Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

QUOTE(Braskutea_2 @ 2009 08 27, 20:29)
Labutis panos hi.gif
Na ka Linnn, ikalbejai, jau sendien kartu su drauge einu pabegioti  clap.gif
Butinai parasysiu kaip sekesi, reikes dar apimtis issimatuoti ir ziureti kaip krenta tie mano cm,  cool.gif As labai sportiskai nusiteikusi ir zanau kad pasieksiu geru rezultatu 2.gif

labai smagu, laukiam įspūdžių thumbup.gif

QUOTE(Kaktusė @ 2009 08 27, 20:39)
Laukiu spyrio į užpakalį kad ryte ryt išbėgčiau!  doh.gif  nagi, merginos?? Už kiekvieną spyrį - balionėlis!! laugh.gif

kam tas spyris, tu prieš išbėgdama pasisverk, po to grįžus - didžiausias spyris būna.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 08 27, 21:39)
Laukiu spyrio į užpakalį kad ryte ryt išbėgčiau!  doh.gif  nagi, merginos?? Už kiekvieną spyrį - balionėlis!! laugh.gif

Paklausk saves, kodel tu begioji, jei tu begi per prievarta, tau jokie spyriai nepades, juk tu begi sau o mums, jei nenori, nebek prasom, Jeigu tau tai patinka, tai apie kokius tu cia dar spyrius sneki? Jei tik yra noras buti graziai ir mylimai tai pirmai ryt rytui zadintuvo statytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskutea_2: 27 rugpjūčio 2009 - 19:46
QUOTE(Kaktusė @ 2009 08 27, 20:39)

Na gi kas čia per prašymai?nono.gif Nieko nežinau, jau tu kaktusyte nuo bėgimo čia neišsisuksi - esi didelis mums pavyzdys sunglasses2.gif

Mano keliukai jei streikuos teks eiti, tik didinti tuomet distanciją fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2009 08 27, 21:45)
labai smagu, laukiam įspūdžių thumbup.gif

na ispudziai tikrai geri, bet mazai isbegau,nes kairiojo sona apacia skaudejo, tai biski sunku begt buvo, bet siaip labai patiko, geraikad prisiminiau sita geri 4u.gif Tik rytoj negalesiu begti, nes visa vakra busiu vakarelyja, bet po jo pazadu susiimti 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskutea_2: 27 rugpjūčio 2009 - 21:15
QUOTE(Braskutea_2 @ 2009 08 27, 20:45)
Paklausk saves, kodel tu begioji, jei tu begi per prievarta, tau jokie spyriai nepades, juk tu begi sau o mums, jei nenori, nebek prasom, Jeigu tau tai patinka, tai apie kokius tu cia dar spyrius sneki? Jei tik yra noras buti graziai ir mylimai tai pirmai ryt rytui zadintuvo statytis  mirksiukas.gif

Kokie čia per prievartą, jau visą vasarą bėgioju.. biggrin.gif bet dvi dienas pasimuliavau tai trečiai jau sunkoka prisiverst.. Nors po to aišku būna gera doh.gif oooohhh...
Papildyta:
Apsisprendžiau. Bėgsiu. Reik nukratyt tuos paskutinius 3kg:)
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 08 27, 14:20)
Sveikos bėgiukės 4u.gif

Buvau išvykusi, tai savaitėlei teko bėgimą apleisti, nes neturėjau sąlygų, bet už tai pajūryje su kaupu prisibėgiojau biggrin.gif Nesuprantu, kaip man ten pavykdavo kasdien po 5km nubėgti, namuose vakar prabėgau 2,5km ir STOP sad.gif Sakau gal klimatas skiriasi g.gif
O šiandien pradėjo baisiai vienos kojos kelią skaudėti, tai po dviejų ratų likusius ėjau  verysad.gif  Ar jums taip nebuvo, kad iš niekur nieko pradėjo kelius skaudėti?  blink.gif Nes skausmas toks ganėtinai stiprus, ne šiaip sau daigčioja, o juk bėgioju jau aštunta savaitė unsure.gif

seip man labai skaudejo keliu sanarius, kai didelis svoris buvo ar kurnors pasaldavau, ko gero tau ir sanariai cia skauda

o man dabar nelabai pavyks isbegti, nes mb isvaziavo savaitei, o mano dickis apsirgo vejaraupiais tai min 10 dienu namu rezimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2009 08 28, 10:52)
seip man labai skaudejo keliu sanarius, kai didelis svoris buvo ar kurnors pasaldavau, ko gero tau ir sanariai cia skauda

