Įkraunama...
Įkraunama...

Astigmatiniai kontaktiniai lęšiai

O gal kas nešioja astigmatinius lęšius?Ar patartų kitiems įsigyti?
Pas mane nedidelis astigmatizmas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manta-lora @ 2009 08 05, 14:42)
O gal kas nešioja astigmatinius lęšius?Ar patartų kitiems įsigyti?
Pas mane nedidelis astigmatizmas. smile.gif

Pries pora menesiu ir man gydytojas nustate nedideli astigmatizma. Pas mane -0,75 cyl. Akiniu nenoriu nesioti, tai nutariau, o teisingiau- mane itikino vienoje optikoje isbandyti Acuvue Oasys for astigmatism kontaktinius lesius. Esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Porą metų nešiojau, nes astigmatizmas buvo nemažas, jau su paprastais lęšiais prastai mačiau. Matomumas su jais (gerai parinktais) puikus, bet vienas trūkumas: sportuojant lęšis visada pasislinkdavo arba tiesiog truputį "atkibdavo" nuo akies paviršiaus, tikriausiai dėl to, kad jis nėra idealiai apvalios formos. Kadangi gyvenu aktyviai, tas rimtai trukdė. Kitas trūkumas - brangu, užsakinėdavau specialiai pagal savo akies parametrus, yra tekę ir ilgai palaukti (5 sav., jei gerai pamenu).
Atsakyti
O gal kam yra trumparegystė plius astigmatizmas?

Ir kokia astigmatinių lęšių kaina? Visada girdėjau, kad brangu, bet kiek tiksliai taip ir nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2009 08 06, 23:47)

Ir kokia astigmatinių lęšių kaina? Visada girdėjau, kad brangu, bet kiek tiksliai taip ir nežinau smile.gif

Aš jau užsisakiau OASYS FOR ASTIGMATISM OPTIKOS PASAULYJE iš pradžių bandomuosius lęšius ,o jei jie man tiks ir dvi pakuotes užsisakysiu,nes tik taip parduoda,kainuos 500 lt,bet pusę metų užteks biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane nedidelis astigmatizmas yra, lesius nesioju paprastus ir kuo puikiausiai matau. Kai uzsisakinejau akinius, tai man padare su specialiais stiklais astigmatikams. Ilgai kankinausi, kol pripratau. Kiek veliau nuejau pas savo akiu gydytoja (ne tos optikos), sako nebuvo reikalo, galit paprastus nesioti, astigmatizmas labai nedidelis.
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2009 08 06, 23:47)

Galima kainas pasižiūrėti internetinėse parduotuvėse: http://www.manolesiai.lt/
Atsakyti
QUOTE(manta-lora @ 2009 08 07, 08:26)
Aš jau užsisakiau OASYS FOR ASTIGMATISM OPTIKOS PASAULYJE iš pradžių bandomuosius lęšius ,o jei jie man tiks ir dvi pakuotes užsisakysiu,nes tik taip parduoda,kainuos 500 lt,bet pusę metų užteks  biggrin.gif

As astigmatinius lesius isigijau pgl specialia akcija, perkant dvi pakuotes. Be to esu lojali Optikos pasaulio kliente, tai dovanu dar gavau tirpaliuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriopena @ 2009 08 09, 14:50)
As astigmatinius lesius isigijau pgl specialia akcija, perkant dvi pakuotes. Be to esu lojali Optikos pasaulio kliente, tai dovanu dar gavau tirpaliuka  thumbup.gif

pasižiūrėjai ar galiojimo laikas nepasibaigęs tirpaliuko? biggrin.gif

aš ir astigmatinius turiu nešioti, bet man nepatogu.. kol akis pripranta reik palaukti, bet mano sudėtingas astigmatizmas - gal dėl to? su akiniais patogiau..
Atsakyti
Drauges sūnus turi ta liga , plius trumparegystę, tai jam patare nesiot lešius, po metų patikrino kitoj optikoj, tai vaikui dar labiau nusilpo akys, ir liga vystosi sparčiai. .. Taigi, manau, kad ne kiekvienas gali juos nešiot. Geriau pasitart su keliais gydytojais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 01 25, 15:53)
pasižiūrėjai ar galiojimo laikas nepasibaigęs tirpaliuko? biggrin.gif

aš ir astigmatinius turiu nešioti, bet man nepatogu.. kol akis pripranta reik palaukti, bet mano sudėtingas astigmatizmas - gal dėl to? su akiniais patogiau..

Manau tai pripratimo reikalas. Nešioju astigmatinius lešius apie 10 m.- super. Tik reikia ilgiau pratintis prie jų. Nes pačioj pradžioj leidžiama nedaug koreguoti astigmatizmą.
Atsakyti
Sveiki.
Turiu tokia problema didele.Norejau isigyti Focus toric ir pasake kad ju nebegamina,nervas dabar ima nes negaliu surasti kad atitiktu visus parametrus mano lesiai,kad butu toriniai,menesiniai,ir kad butu su paryskintu viduriuku(yra teke ne viena karta ieskoti ant grindu,gerai kad pariskinti jei permatomi tai neisivaizduoju kaip surast reiketu,nes as kaip kurmis). Jau keleta metu uzsakynejau is uzsienio nes gaudovosi zymiai pigiau,dabar net nezinau viska ka ziuriu vos ne dvigubai brangiau gaunasi.Nes tarkim jei torinis ir paryskintas tai suradau tik 2savaitinius.Gal kazkas naudoja panasius?
Beje del patogumo na kaip cia pasakius,as nesioju 5 metus ir vargo nematau,bet reikia labai noreti,pacioj pradzioj net infekcija isitaisiau,bet kaip noras toks didelis buvo viskas praeina biggrin.gif
Atsakyti