Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyru puodas

labai grazus krepselis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 08 14, 13:17)

Oho, tikrai labai dailus bigsmile.gif thumbup.gif Smagios jums šventės 4u.gif
Senokai buvau ir aš pas jus, visos tokių gardumynų prikepusios visose temose, o aš apsileidau, net gėda blush2.gif
Atsakyti
Ikvepta Rimami, as irgi iskepiau varskes pyraga, panasu kazkada buvau kepus, todel dejau dar aguonu i varske ir apacia pyrago ne klojau, o paprasciausiai tarkavau mase su burokine tarka, kaip ir virsui, gaunasi puresnis pyragas, i viena gala dejau sviezias vysnias, kita kepiau be nieko, su vysnemis gavosi pats tas saldrukstis, o be nieko man truputi saldokas, kita kart desiu maziau cukraus, bet siaip labai skanus pyragas.
user posted image
user posted image
Atsakyti
srove,labai viliojantis pyragas thumbup.gif
turiu kaimiškos varškės ,gal galim receptuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 08 16, 19:15)
srove,labai viliojantis pyragas thumbup.gif
turiu kaimiškos varškės ,gal galim receptuką ax.gif


Viskas labai panasiai, kaip Rimami recepte, 500gr. miltu, maziukas pakelis kepimo milteliu, vanilino pakelis, sviesto 200gr., grietines 2 saukstai, keturi, penki tryniai-viska gerai isminkyti, padalinti i didesne ir mazesne dali, susukti i plevele ir padeti i saldytuva 2 val., po to didesne dali burokine tarka sutarkuoti i riebalais istepta ir miltais pabarstyta forma, sudeti norima idara(siuo atveju buvo vienam gale zalios vysnios, ant virsaus uzpilta varskes mase( 1kg.varskes, vanilino, 4 saukstai manu, 300gr.cukraus, aguonu saujele, gale i visa sita mase imaisyti 7 kiausinio standziai isplakti baltymai), po to vel uztarkuota miltine mase, kepiau 180temp. 55 min.
Atsakyti
Srove, vajetus kaip skaniai atrodo pyragiukas, kaip gailiuosi, kad šiandien taip ir nesusiruošiau kokio skanėsto išsikept, kapočiau dabar sau, o tai visiškas seilėtekis prasidėjo user posted image o dar su vyšniom user posted image Nu bet ir prajuokinai - kokia gi iš manęs įkvėpėja blush2.gif pradinį receptą įdėjo Koxamte ne aš schmoll.gif taip, kad mane irgi įkvėpė hihihi.gif dabar va tu įkvėpsi adriu ir grandininė reakcija tęsiasi hihihi.gif bet pyragiukas tikrai vertas dėmesio - man labai skanus wub.gif aš irgi į tešlą sudėjau visus trynius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 08 16, 23:26)
Nu bet ir prajuokinai - kokia gi iš manęs įkvėpėja blush2.gif pradinį  įdėjo Koxamte ne aš  schmoll.gif taip, kad mane irgi įkvėpė hihihi.gif dabar va tu įkvėpsi adriu ir grandininė reakcija tęsiasi hihihi.gif bet pyragiukas tikrai vertas dėmesio - man labai skanus  wub.gif aš irgi į tešlą sudėjau visus trynius ax.gif


Nu bet man tavo pyragiukas laaabai skaniai atrode, kad negalejau nesusigundyti, o kas pradini idejo maciau ir as, bet taviskis labai skaniai atrode wub.gif , todel ir mane sugundei ax.gif
Atsakyti
Srove srove,pilna burna seiliu tik prisikaupe kai pamaciau,o varskes tai nera nera...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 08 19, 13:07)
Srove srove,pilna burna seiliu tik prisikaupe kai pamaciau,o varskes tai nera nera...

daividija, o tu pasidairyk tesco parduotuvej, pas mus jau yra lenkiskos varskes(250g), cia dar praeita diena pakelis tik 1£ kainavo, nuolaida buvo.
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2009 08 19, 13:22)
daividija, o tu pasidairyk tesco parduotuvej, pas mus jau yra lenkiskos varskes(250g), cia dar praeita diena pakelis tik 1£ kainavo, nuolaida buvo.

Zinau,kad Tesco yra,bet kad artimiausias tescas toliausiai,tai savaitgali tik MB nuveza,tai uzsiperku,Asdoj irgi anksciau budavo,bet isnyko,gal niekas nebeperka g.gif
Atsakyti
As taip pat i ta pyraga ziuriu ziuri...o dabar eisiu kept. essen.gif
Atsakyti
Šiandien ir aš kepiau varškės pyraga.labai lengvai pagaminamas ir iškepa per 35-40 min. 5 stikl. miltų,400 gr. sviesto,4 dideli šaukštai grietinės,1 stikl. cukraus,1 arb.šaukštelis sodos,vanilinio cukraus pagal skonį.Įdarui: 1kg varškės,5 kiaušiniai.1 stikl.cukraus.
Tešlai sviestą sutarkuoti į miltus,sodą nugesinti su grietine sudėt į miltus,cukrų supilti taip pat.Viską sutrinti su rankomis ,kad gautusi trupiniai.Pusę trupinių supilti į skardą.tada dėti įdarą(varškę ištrinti su cukrumi ir kiaušiniais nieko atskirai neplakant) ant viršaus likusius trupinius.Nuotraukos nedėsiu,nes gaunasi kaip trupininis pyragas.Darbo mažai,bet labai labai skaus. thumbup.gif
Atsakyti