Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis dienynas

Štai jau galų gale ir mes pradėjome naudotis mokyklos naujove, t.y. el.dienynu. Galiu pasakyti tik tiek, kad tai tikrai yra labai patogu ir šaunu, tad pateisino mūsų lūkesčius su kaupu thumbup.gif
Atsakyti
Pasinaudojusi mėnesį tvirtai sakau - super išradimas thumbup.gif . Matau visas temas ir namų darbus, kuriuos mokytojai kruopščiai surašo, kasdien matau pažymius ir komentarus prie pažymių. Galima sakyti, e-dienynas padeda labai įsitraukti į vaikų mokymosi procesą biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Saloniki @ 2009 10 08, 13:48)
Pasinaudojusi mėnesį tvirtai sakau - super išradimas  thumbup.gif . Matau visas temas ir namų darbus, kuriuos mokytojai kruopščiai surašo, kasdien matau pažymius ir komentarus prie pažymių. Galima sakyti, e-dienynas padeda labai įsitraukti į vaikų mokymosi procesą  biggrin.gif .

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saloniki @ 2009 10 08, 11:48)
Pasinaudojusi mėnesį tvirtai sakau - super išradimas  thumbup.gif . Matau visas temas ir namų darbus, kuriuos mokytojai kruopščiai surašo, kasdien matau pažymius ir komentarus prie pažymių. Galima sakyti, e-dienynas padeda labai įsitraukti į vaikų mokymosi procesą  biggrin.gif .

Matyt, netinginiai mokytojai...Man irgi patiktų matyti, kas nd užduota, bet mūsų mokytojai to nerašo.
Atsakyti
Pas mus irgi neraso, matom tiktai pazymius. Ko gero, mokytojams tai yra tik papildomas darbas, uz kuri nieko nemoka. Siaip, as isivaizduoju, uzima ir laiko, kol visoms klasems suraso - valandele reikia pasedeti...
Bet vis tiek - geras dalykas drinks_cheers.gif
Atsakyti
o aš mokinė, turinti el. dienyną, tamo
pas mus mokytojai sąžiningai rašo ir namų darbus, ir kada koks atsiskaitomasis darbas, ir už ką kiekvienas pažymys, ir tvarkaraščio pakeitimai, n raidės su pateisinimais arba ne biggrin.gif , žodžiu viskas smile.gif tikrai patogu, ypatingai ta skiltis, kur surašyta kada koks kontrolinis smile.gif
nepatogumas vienas-viską mato tėvai biggrin.gif na man tai tas pats, bet tai žinau ir išprotėjusių, tą dienyną per dieną 20 kartų tikrinančių mamų, ir šiaip, įsivaizduojančių kad tas dienynas tam, kad tėvai galėtų visiškai kontroliuot mokinį wacko.gif
tiesa, popierinio dienyno nėra.

mane tai jaudina tik tas, kad kaip aš savo pažymius anūkam parodysiu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pašol: 11 spalio 2009 - 13:24
QUOTE(Pašol @ 2009 10 11, 14:23)

mane tai jaudina tik tas, kad kaip aš savo pažymius anūkam parodysiu? biggrin.gif

o atsispausdint neina? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pašol @ 2009 10 11, 14:23)
o aš mokinė, turinti el. dienyną, tamo
pas mus mokytojai sąžiningai rašo ir namų darbus, ir kada koks atsiskaitomasis darbas, ir už ką kiekvienas pažymys, ir tvarkaraščio pakeitimai, n raidės su pateisinimais arba ne  biggrin.gif , žodžiu viskas smile.gif tikrai patogu, ypatingai ta skiltis, kur surašyta kada koks kontrolinis smile.gif
nepatogumas vienas-viską mato tėvai biggrin.gif na man tai tas pats, bet tai žinau ir išprotėjusių, tą dienyną per dieną 20 kartų tikrinančių mamų, ir šiaip, įsivaizduojančių kad tas dienynas tam, kad tėvai galėtų visiškai kontroliuot mokinį wacko.gif
tiesa, popierinio dienyno nėra.

Nemanau, kad tavo anūkams bus įdomu bigsmile.gif , bet galėsi parodyti atestatą, ten bus viskas surašyta 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Atstovauju dienyną tamo.lt. Perskaičiau, kad apie mus rašo, tai nusprendžiau įsiterpti. Galiu trumpai pasakyti, kad mūsų dienyną dabar jau naudoja 42 mokyklos visoje Lietuvoje ir nepatenkintų dar nėra, nebent patys mokytojai laiku nesuveda informacijos, to mes jau neužtikrinsime.

Mokestis 50 Lt/mėn yra tikrai simbolinis, nes mūsų sistemoje be dienyno yra pridėta dar daug naudingų funkcijų: kontrolinių darbų grafikas, pranešimų sistema, apklausų sistema, diskusijų forumai mokiniams ir tėvams ir kt. Palyginus su kitais nemokamais ir mokamais dienynais, mūsiškis tikrai turi daugiau funkcijų, dėl to pas mus yra perėjusi ne viena mokykla, anksčiau naudojusi kitą dienyną, pvz Vilniuje Gabijos gimnazija ar Biržiškos gimnazija. Tiesa, Gabijos gimnazijoje mūsų dienynas buvo įdiegtas būtent tėvų iniciatyva, tad nuo tėvų šioj vietoj priklauso ne taip ir mažai.

