Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

As irgi vel cia ,atideliojau atideliojau ,vakar vel pradejau sportuot ,noriu rimtai..
Vakar 20 min, siandien 20 min.. smile.gif
Atsakyti
Tai gerai kad cia, nes jau buvau issigandusi blink.gif O as jau frizau pabegiojus, man kazkaip miegasi labai gerai po begiojimo bigsmile.gif o pries tai turejau nemigos problemu, todel zadu begioti vakare 4u.gif na man labai gerai sekasi tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
ingkariuke- As irgi tik vakar pradejau. Na tiesa sakant prisiminiau, nes anus visus metus begiojau tik vasara ne, tai patirties tikrai daug turiu bigsmile.gif butinai parasyk kadabegai kada ne, jei ka pakontroliuosiu tave tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskutea_2 @ 2009 08 28, 22:04)
Papildyta:
ingkariuke- As irgi tik vakar pradejau. Na tiesa sakant prisiminiau, nes anus visus metus begiojau tik vasara ne, tai patirties tikrai daug turiu  bigsmile.gif butinai parasyk kadabegai kada ne, jei ka pakontroliuosiu tave tongue.gif

Aciu uz toki padrasinima,stengsiuos kuo dazniau begiot . 4u.gif .Na ,aisku, as darysiu ir kita fizini darba (sokdyne,laipteliai,plius kasdines treniruotes(as sportuoju0 ir kt),tai manau nebus nusikaltimas ,jei neisbegsiu del priezasties kokios ,gal tai ta diena bus pakeista kitu.. smile.gif .
Begimas visada mano silpnoji vieta buvo -bet zinau ,kad tai laaaaabai gerai ,tai labai noriu ir tikiu ,kad po 20 min veliau seks daugiau.. ax.gif 4u.gif,kol iprasiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingkariuke: 28 rugpjūčio 2009 - 22:41
Sveikos, begikes bigsmile.gif
As ir n0reciau begioti, bet kaip sunku prisiversti. doh.gif Sakau vakare, kad kita ryta butinai atsikelsiu anksti ir eisiu begioti, bet kur tau. doh.gif Kaip jus prisiverciat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2009 08 29, 14:21)
As ir n0reciau begioti, bet kaip sunku prisiversti. doh.gif Sakau vakare, kad kita ryta butinai atsikelsiu anksti ir eisiu begioti, bet kur tau. doh.gif Kaip jus prisiverciat? blush2.gif

Nusistatai žadintuvą, tik suskambus žadintuvui pramerki akis ir šoki iš lovos, apsirengi ir pirmyn thumbup.gif
O jei jau susimuliavai ryte, yra vakaras smile.gif
Atsakyti
Mano sūnus ką tik grįžo iš sporto stovyklos ,tai sakė treneris ,kad bėgiot stadione gali tik savo nugaros kankintojai ,nes bėgiot ant plento ,tai baisi apkrova stuburui verysad.gif o aš bėgiojau ,ir dabar nežinau ką čia daryt ,turbūt reikia pradėt bėgt į mišką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2009 08 29, 12:21)

as irgi neprisiverciu, ryte begti man, kazkoks saves zudimas, todel begu vakare drinks_cheers.gif .
del begimo stadione.
kiek treneriu tiek nuomoniu. vieni sako kad begti stadione yra saugiausia, bet pasirodo kad yra nuomone jog neeeee sad.gif begimas ne tik stuburui gali padaryti zalos, bet ir sanariams, sirdziai. todel begioti reikia su saiku ir nepersiplesant.
jei tavo avaline yra gera, tai nemanau kad labai jau pakenksi sau begiodama stadione.
nebent profesionalai sportininkai kurie turi po kelias treniruotes per diena , su tokiu kruviu tai ir begioja spec danga dengtam stadione.
viska su protu ir su saiku darant nemanau kad bus blogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tankas: 29 rugpjūčio 2009 - 14:28
QUOTE(Tankas @ 2009 08 29, 15:25)
as irgi neprisiverciu, ryte begti man, kazkoks saves zudimas, todel begu vakare  drinks_cheers.gif .
del begimo stadione.
kiek treneriu tiek nuomoniu. vieni sako kad begti stadione yra saugiausia, bet pasirodo kad yra nuomone jog neeeee sad.gif begimas ne tik stuburui gali padaryti zalos, bet ir sanariams, sirdziai. todel begioti reikia su saiku ir nepersiplesant.
jei tavo avaline yra gera, tai nemanau kad labai jau pakenksi sau begiodama stadione.
nebent profesionalai sportininkai kurie turi  po kelias treniruotes per diena , su tokiu kruviu tai ir begioja spec danga dengtam stadione.
viska su protu ir su saiku darant nemanau kad bus blogai.

