Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(vai2lia @ 2009 08 10, 12:13)
sveika įstojus į mūsų klubą lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  man ir svoris iš pradžių taaaaaaaip greit augo, bet bent jau dabar tai per paskutinius du mėnesius turbūt kokį pusantro kg tepriaugau  rolleyes.gif  matyt pradžioj atsiėmiau lotuliukas.gif manau, kad toms, kurioms svoris pradžioj greit auga vėliau sustoja  ax.gif

tai cia as viena kitokia lotuliukas.gif mane pykina, erzina, vemiu ir svoris krenta kolkas biggrin.gif
Atsakyti
O mes vakar su vyru ir draugais į Trakus nusigriovėm, abi su drauge esam nėščios ir kibinų mirtinai užsimanėm biggrin.gif Tai supratau, kad Trakais nusivyliau...vajetau, koks žmonynas, viska sukomercinta, mašinų statyt nėr kur, prasibraut niekur neįmanoma, visi stumdosi blink.gif Ačiū Dievui, kad bent pačios kbininės neužgrūstos, matyt krizė, tai bent ten laisvai, o šiaip tik pavargom ir susierzinom, negana to kibinai tokie mažiukai palikę, kad dar ir pusalkanė likau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 10, 14:21)
tai cia as viena kitokia  lotuliukas.gif  mane pykina, erzina, vemiu ir svoris krenta kolkas  biggrin.gif

Jetus, tikrai nuoširdžiai užjaučiu tokias mamytes verysad.gif nu tik va kad svoris krenta tai neblogai thumbup.gif neįsivaizduoju kaip būtų reikėję dirbti jei būtų pykinę, tualetas tai labai toli buvo doh.gif nebedaug, mergyt, ir tau liko kankintis ir galėsi mėgautis nestuke.gif malonumais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 10, 12:26)
O mes vakar su vyru ir draugais į Trakus nusigriovėm, abi su drauge esam nėščios ir kibinų mirtinai užsimanėm biggrin.gif Tai supratau, kad Trakais nusivyliau...vajetau, koks žmonynas, viska sukomercinta, mašinų statyt nėr kur, prasibraut niekur neįmanoma, visi stumdosi  blink.gif Ačiū Dievui, kad bent pačios kbininės neužgrūstos, matyt krizė, tai bent ten laisvai, o šiaip tik pavargom ir susierzinom, negana to kibinai tokie mažiukai palikę, kad dar ir pusalkanė likau  doh.gif

del Traku kibinu, tai mes jais praeitais metais labai nusivylem. buvom su draugais garsiuju kibinu paragauti. bet nusivylem- visai neskanu, o kainos ispustos schmoll.gif
Atsakyti
As pykinimu nesiskundziu, papykina ryte, i burna nesinori nieko imti, tik po pietu sugebu kazka uzvalgyt. Pradeda erzinti visokie kvapai, atrodo uzuodus kazkoki astresni kvapa irapsivemt galima, dar palyginti gan ankstyvas nestumas, bet tai jau atsibodo tikrai.
Kaip cia buvo ta istorija su teveliu kad siunte isvalyma mane daryti. Tai siandien nuejau pas daktare ir isvare mane lauk, nei i klabas apie nieka neina, i nesciuju iskaita sutinku kad anksti dar itraukt, sako jinai kad dar labai mazas nestumas, atrasti ji neimanoma, nezinia kiek cia tiesos. Pasake ateit po poros savaiciu, taip ir padarysiu
o del nestumo nutraukimo tik apsisviest noreciau, teveli supazindint su situo. Jis per diena sugeba kelis kartus manes perklausti "ar tikrai jo nori? tu pagalvok, jokiu mokslu neturi, tau mokykla reika baigti"
As ir pabaigsiu,daug pastangu reikes ir uzsispyrimo, bet viskas imanoma,