Jei norėsite daugiau informacijos, klauskite čia arba el.paštu info@tamo.lt

Povilas

P.S. Čia ne reklama, tiesiog, pasinaudodamas proga, papasakojau realią situaciją wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Timerider @ 2009 10 13, 13:29)
Sveiki,

Atstovauju dienyną tamo.lt. Perskaičiau, kad apie mus rašo, tai nusprendžiau įsiterpti. Galiu trumpai pasakyti, kad mūsų dienyną dabar jau naudoja 42 mokyklos visoje Lietuvoje ir nepatenkintų dar nėra, nebent patys mokytojai laiku nesuveda informacijos, to mes jau neužtikrinsime.

Mokestis 50 Lt/mėn yra tikrai simbolinis, nes mūsų sistemoje be dienyno yra pridėta dar daug naudingų funkcijų: kontrolinių darbų grafikas, pranešimų sistema, apklausų sistema, diskusijų forumai mokiniams ir tėvams ir kt. Palyginus su kitais nemokamais ir mokamais dienynais, mūsiškis tikrai turi daugiau funkcijų, dėl to pas mus yra perėjusi ne viena mokykla, anksčiau naudojusi kitą dienyną, pvz Vilniuje Gabijos gimnazija ar Biržiškos gimnazija. Tiesa, Gabijos gimnazijoje mūsų dienynas buvo įdiegtas būtent tėvų iniciatyva, tad nuo tėvų šioj vietoj priklauso ne taip ir mažai.

Jei norėsite daugiau informacijos, klauskite čia arba el.paštu info@tamo.lt

Povilas

P.S. Čia ne reklama, tiesiog, pasinaudodamas proga, papasakojau realią situaciją wink.gif

Mūsų mokykla naudoja nemokamą dienynas.lt, esu labai patenkinta thumbup.gif .
Manau, tėveliams kiltų mažiau klausimų, jeigu jūs turėtumėte dvi versijas - nemokamą bazinę bei mokamą "patiunintą" su daugiau paslaugų. Ne visi papildomomis naudojasi, tad sąžininga būtų neapmokestinti už paslaugas, kurios nereikalingos. Bet čia šiaip pastabėlė.
Man tik įdomu, kodėl Vilniaus savivaldybė savo puslapyje reklamuoja tik vieną paslaugos teikėją, būtent idamas e-dienyną.
Jeigu jau Vilniaus mokyklos naudojasi bent kelių tiekėjų paslaugomis - tai nuorodos į visus ir turėtų būti. Kitaip dar daugiau klausimų kyla g.gif .
Tik nemanau, kad savivaldybės atstovai į juos atsakys..
Atsakyti
Pas mus taip pat surašo visus namų darbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saloniki @ 2009 10 13, 13:46)
Mūsų mokykla naudoja nemokamą dienynas.lt, esu labai patenkinta  thumbup.gif .
Manau, tėveliams kiltų mažiau klausimų, jeigu jūs turėtumėte dvi versijas - nemokamą bazinę bei mokamą "patiunintą" su daugiau paslaugų. Ne visi papildomomis naudojasi, tad sąžininga būtų neapmokestinti už paslaugas, kurios nereikalingos. Bet čia šiaip pastabėlė.
Man tik įdomu, kodėl Vilniaus savivaldybė savo puslapyje reklamuoja tik vieną paslaugos teikėją, būtent idamas e-dienyną.
Jeigu jau Vilniaus mokyklos naudojasi bent kelių tiekėjų paslaugomis - tai nuorodos į visus ir turėtų būti. Kitaip dar daugiau klausimų kyla  g.gif .
Tik nemanau, kad savivaldybės atstovai į juos atsakys..

Aš ir nesakiau, kad dienynas.lt ar Idamas dienynas yra blogi, tiesiog kai kurios mokyklos perėjo pas mus ir, pasak jų pačių, tikrai nesigailėjo. Dėl nemokamos versijos - yra toks psichologinis niuansas, kai kažkas gauna daiktą nemokamai, tai pažiūri į jį kaip "ai, gavau, gai tal pasinaudosiu, o gal ne", o kai yra bent minimalus mokestis, tai tada žiūrima kiek rimčiau smile.gif

O dėl skirtingų dienynų - jų Lietuvoje iš esmės yra keturi. 2009 m. gegužės mėnesį švietimo ministerijoje buvo visų dienynų kūrėjų posėdis, kur ministerijos požiūris buvo aiškus - jog jie nepropoguoja ir nesiūlo kažkokio vieno dienyno, kad tai yra laisva konkurencinga rinka. Savivaldybės svetainėje reklamuojamas tik vienas dienynas, nes ji būtent buvo kurtas savivaldybės programuotojų, o vėliau pasijungė "Idamas". Mūsų tamo.lt dienynas nefinansuojamas iš jokių valdžios struktūrų, tai yra privati iniciatyva, dėl to oficialiai praktiškai ir nereklamuojama valstybinėse svetainėse, bet vien Vilniuje mūsų dienyną naudoja 10 mokyklų. Mums dabar jau gerą reklamą padaro pačios naudojančios mokyklos smile.gif
Atsakyti