Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis dienynas

QUOTE(xCoco @ 2011 12 18, 16:08)
Forumas  veikia,kiti tevai raso ten aptaria.
Taaip.Erzina kad kai kurios mokytojos tarkim uzduoda namu darbus penktadieni bet suraso y dienyna tik sekmadienio vakara.Ir negi jei vaikas nebuvo ta diena mokykloje turi  7 valanda vakaro namu darbus daryti ?
protest.gif

O ka veikia jusu vaikelis jeigu namu darbu neatsimena?Kaip issisukdavote kai nebudavo e dienyno?
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2011 12 18, 18:34)
Įtariu, kad tėvų asmens kodus surinko tik iš naitobiggrin.gif
Nereikia tyčiotis.
Tėvų asmens kodai yra vaiko gimimo liudijime, todėl JŪSŲ a.k. taip pat užfiksuoti duomenų bazėje, norit to ar nenorit. tongue.gif Juk pasirašėt mokymo sutartį?
Tik nuo 14 m. vaikas gali pats pasirašyti mokymo sutartį, ir tai su tėvų sutikimu.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 12 18, 20:34)
Nereikia tyčiotis.
Tėvų asmens kodai yra vaiko gimimo liudijime, todėl JŪSŲ a.k. taip pat užfiksuoti duomenų bazėje, norit to ar nenorit.  tongue.gif  Juk pasirašėt mokymo sutartį?
Taip, pasirašiau.
Sutartyje NĖRA vaiko asmens kodo (išsitraukiau sutartį pasitikrint). Gimimo liudijimo nuorašo mokykla neprašė. Nei mano, nei vyro ak tikrai niekur nerašiau.
Todėl vis dar manau, kad tik naito ak toks svarbus, nes maniškio niekas niekur nė neprašė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 18 gruodžio 2011 - 19:50
QUOTE(mititėja @ 2011 12 18, 19:50)
Taip, pasirašiau.
Sutartyje NĖRA vaiko asmens kodo (išsitraukiau sutartį pasitikrint). Gimimo liudijimo nuorašo mokykla neprašė. Nei mano, nei vyro ak tikrai niekur nerašiau.

Taip, nėra ir negali to būti. Jei jis yra anksčiau sudarytose sutartyse, klasės auklėtoja privalo a.k užtušuoti.
Atsakyti
Ai, tiek to... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 18 gruodžio 2011 - 20:11
QUOTE(klopedija @ 2011 12 18, 21:10)
Ai, tiek to... irnesakyk.gif
Kodėl "tiek to"?
Man įdomu, kodėl vienose mokyklose vienaip, kitose kitaip. Aš nedalinu (ir nerašau) asmens kodo, kur tik paprašo. Todėl žinau, kad niekur mokykloje neįrašiau.
Juo labiau - į elektroninį dienyną. Ten net tokio laukelio nėra: privalomi laukeliai - vardas ir pavardė, o el. paštas, telefonas ir adresas - neprivalomi. Neužpildžius neprivalomų laukelių dienynas veikia puikiai (išbandyta asmeniškai). biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 18 gruodžio 2011 - 20:19
QUOTE(klopedija @ 2011 12 18, 20:34)
Nereikia tyčiotis.
Tėvų asmens kodai yra vaiko gimimo liudijime, todėl JŪSŲ a.k. taip pat užfiksuoti duomenų bazėje, norit to ar nenorit.  tongue.gif  Juk pasirašėt mokymo sutartį?

tai kad naitas rase, ne apie mokykla, o kad elektroniniame dienyne renkama informacija apie tevu asmens kodus
QUOTE(naitas @ 2011 12 18, 01:13)
realiai tas dienynas gerai yra kam.. STATISTIKAI laugh.gif lankomumas, pažangumas, vidutinis skaičius, kiekis, procentai, augimas, smukimas ir t.t. .. bet tai galima apskaičiuoti ir pigesniais kaštais. Be to, ten renka visą informaciją apie šeimą - asmens kodai, kas kur dirba, vardai pavardės, namų adresai, emailai.. TIKRAI to reikia?? 

Atsakyti
bet rimtai.. tiek jau to... prajuokinot iki negalėjimo, kai parašėt, kad tėvų asmens kodai, o ir mokinuko, mokykloje nefigūruoja.. naivumas nesvietiškas.. bet ai tiek to irnesakyk.gif Ir sutartyse nėra nurodytų asmens kodų.. laugh.gif o tai pagal ką mokinių krepšelius skirsto, kaip manot?
tai tokiam naivumui ir kuriami tokie e-dienynai.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 12 19, 14:48)
Ir sutartyse nėra nurodytų asmens kodų.. laugh.gif o tai pagal ką mokinių krepšelius skirsto, kaip manot?
tai tokiam naivumui ir kuriami tokie e-dienynai.

prašom konkrečiau, jei jau esi super duper gudri ir nori kažką būtinai įrodyti: kurioje el. dienyno nuorodoje aš galiu rasti tą kodą. gal gali užtušavusi pavardės raides ir kodo skaičius parodyti saviškę, nes ant visų mano turimų sutarčių kodo NĖRA. ir tamo.lt jų nerandu.
taip, mokinių registre tokie duomenys galbūt ir yra, bet kaip man iki jo prieiti?
Atsakyti
Niekas ir neturi matyti a.k., išskyrus dienyno administratorių, gal dar direktorių.
Naitas teisingai sako: mokykla gauna mokinio krepšelį ne šiaip už "vardenį pavardenį", o už konkretų mokinį su jo a.k., nes kitoj mokykloj gali būti toks pats "vardenis pavardenis".

Praėjusią vasarą kilo skandalas dėl abitūros egzamino, kai mergina pasirašė ties "savo" pavarde, nepažiūrėjusi į a.k. ir gavo įvertinimą "neatvyko", nes laikė egzaminą tuo a.k. bendravardės bendrapavardės , kurios egzamine išties nebuvo.

O štai brandos atestato pavyzdys:

user posted image

Kaip manot, 12 klasėj tas a.k. iš dangaus nukrenta? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2011 12 18, 20:06)
O ka veikia jusu vaikelis jeigu namu darbu neatsimena?Kaip issisukdavote kai nebudavo e dienyno?

Atsimena ir daro,padaro.. biggrin.gif .Gi as turiu omeny JEI SERGA.O daabar jei vaikai pamato kad paraso jeims ,,Kas N.D?,, neatrsao,ir atsijungia nuo tarkim Skype.Nes tyngi atrasyti ir seip. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 12 19, 16:12)
Kaip manot, 12 klasėj tas a.k. iš dangaus nukrenta?  cool.gif

o manote, atestatas rašomas pažiūrėjus į geltonas garbanas ir žydras akis? jei jau viename egzaminų centre dvi Lauros B. laiko tą patį egzaminą, tai gal abi tuo pačiu atestatu galėtų pasitenkinti?

nebesuprantu pokalbio esmės: kuo tas el. dienynas trukdo a.k.? paklauskite, kas iš mūsų dar nėra įtrauktas į duomenų bazę? kam reikia, kas nori, jūsų visų a.k. ir be el. dienyno ras mirksiukas.gif
Atsakyti