Beje, noriu visoms padekoti uz gerus zodzius kurie padejo man nusiraminti 4u.gif
Aciu visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 10, 12:26)
Jetus, tikrai nuoširdžiai užjaučiu tokias mamytes  verysad.gif nu tik va kad svoris krenta tai neblogai thumbup.gif neįsivaizduoju kaip būtų reikėję dirbti jei būtų pykinę, tualetas tai labai toli buvo  doh.gif nebedaug, mergyt, ir tau liko kankintis ir galėsi mėgautis  nestuke.gif malonumais  thumbup.gif

tai va as ir nedirbu, negaliu dirbti schmoll.gif bloga tai negi lankstysiu i WC vis, o dar pilvuka vis paskauda. Tai bileteni turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 10, 11:26)
O mes vakar su vyru ir draugais į Trakus nusigriovėm, abi su drauge esam nėščios ir kibinų mirtinai užsimanėm biggrin.gif Tai supratau, kad Trakais nusivyliau...vajetau, koks žmonynas, viska sukomercinta, mašinų statyt nėr kur, prasibraut niekur neįmanoma, visi stumdosi  blink.gif Ačiū Dievui, kad bent pačios kbininės neužgrūstos, matyt krizė, tai bent ten laisvai, o šiaip tik pavargom ir susierzinom, negana to kibinai tokie mažiukai palikę, kad dar ir pusalkanė likau  doh.gif

As irgi labai nusivyliau Traku kibinais,mazas kibinelis 6 Lt, o skonis tai toks pats kad pirktum Maximoje uz 2 litus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazyyle: 10 rugpjūčio 2009 - 13:24
Dauguma būsimų mamyčių taip šauniai praleido savaitgalį thumbup.gif thumbup.gif aš nors ir namie, bet taip pat labai maloniai bigsmile.gif mat šeštadienį gavau siuntinuką, ką ten siuntinuką, didžiulį siuntinį, iš anglijos su mano lelytei reikalingais daiktais bigsmile.gif bigsmile.gif tai visą šeštadienį apžiūrinėjau rūbelius, soskytes, buteliukus ir panašiai wub.gif Vyras pamatęs rūbelius sako: "jetus, negi tas mūsų kleckiukas toks mažas bus" lotuliukas.gif ech, tie vyrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Atrodo viskas tas nervas praejo..vyrass nebelenda i akis..gal dar ir geriau..siandien buvau pas gine-dave nesciosios knygute.. nestuke.gif blush2.gif
Kad ir kas nutiktu maziuko lauksiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 10, 16:25)
Atrodo viskas tas nervas praejo..vyrass nebelenda i akis..gal dar ir geriau..siandien buvau pas gine-dave nesciosios knygute.. nestuke.gif  blush2.gif

šaunuole mirksiukas.gif 4u.gif tikrai viskas bus gerai mirksiukas.gif o kai pajusi pirmuosius savo lėlytės spyrius suprasi, kad tikrai teisingai pasielgei mirksiukas.gif tai turbūt pats nuostabiausias jausmas kasdien vis stipriau jausti savo angelėlio judesiukus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 10, 14:25)
Atrodo viskas tas nervas praejo..vyrass nebelenda i akis..gal dar ir geriau..siandien buvau pas gine-dave nesciosios knygute.. nestuke.gif  blush2.gif

saunuole 4u.gif pamatysi viskas bus gerai smile.gif susitwarkysi ir neabejoju kad visi aplinkiniai tau pades mirksiukas.gif ir nekreip demesio ka tau sako wyras.mintyse sau sakyk taip ''as ir mano maziukas manom kitaip smile.gif biggrin.gif smile.gif '' ir nekreip demesio,gal veliau susipras kaip kwailai elgiasi,o jei ne tai tada cia jau jo problemos.susirasi toki del kurio nereiks sukti galwos ir kuris tawe myles.
o kas liecia darba jei tikrai tu nori dirbti,tai as tau galiu padeti,pasiulyti darba,tik tada reiktu susitikti ir placiau aptarti tai.pasigalvok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 10, 14:25)

saunuole thumbup.gif wub.gif
Atsakyti