Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas VII

O kam gėrei tą lipodexa, jei tyrimai geri g.gif . Juk visi vaistai yra nuodai, tik ne tokiomis dozėmis. Aišku, ką aš čia moralizuosiu.

O valgyti ką nors iš namų atsinešk. Arba eik į kokią valgyklą.

Geriant kavą, nepamiršk skysčių
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2009 08 26, 13:17)
O kam gėrei tą lipodexa, jei tyrimai geri g.gif . Juk visi vaistai yra nuodai, tik ne tokiomis dozėmis. Aišku, ką aš čia moralizuosiu.

O valgyti ką nors iš namų atsinešk. Arba eik į kokią valgyklą.

Geriant kavą, nepamiršk skysčių

as neaiskinsiu kas yra Lipodexas ir del ko geriu vitaminus tiesiog jei paklause tai atsakiau ka geriau.
ir nesupratau prie ko cia vaistai ir prie ko cia dozes bei nuodai. cia ne mano pacios ismislas, o gydytoju. nieko nedarau savavaliskai, ta pati lipodexa geriau tik po konsultacijos su konsultantais. taip kad istiesu, geriau nemoralizjuom .
pasikartosiu dar karta- nuo valgyklu maisto ir applamai nuo visuomeninio maitinimo istaigu maisto man buna bloga visa pusdieni taip kad nebe darbas galvoje. o nesiotis is namu kaip jau visiems yra zinoma nera taip patogu.
skysciu reikia ne tik geriant kava o visa laika. ir ne skysciu o tiesiog paprasto vandens.
Atsakyti
na, nesiruošiu čia su tavim pyktis. Tik pasirodė keista, kad tyrimai geri o geri kažką, kažkaip pagalvojau, kad čia kraujui gerinti, o ne maisto papildas.

tai va, vakar apturėjau stresinę dieną, dar pms, tai iš vis. Tai pirmą kartą po ilgo laiko prisiminiau, ką reiškiasi neužmigti. Tai užmigau gal po 3 tik, bet ryte, kur tau 5:30 akys stačios, nes gi bėgiojimas laukia biggrin.gif . Jau kaip nelaukiu sniego doh.gif ir tamsos doh.gif . Viską maišo jie biggrin.gif
Atsakyti
linn todel ir geri tyrimai kai geriu viska kaip reikia unsure.gif o kai nebegeriau ir sustreikavo mano sveikatela taip sakant
o per savo raudonaji laika negaliu begti nes baisius skausmus kenciu kartais net pajuokauju kad saremiai, taip nugara lauzo, ir pilva labai skauda visas keturias dienas. tep kad nesikankinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tankas @ 2009 08 26, 20:12)
linn todel ir geri tyrimai kai geriu viska kaip reikia  unsure.gif o kai nebegeriau ir sustreikavo mano sveikatela taip sakant
o per savo raudonaji laika negaliu begti nes baisius skausmus kenciu kartais net pajuokauju kad saremiai, taip nugara lauzo, ir pilva labai skauda visas keturias dienas. tep kad nesikankinu  doh.gif

geras, atvirkščiai supratau doh.gif

Tai per tas dienas aš ne tik kad nebėgu, bet ir vaikščiot bijau biggrin.gif , gerai, kad skauda tik pirmąją

Atsakyti
sveikos,

Nu jus tokios saunuoles, po tiek daug begiojat bigsmile.gif thumbup.gif

As siandien prabegau kokius 5km per 35min, na jau siandien siek tiek lengviau buvo begti. Nors begioju ryte , bet istikruju siandien prie Sietuvos mokyklos buvo ir ziurovu doh.gif ko as labai nepernesu, bet stengiausi nekreipt demesio. O kas svarbiausia siandien nuvaziavau i savo buvusiji darba, pas bendradarbes, tai man iskarto viena sako, o ka tu veiki prie Nemuno baldu, mat pro ten as begau praita savite, doh.gif tai va saukau tik pradejau begioti ir stengiuos vis nuosaliau ir vistiek kazkas kazkur isryskina mane doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
brali mergaites, juk ne hamburgeri valgant uz namo kampo mato doh.gif istikruju tai koks kieno reikalas ka as darau ania. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos bėgiukės 4u.gif

Buvau išvykusi, tai savaitėlei teko bėgimą apleisti, nes neturėjau sąlygų, bet už tai pajūryje su kaupu prisibėgiojau biggrin.gif Nesuprantu, kaip man ten pavykdavo kasdien po 5km nubėgti, namuose vakar prabėgau 2,5km ir STOP sad.gif Sakau gal klimatas skiriasi g.gif
O šiandien pradėjo baisiai vienos kojos kelią skaudėti, tai po dviejų ratų likusius ėjau verysad.gif Ar jums taip nebuvo, kad iš niekur nieko pradėjo kelius skaudėti? blink.gif Nes skausmas toks ganėtinai stiprus, ne šiaip sau daigčioja, o juk bėgioju jau aštunta savaitė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 08 27, 14:20)
Sveikos bėgiukės 4u.gif

Buvau išvykusi, tai savaitėlei teko bėgimą apleisti, nes neturėjau sąlygų, bet už tai pajūryje su kaupu prisibėgiojau biggrin.gif Nesuprantu, kaip man ten pavykdavo kasdien po 5km nubėgti, namuose vakar prabėgau 2,5km ir STOP sad.gif Sakau gal klimatas skiriasi g.gif
O šiandien pradėjo baisiai vienos kojos kelią skaudėti, tai po dviejų ratų likusius ėjau  verysad.gif  Ar jums taip nebuvo, kad iš niekur nieko pradėjo kelius skaudėti?  blink.gif Nes skausmas toks ganėtinai stiprus, ne šiaip sau daigčioja, o juk bėgioju jau aštunta savaitė unsure.gif

man irgi paskaudena kelėnus ,na bet bėgti eina blush2.gif
Atsakyti
Labutis panos hi.gif

Na ka Linnn, ikalbejai, jau sendien kartu su drauge einu pabegioti clap.gif
Butinai parasysiu kaip sekesi, reikes dar apimtis issimatuoti ir ziureti kaip krenta tie mano cm, cool.gif As labai sportiskai nusiteikusi ir zanau kad pasieksiu geru rezultatu 2.gif

Atsakyti
Laukiu spyrio į užpakalį kad ryte ryt išbėgčiau! doh.gif nagi, merginos?? Už kiekvieną spyrį - balionėlis!! laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 08 27, 20:39)
Laukiu spyrio į užpakalį kad ryte ryt išbėgčiau!  doh.gif  nagi, merginos?? Už kiekvieną spyrį - balionėlis!! laugh.gif

Kaktuse, spirk tu man, aš tau, nes aš irgi galvoju kad būtinai reiktų išbėgti.. Arba bent sporto klube bėgimo takelį pakankinti, bet aš ten nenoriu, kad į mane drebančia ant to bėgimo takelio žiūrėtų.
Atsakyti