QUOTE(GITANA.B @ 2009 08 21, 15:35)
Šiandien ir aš kepiau varškės pyraga.labai lengvai pagaminamas ir iškepa per 35-40 min. 5 stikl. miltų,400 gr. sviesto,4 dideli šaukštai grietinės,1 stikl. cukraus,1 arb.šaukštelis sodos,vanilinio cukraus pagal skonį.Įdarui: 1kg varškės,5 kiaušiniai.1 stikl.cukraus.
Tešlai sviestą sutarkuoti į miltus,sodą nugesinti su grietine sudėt į miltus,cukrų supilti taip pat.Viską sutrinti su rankomis ,kad gautusi trupiniai.Pusę trupinių supilti į skardą.tada dėti įdarą(varškę ištrinti su cukrumi ir kiaušiniais nieko atskirai neplakant) ant viršaus likusius trupinius.Nuotraukos nedėsiu,nes gaunasi kaip trupininis pyragas.Darbo mažai,bet labai labai skaus.
vat pagal sita ar panasu recepta as irgi darau. Tik sviesta istirpinu, sumaisau su cukrumi, sudedu kiausiniu trynius, gerai issukus suberiu miltus su kepimo miltukais ir tarp pirstu pagniauzau, neminkau, kad gautusi trupiniai ...

su varske tai kaip iprastai pyragelis skanumelis