mergaites nuo kada pradejot jausti leliuko judesius?ar pirmieji judesiai nebuvo tokie apgaulingi, lyg kazkas burbuliuotu...tvinksetu tik?:)ar jau kai jautet tai jautet spyri i pilva?
)))
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 10, 16:48)
mergaites nuo kada pradejot jausti leliuko judesius?ar pirmieji judesiai nebuvo tokie apgaulingi, lyg kazkas burbuliuotu...tvinksetu tik?:)ar jau kai jautet tai jautet spyri i pilva?
)))
as pirmuosius spyrius pajutau 15 savaitę
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 10, 15:48)
)))
Laba
judessiukai man buvo pirmi tokie lb jau idomus, pilvo apacia pabanguoja, ir matosi tas mazas bangavimas. pirma karta pamacius net nusijuokiau
QUOTE(totti @ 2009 08 10, 17:19)
Laba 
judessiukai man buvo pirmi tokie lb jau idomus, pilvo apacia pabanguoja, ir matosi tas mazas bangavimas. pirma karta pamacius net nusijuokiau
taip smagiai atrode. spyriu jausi po biski vis stipresnius, bet ten ne tiek spyriai, o vartymasisi 
As irgi pirmus judeselius pradejau jausti apie 15 16 savaite. Buvo daugiau tokie paburbuliavimai, ne spyriai
QUOTE(Bombonciuke @ 2009 08 10, 17:36)
As irgi pirmus judeselius pradejau jausti apie 15 16 savaite. Buvo daugiau tokie paburbuliavimai, ne spyriai 
tai kad dar tada mūsų angelėliai mažiliukai buvo, nesugebėjo taip spirt, kad pajustume
Aš visokių burbuliavimų nuo kokios 15-16 sav. nuolat jausdavau, bet taip ir nepavyko tada iššifruoti, ar ten žarnynas buvo ar vaikutis
O pirmą smugį, kuomet jau tikrai supratau, kad vaikas juda, labai gerai pamenu, jau buvo suėję devyniolika savaičių ir sėdint darbe po pietų prie kompiuterio mažylė mane paspardė, net šoktelėjau iš netikėtumo
Nuo tadoju tų žarnyno gurguliavimų ir mergytėa aišku jau nesupainis
O aš vis dar nesuprantu, ar čia jau judesiukai, ar tik pilvo pūtimas
Mums jau 14 su pusę savaitėlių- prieš kelias dienas raiai gulėdama pajutau labai jau keistą gargaliavimą pilvo apčioje, bet likau nesupratusi
. Kadangi pirmas nėštumas, tai net neturiu su kuo palyginti, nors ir labai liekna esu.
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 10, 17:48)
Aš visokių burbuliavimų nuo kokios 15-16 sav. nuolat jausdavau, bet taip ir nepavyko tada iššifruoti, ar ten žarnynas buvo ar vaikutis
O pirmą smugį, kuomet jau tikrai supratau, kad vaikas juda, labai gerai pamenu, jau buvo suėję devyniolika savaičių ir sėdint darbe po pietų prie kompiuterio mažylė mane paspardė, net šoktelėjau iš netikėtumo
Nuo tadoju tų žarnyno gurguliavimų ir mergytėa aišku jau nesupainis 
Man kaip ginė aiškino, kad iš pradžių bent jau dauguma jaučia tuos kutenimus - paburbuliavimus pilve, o tik paskui jau spyrius nuo kurių galima net išsigąsti
Papildyta:
QUOTE(EglVa @ 2009 08 10, 17:53)
O aš vis dar nesuprantu, ar čia jau judesiukai, ar tik pilvo pūtimas
Mums jau 14 su pusę savaitėlių- prieš kelias dienas raiai gulėdama pajutau labai jau keistą gargaliavimą pilvo apčioje, bet likau nesupratusi
. Kadangi pirmas nėštumas, tai net neturiu su kuo palyginti, nors ir labai liekna esu.
Visko gali būti, kad ir jau po truputį tavo lėlytė tau pasirodo
Man labai keistai aplink bamba pilvas dilgčioja, lyg kas badytu adatėlėm iš vidaus. Ar tai galėtų būti vaisiaus judesių užuominos
QUOTE(demonija @ 2009 08 10, 17:59)
Man labai keistai aplink bamba pilvas dilgčioja, lyg kas badytu adatėlėm iš vidaus. Ar tai galėtų būti vaisiaus judesių užuominos 
Tas dilgčiojimas tai tikrai nepanašus į pilvo gurguliavimą. Man pirmą kart tokie keisti pojūčiai
bet aš vis pakasau pakasau aplink bambą ir praeina