
labai grazus krepselis

QUOTE(EgluteN @ 2009 08 14, 13:17)
Oho, tikrai labai dailus



Senokai buvau ir aš pas jus, visos tokių gardumynų prikepusios visose temose, o aš apsileidau, net gėda

Ikvepta Rimami, as irgi iskepiau varskes pyraga, panasu kazkada buvau kepus, todel dejau dar aguonu i varske ir apacia pyrago ne klojau, o paprasciausiai tarkavau mase su burokine tarka, kaip ir virsui, gaunasi puresnis pyragas, i viena gala dejau sviezias vysnias, kita kepiau be nieko, su vysnemis gavosi pats tas saldrukstis, o be nieko man truputi saldokas, kita kart desiu maziau cukraus, bet siaip labai skanus pyragas.




srove,labai viliojantis pyragas
turiu kaimiškos varškės ,gal galim receptuką

turiu kaimiškos varškės ,gal galim receptuką

QUOTE(adriu @ 2009 08 16, 19:15)
Viskas labai panasiai, kaip Rimami recepte, 500gr. miltu, maziukas pakelis kepimo milteliu, vanilino pakelis, sviesto 200gr., grietines 2 saukstai, keturi, penki tryniai-viska gerai isminkyti, padalinti i didesne ir mazesne dali, susukti i plevele ir padeti i saldytuva 2 val., po to didesne dali burokine tarka sutarkuoti i riebalais istepta ir miltais pabarstyta forma, sudeti norima idara(siuo atveju buvo vienam gale zalios vysnios, ant virsaus uzpilta varskes mase( 1kg.varskes, vanilino, 4 saukstai manu, 300gr.cukraus, aguonu saujele, gale i visa sita mase imaisyti 7 kiausinio standziai isplakti baltymai), po to vel uztarkuota miltine mase, kepiau 180temp. 55 min.
Srove, vajetus kaip skaniai atrodo pyragiukas, kaip gailiuosi, kad šiandien taip ir nesusiruošiau kokio skanėsto išsikept, kapočiau dabar sau, o tai visiškas seilėtekis prasidėjo
o dar su vyšniom
Nu bet ir prajuokinai - kokia gi iš manęs įkvėpėja
pradinį receptą įdėjo Koxamte ne aš
taip, kad mane irgi įkvėpė
dabar va tu įkvėpsi adriu ir grandininė reakcija tęsiasi
bet pyragiukas tikrai vertas dėmesio - man labai skanus
aš irgi į tešlą sudėjau visus trynius








QUOTE(RiMami @ 2009 08 16, 23:26)
Nu bet ir prajuokinai - kokia gi iš manęs įkvėpėja
pradinį įdėjo Koxamte ne aš
taip, kad mane irgi įkvėpė
dabar va tu įkvėpsi adriu ir grandininė reakcija tęsiasi
bet pyragiukas tikrai vertas dėmesio - man labai skanus
aš irgi į tešlą sudėjau visus trynius 






Nu bet man tavo pyragiukas laaabai skaniai atrode, kad negalejau nesusigundyti, o kas pradini idejo maciau ir as, bet taviskis labai skaniai atrode


Srove srove,pilna burna seiliu tik prisikaupe kai pamaciau,o varskes tai nera nera...
QUOTE(daividija @ 2009 08 19, 13:07)
Srove srove,pilna burna seiliu tik prisikaupe kai pamaciau,o varskes tai nera nera...
daividija, o tu pasidairyk tesco parduotuvej, pas mus jau yra lenkiskos varskes(250g), cia dar praeita diena pakelis tik 1£ kainavo, nuolaida buvo.
QUOTE(Sikste @ 2009 08 19, 13:22)
daividija, o tu pasidairyk tesco parduotuvej, pas mus jau yra lenkiskos varskes(250g), cia dar praeita diena pakelis tik 1£ kainavo, nuolaida buvo.
Zinau,kad Tesco yra,bet kad artimiausias tescas toliausiai,tai savaitgali tik MB nuveza,tai uzsiperku,Asdoj irgi anksciau budavo,bet isnyko,gal niekas nebeperka

As taip pat i ta pyraga ziuriu ziuri...o dabar eisiu kept.

Šiandien ir aš kepiau varškės pyraga.labai lengvai pagaminamas ir iškepa per 35-40 min. 5 stikl. miltų,400 gr. sviesto,4 dideli šaukštai grietinės,1 stikl. cukraus,1 arb.šaukštelis sodos,vanilinio cukraus pagal skonį.Įdarui: 1kg varškės,5 kiaušiniai.1 stikl.cukraus.
Tešlai sviestą sutarkuoti į miltus,sodą nugesinti su grietine sudėt į miltus,cukrų supilti taip pat.Viską sutrinti su rankomis ,kad gautusi trupiniai.Pusę trupinių supilti į skardą.tada dėti įdarą(varškę ištrinti su cukrumi ir kiaušiniais nieko atskirai neplakant) ant viršaus likusius trupinius.Nuotraukos nedėsiu,nes gaunasi kaip trupininis pyragas.Darbo mažai,bet labai labai skaus.
Tešlai sviestą sutarkuoti į miltus,sodą nugesinti su grietine sudėt į miltus,cukrų supilti taip pat.Viską sutrinti su rankomis ,kad gautusi trupiniai.Pusę trupinių supilti į skardą.tada dėti įdarą(varškę ištrinti su cukrumi ir kiaušiniais nieko atskirai neplakant) ant viršaus likusius trupinius.Nuotraukos nedėsiu,nes gaunasi kaip trupininis pyragas.Darbo mažai,bet labai labai skaus.