Tai įtariu, kad jūroje aš tuomet būsiu peršalusi sąnarius, nes viršsvorio kaip ir neturiu labai didelio ax.gif Gal tuomet pagysiu greitu metu tongue.gif
Šiandien radau alternatyvą - elastinį bintą naudotą senais laikais patyrus traumą, tai pasitarnavo puikiai good.gif Kitu atveju, kažin ar būčiau prabėgusi schmoll.gif

Kaktuse, tai ar padėjo spyris? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 28 rugpjūčio 2009 - 10:11
Lasbutis hi.gif

QUOTE(Kaktusė @ 2009 08 28, 00:35)
Kokie čia per prievartą, jau visą vasarą bėgioju.. biggrin.gif bet dvi dienas pasimuliavau tai trečiai jau sunkoka prisiverst.. Nors po to aišku būna gera  doh.gif  oooohhh...

As taip pat ana visa rudeny, ziema ir net pavasary begiojau mirksiukas.gif Puikiai suprantu kad po simuliavimo labai sunku pradeti begti, todel cia bandziau tave psichologiskai paveikti lotuliukas.gif Na tai kaip ar isbegai? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskutea_2: 28 rugpjūčio 2009 - 11:47
QUOTE(Braskutea_2 @ 2009 08 28, 12:46)
Lasbutis hi.gif
As taip pat ana visa rudeny, ziema ir net pavasary begiojau  mirksiukas.gif  Puikiai suprantu kad po simuliavimo labai sunku pradeti begti, todel cia bandziau tave psichologiskai paveikti  lotuliukas.gif  Na tai kaip ar isbegai?  cool.gif

Gal gali pasidalinti įspūdžiais kaip sekėsi bėgioti visokiausiomis oro sąlygomis? mirksiukas.gif Aš tik vasara pradėjau, tai bijau visokiausių peršalimų ar dar kokių netikėtumų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 08 28, 14:09)
Gal gali pasidalinti įspūdžiais kaip sekėsi bėgioti visokiausiomis oro sąlygomis? mirksiukas.gif Aš tik vasara pradėjau, tai bijau visokiausių peršalimų ar dar kokių netikėtumų rolleyes.gif

Nelabai yra cia ka pasakoti, rudens pabaigoj, na gal viduri kaip jau lydavo, tai stengdavausi pataikyti toki momemta kaip nelyja. Turejau toki lietpalti tai su juo begiodavau, na o jeigu budavo neimanoma begti tai tiesiog sportuodavau namie. Ziema begdavau su paprastais inkariukais, tikrai nebudavo man salta, apsirengvadau spiure kokia ir davai i trasa, na neturejau jokio persalimo tikrai, tik ant burnos ir kaklo koki salika uzsudedavau kad kokio bronchito nepasigauciau, o pavasary, tai budavo sunku begti tik tada kaip budavo labai baisi slapdriba, tada sportuodavau namie. O man is tiesu netrugdo jokios oro salygos begioti. mirksiukas.gif tai tiek, jai kas domina klausk konkreciau bigsmile.gif
Atsakyti
Ei panos kur jus visos ka? unsure.gif
Jau man baisu darosi, kad visos pabegot. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskutea_2: 28 rugpjūčio 2009 - 19:46
QUOTE(Braskutea_2 @ 2009 08 28, 20:46)
Ei panos kur jus visos ka?  unsure.gif
Jau man baisu darosi, kad visos pabegot.  unsure.gif

Čia čia biggrin.gif
Atsakyti