Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis dienynas

Žinau, kad yra tokia galimybė kreiptis į tamo administratorių, kuris paprašius padarytų ten tvarką. Man labiau norėtųsi, kad būtų juodu ant balto išrašytos forumo taisyklės ir sudaryta galimybė vaikams patiems paspausti mygtuką su nuoroda "paspauskite, jei manote, kad šis komentaras yra įžeidžiančio ar netinkamo turinio". Kažkas panašaus yra daugelyje portalų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2012 02 09, 15:36)
Žinau, kad yra tokia galimybė kreiptis į tamo administratorių, kuris paprašius padarytų ten tvarką. Man labiau norėtųsi, kad būtų juodu ant balto išrašytos forumo taisyklės ir sudaryta galimybė vaikams patiems paspausti mygtuką su nuoroda "paspauskite, jei manote, kad šis komentaras yra įžeidžiančio ar netinkamo turinio". Kažkas panašaus yra daugelyje portalų  ax.gif
Pasiūlykite tamo.lt administratoriui (visada geriausia raštu). Jie vis tobulina savo produktą, tai labai tikėtina, kad atsižvelgs į tokį pageidavimą. Juo labiau, kad tai nėra kažkokia labai sudėtinga funkcija, o jiems patiems toks dalykas palengvintų forumų priežiūrą.
Tikrai nepatingėkit ir parašykit. Juk per galvą neduos.
Atsakyti
QUOTE(Terba @ 2012 01 29, 19:00)
El. dienynas galėtų būti labai geras dalykas, jei mokytojai jį pildytų. Deja ten tuščia...

drinks_cheers.gif atsiverti ir matai, kad per diena buvo... 1 pamoka, nes nieko daugiau nera... arba n.d. surasyti uz visa savaite... doh.gif
Atsakyti
Man ne labai patinka el.dienynas del to kad, daznai informacija veluja (pvz.namu darbai) arba daznai kazkodel negali ilgai prisijungti... O is kitos puses,kai prisijungi - tai matai,kaip vaikui sekasi... cool.gif
Atsakyti
pas mus nuo siu metu kovo ivede el.dienyna man viskas patinka,kadangi mano sunus pirmokas tai pazymiu jiems neraso,bet vigi paraso kaip atliko kontrolinius ir kitas pamokas,mokytoja labai atsakingai ji pildo,raso ivaire informacija. Esu patenkinta o manau dar naudingesnis jis bus vyresnese klasese,kai maza ka dickis gali noreti nuslepti koki pazymi ar pastaba,o mokytoja pranes.
Atsakyti
Mums patinka:namų d. matai, vertinimus matai, pamokas pateisini, kam nori iš mokytojų žinutę parašai... Viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2012 05 15, 13:55)
Mums patinka:namų d. matai, vertinimus matai, pamokas pateisini, kam nori iš mokytojų žinutę parašai... Viskas ok.

Turbūt tų el. dienynų visokių variantų esama g.gif Mūsiškio dizainą ir funkcijas nuolat kaitalioja, staiga randu ištrintus laiškus, bet po kelių savaičių viskas vėl atsiranda savo vietose g.gif kažkada galėdavau parašyti mokytojai, o kai eilinį kartą pakeitė funkcijas, nebegaliu, nebemoku verysad.gif Esu kartą rašiusi mokytojai, tai išmetė kažkokį bendrą laišką, kuriame matai, ką ir kiti tėvai jai rašė blink.gif Buvo nemažas šokas, visi gali paskaityti svetimą susirašinėjimą blink.gif jei būčiau žinojus, būčiau ne rašius, o paskambinus unsure.gif
O kaip jūs sakot, kad galit pateisinti pamokas per dienyną, tai man čia skamba kaip iš fantastikos srities, pirmą kartą girdžiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 15 gegužės 2012 - 13:09
dziaugiuosi kad toks yra 4u.gif
Atsakyti
Dėl pateisinimo, Tamo dienyne toks įsigalios nuo 2013 metų, tai turbūt kituose dienynuose jau yra tokia galimybė. smile.gif
Atsakyti
Aš labai patenkinta thumbup.gif Mokytojos laiku surašo namų darbus 4u.gif Viskas suprantama ir aišku thumbup.gif
Atsakyti
Musu mokytojos viska supildo.Vaikas grizta namo,o as jau zinau kiek jis siandien gaves.
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 05 16, 21:16)
Aš labai patenkinta  thumbup.gif Mokytojos laiku surašo namų darbus  4u.gif Viskas suprantama ir aišku  thumbup.gif

Namų darbų vaikams gaila dar neruošia mokytojos lotuliukas.gif

...na pajuokavau tik, prisiminiau savo vaikystę, kai tekdavo patiems pasižymėti kas užduota... o pamiršai - kitą dieną sukis kaip išmanai. O dabar mokytoja surašo, mama prisėdusi prie el.dienyno vaikui praneša... jokios atsakomybės vaikui ir nebereikia. Kažin ar tai labai jau gerai atsakomybei už save ugdyti g.gif
Atsakyti