Įkraunama...
Įkraunama...

Astigmatiniai kontaktiniai lęšiai

QUOTE(agnulia @ 2010 01 26, 18:56)
Sveiki.
Turiu tokia problema didele.Norejau isigyti Focus toric ir pasake kad ju nebegamina,nervas dabar ima nes negaliu surasti kad atitiktu visus parametrus mano lesiai,kad butu toriniai,menesiniai,ir kad butu su paryskintu viduriuku(yra teke ne viena karta ieskoti ant grindu,gerai kad pariskinti jei permatomi tai neisivaizduoju kaip surast reiketu,nes as kaip kurmis). Jau keleta metu uzsakynejau is uzsienio nes gaudovosi zymiai pigiau,dabar net nezinau viska ka ziuriu vos ne dvigubai brangiau gaunasi.Nes tarkim jei torinis ir paryskintas tai suradau tik 2savaitinius.Gal kazkas naudoja panasius?
Beje del patogumo na kaip cia pasakius,as nesioju 5 metus ir vargo nematau,bet reikia labai noreti,pacioj pradzioj net infekcija isitaisiau,bet kaip noras toks didelis buvo viskas praeina biggrin.gif

Metinius nešiojai? Aš vietoj jų nešioju kitokius. Tik ką tu turėjai omeny paryškintas viduriukas? Kažkaip aš nepamenu, kad pas mane būtų, o gal jau pamiršau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 01 26, 18:21)
Metinius nešiojai? Aš vietoj jų nešioju kitokius. Tik ką tu turėjai omeny paryškintas viduriukas? Kažkaip aš nepamenu, kad pas mane būtų, o gal jau pamiršau blush2.gif

As turejau kur nesiojami 1 menesi dezuteje,6 kontaktiniai,na viduriukas toks melynas ta kad linze matytum.Angliskai visibly tinted.
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 01 28, 00:18)
As turejau kur nesiojami 1 menesi dezuteje,6 kontaktiniai,na viduriukas toks melynas ta kad linze matytum.Angliskai visibly tinted.

Yra tokios dėžutės bet lęšiai tik balti, prisiminiau ir aš miglotai, kad kažkokius melsvus turėjau.
Atsakyti
melsvi yra Acuvue Oasys for astigmatismhttp://www.optikospa...for-astigmatism kontaktiniai lesiai
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 01 25, 21:46)
Manau tai pripratimo reikalas. Nešioju astigmatinius lešius apie 10 m.- super. Tik reikia ilgiau pratintis prie jų. Nes pačioj pradžioj leidžiama nedaug koreguoti astigmatizmą.

koks tavo cilindras? nemanau, kad kaip mano (3,75). Dar neradau lęšių kurie 100% iškoreguotų tokią akį, tiesa, dabar vieni boush&lomb atsirado, bet neduoda pabandyt.. kaip man žinoti ar tiks ir pirkti metinius..? Dabar turiu XL toric kažkokius, ir gi ilgo nešiojimo. Panešiojau prieš ir per vestuves, tuo ir baigėsi.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 02 04, 21:03)
koks tavo cilindras? nemanau, kad kaip mano (3,75). Dar neradau lęšių kurie 100% iškoreguotų tokią akį, tiesa, dabar vieni boush&lomb atsirado, bet neduoda pabandyt.. kaip man žinoti ar tiks ir pirkti metinius..? Dabar turiu XL toric kažkokius, ir gi ilgo nešiojimo. Panešiojau prieš ir per vestuves, tuo ir baigėsi..  rolleyes.gif