na mnežinai ,nežinau ,pradėjau bėgiot nuo gegužės mėn ,ir kuo toliau tuo vis labiau pastebiu ,kad kai ilgiau pasėdėjus ,atsikeliu ir pradedu eit ,tai einu kaip senutė ,susilenkus ,nes nugarą skauda blink.gif vakar rinkau obuolius ,tai irgi paskui vos apėjau ,pradedu įtarti ,kad tikrai čia kaltas bėgimas ,nes anksčiau neturėjau bėdų su nugara g.gif
Šiaip tai bėgioju vakarais ,neskubėdama ,bėgu 6 km ,anksčiau mažiau bėgau ,batai spec sportui ,nežinau net ką galvot ,iranksčiau žinojau ,kad nelabai sveika bėgiot [dėl nugaros ] ,ypač ant plento ,bet tikrai nemaniau ,kad man pakenks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 08 29, 16:23)
na mnežinai ,nežinau ,pradėjau bėgiot nuo gegužės mėn ,ir kuo toliau tuo vis labiau  pastebiu ,kad kai ilgiau pasėdėjus ,atsikeliu ir pradedu eit ,tai einu kaip senutė ,susilenkus ,nes nugarą skauda  blink.gif vakar rinkau obuolius ,tai irgi paskui vos apėjau ,pradedu įtarti ,kad tikrai čia kaltas bėgimas ,nes anksčiau neturėjau bėdų su nugara g.gif
Šiaip tai bėgioju vakarais ,neskubėdama ,bėgu 6 km ,anksčiau mažiau bėgau ,batai spec sportui ,nežinau net ką galvot ,iranksčiau žinojau ,kad nelabai sveika bėgiot [dėl nugaros ] ,ypač ant plento ,bet tikrai nemaniau ,kad man pakenks  unsure.gif

Na nezinau,man atrodo ,kad begt tikrai nebutu taip kenksminga..Gal neprasimankstinam pries ir po ,nepasitampom..gal delto g.gif .. Paziurekim-maratonininkai gatvemis begioja..

Tikiu..na,norisi tiket ,kad ne begiojimas cia kaltas.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pvz man misko keliais net nepatogu begti, o turint tokias jautrias kojas kaip mano , simta kartu patemptas ir plysusias tai as vapse misko takeliu bijau labai labai. visokios balos, duobutes, konkoreziai, sakeles ir kitokie reikalai man nepatinka. kai buvau jauna begiodavau kasdien dviraciu taku ir sportuodavau kasdien salej jokiu nugaro skausmuuuuuuuu. tik dabar pastebejau kad sona duria, o kodel, nes kalbu su sese kai begu doh.gif apart kad kvepuociau taip kaip reik doh.gif
Atsakyti
Na va.. As jau po sporto ax.gif .Nors vis dar sunkoka begt ,bet gera buvo siandien ,kadangi tokia dulksnele,vesuma ,gaivuma.. smile.gif
Atsakyti
Sweikutes,

Na as tai nusioteikiau begioti ir darau tai kasdien. Vakar lyjo lietus, bet jau taip norejau begti, kad begiojau per lietu, siandien nusimato grazus gan oras pas mus, tai bus geriau begti, taip kad isbegti niekas man nesutrugti, joks oras. O jus kaip? Kuri begike siandien bego? bigsmile.gif
Atsakyti