiero tabletes pykinimui mazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Museshka, nedaryk klaidos... Manau, kad jei vaikelio atsisakysi, bus dar sunkiau. Ar pagalvojai apie tai, kad gal nebegalesi turet vaiku??? Be to, del pasalpu. Jei baigei dienines studijas, tai turetum kazkiek gauti tos pasalpos.
Papildyta:
QUOTE(tuckaite @ 2009 08 10, 10:32)
labas rytas,
na as tai dziaugiausi, kad mane nei pykina nei ka, ale matyt per anksti  smile.gif  po pietu jauciuos kaip sudauzyta, o kas ryta pykina  verysad.gif
maisto atzvilgiu..i maista net ziuret nesinori, nes nuo visko bloga, o valgyt tai kartais reikia  biggrin.gif

Na, manes nei karto taip ir nepykino... Jau tuoj gimdyt, o as dar nzn ka reiskia vemt nestumo metu, ar ka reiskia kai kvapai erzina smile.gif thumbup.gif Tikriausiai del to jau turiu +20 kg biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 10, 09:41)
Na man gydytoja sake ir viena pazystama sake nusipirk vaistinej imbiero, labai nuo pykinimo padeda. Tai jeigu pades kam tai gerai  mirksiukas.gif

man tai ryte nuo pykinimo ar vemimo niekas nepadeda schmoll.gif viska isbandziau. ryte ka tik suvalgau is kart isvemiu blush2.gif bet jau pradedu priprasti biggrin.gif viska iskenteti galima del savo stebukliuko wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
O as vemiau tik tris kartus mirksiukas.gif ir labai uzjauciu tas kurioms istisai bloga ir kurios daug vemia verysad.gif Bet uztai svori auginuosi neblogai nes apetitu nesiskundziu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Na, kiek zinau, 2am trimestre baigiasi vemimai visi, tad nebedaug liko laukt smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2009 08 10, 13:15)
Na, manes nei karto taip ir nepykino... Jau tuoj gimdyt, o as dar nzn ka reiskia vemt nestumo metu, ar ka reiskia kai kvapai erzina smile.gif thumbup.gif Tikriausiai del to jau turiu +20 kg biggrin.gif biggrin.gif

Man lygiai tas pats kaip ir tau smile.gif nei pykino, nei kvapai ipatingai erzino, tai dabar irgi +20kg turiu blush2.gif blush2.gif tikiuosi pagimdžiusi greit pamesiu ax.gif
Atsakyti
labukas merginos 4u.gif smile.gif ,
stai ir as pasigirsiu kaip puikiai praleidau sawaitgali buwom isleke su brangiuoju ten kazkur po ignalinos rajonus,net neprisimenu kaip vadinasi ,.is pradziu pasidarem tokia kaip ekskursija jis paveziojo po tokias grazias vietoves,buwom ant kalno kur uzlipi ant jo ir matosi 7 ezerai thumbup.gif thumbup.gif labai patiko,paskui dar prie tokio krioklio kur galima maudytis palendi po tuo kriokliu ir tawe wisa masazuoja biggrin.gif thumbup.gif tik kad as nesimaudziau . o po pietu nuwaziawom ten netoliese kazkur prie ignalinos ,pas jo seseri ten jie turi kaime sodyba,tai warem prie ezero visi smile.gif labai fainiai praleidom laika biggrin.gif as dar pazwejojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif net tris zuweles pagawau ir man wisai patiko,nors iki tol kazkaip i ai keistai ziurejau smile.gif vnz smagus visai sawaitgalis.

ir manes kazkodel nei pikina nei kwapai erzina,bet jau sworis tai ne dienom bet walandom auga doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2009 08 10, 11:21)
Na, kiek zinau, 2am trimestre baigiasi vemimai visi, tad nebedaug liko laukt smile.gif thumbup.gif

tikiuosi kad busiu viena is tu kurioms praeina blogumai 2 trimestre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 10, 14:04)

ir manes kazkodel nei pikina nei kwapai erzina,bet jau sworis tai ne dienom bet walandom auga doh.gif  doh.gif

sveika įstojus į mūsų klubą lotuliukas.gif lotuliukas.gif man ir svoris iš pradžių taaaaaaaip greit augo, bet bent jau dabar tai per paskutinius du mėnesius turbūt kokį pusantro kg tepriaugau rolleyes.gif matyt pradžioj atsiėmiau lotuliukas.gif manau, kad toms, kurioms svoris pradžioj greit auga vėliau sustoja ax.gif
Atsakyti