Mano cilindras 1,75 (lęšių, bet turėtų būti apie 3). Bet taip daug iš karto neleidžia koreguoti. Ten kažkaip žiūri ar telpa į tam tikrus parametrus. Aš galėsiu parašyti kokius nešioju, bet mano nuo 1-3 mėn keičiami. Metinių jau porą metų nenešioju.
Va nešioju Bausch& Lomb Soflens Toric. Tik girdėjau, jog jų norėjo atisakyti, nes tipo mažai kas perka- tai nežinau ką reiks nešiot. Gal tu apie juos ir girdėjai? Cilindras didinamas palaipsniui. Gali būti, kad nuo didesnio blogai jausiesi.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2010 02 04, 22:35)
Mano cilindras 1,75 (lęšių, bet turėtų būti apie 3). Bet taip daug iš karto neleidžia koreguoti. Ten kažkaip žiūri ar telpa į tam tikrus parametrus. Aš galėsiu parašyti kokius nešioju, bet mano nuo 1-3 mėn keičiami. Metinių jau porą metų nenešioju.
Va nešioju Bausch& Lomb Soflens Toric. Tik girdėjau, jog jų norėjo atisakyti, nes tipo mažai kas perka- tai nežinau ką reiks nešiot. Gal tu apie juos ir girdėjai? Cilindras didinamas palaipsniui. Gali būti, kad nuo didesnio blogai jausiesi.

man tai nelogiškas argumentas, kad cilindras didinamas palaipsniui. Akinius nešioju su vienu, kontaktiniai su kitu. Matyt neturi didesnio, todėl taip ir sako Tau smile.gif

Galėsiu B&L tiekėjo paklausti pirmadienį, gali būti, kad naikina, jei mažai kas perka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Truputi pakonsultuosiu, nes dirbau su siais produktais ne vienerius metus.
QUOTE(tindiriushka @ 2010 02 07, 10:54)
man tai nelogiškas argumentas, kad cilindras didinamas palaipsniui. Akinius nešioju su vienu, kontaktiniai su kitu. Matyt neturi didesnio, todėl taip ir sako Tau smile.gif

Galėsiu B&L tiekėjo paklausti pirmadienį, gali būti, kad naikina, jei mažai kas perka  mirksiukas.gif

Kontaktiniu lesiu diptrijos mazesnes nei akiniu del to, kad kontaktinis lesis dedas tiesiai ant akies, o tarp akies ir akiniu lesio yra tam tikras vertex atstumas, del to tas siprumas ir perskaiciuojamas.
Is astigmatiniu dar siulyciau pabandyti Air Optix for Astigmatism, juos kiek zinau ir po viena parduoda.
Atsakyti
As irgi astigmatizma turiu, nesioju akinukus, domiuos ir lesiais, gyvenu UK, tad galvoju cia ir pasizvalgyti vietinese vaistinese.
Kiek pasiskaiciau, daugiausia geru zodziu girdziu apie Encore (arba Vertex) Tori; Acuvue Oasys; Air Optix for Astigmatism. Tai gal pastaruosius tada ir ziurinesiu, jei isties geri ax.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ar yra spalvotų kontaktinių lęšių astigmatikams? Būčiau labai dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti
Nesioju Focus toric, bet brangus ir tik iki 3 men pora galima nesiot. Sunkiai akys priprato, labai spaudimas jautesi ir galva svaigo, bet buvo verta thumbup.gif Bandziau isideti paprastus lesius, tai nebegaliu ju nesioti daugiau, vel spaudimas, nepatugu baisiai. Kazin kokie dar verti demesio butu?
Atsakyti
QUOTE(nijole_pakalnyte @ 2010 06 18, 11:58)
Gal kas žinot ar yra spalvotų kontaktinių lęšių astigmatikams? Būčiau labai dėkinga už info  4u.gif

As pries keleta metu esu pirkusi spalvotus kontaktinius lesius, vien pabandymui ar isvis akis priima lesi, pasimokymui isidet ir t.t., nes jie pigesni nei normalus astigmatiniai lesiai, sakau pasiteniruosiu smile.gif Tai tada optikoj klausiau ar buna spalvotu kontaktiniu lesiu astigmatikams, sake galima butu, bet labai brangiai kainuotu. bet dabar budama UK nei girdejau, nei maciau kur spalvotu lesiua stigmatikams, tad nelabai visgi tikiu kad gamina rolleyes.gif

Papildyta:
Maniskiai lesiai vienadieniai, ACUVUE Moist, esu macius forume kad is cia uzsisakinet pigiau galima- http://www.contactfo...browsedaily.asp
O gal dar kokiu puslapeliu turite is kur uzsisakinejate? ax.gif
Atsakyti