Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis dienynas

QUOTE(Pašol @ 2009 10 11, 14:23)
o aš mokinė, turinti el. dienyną, tamo
pas mus mokytojai sąžiningai rašo ir namų darbus, ir kada koks atsiskaitomasis darbas, ir už ką kiekvienas pažymys, ir tvarkaraščio pakeitimai, n raidės su pateisinimais arba ne  biggrin.gif , žodžiu viskas smile.gif tikrai patogu, ypatingai ta skiltis, kur surašyta kada koks kontrolinis smile.gif
nepatogumas vienas-viską mato tėvai biggrin.gif na man tai tas pats, bet tai žinau ir išprotėjusių, tą dienyną per dieną 20 kartų tikrinančių mamų, ir šiaip, įsivaizduojančių kad tas dienynas tam, kad tėvai galėtų visiškai kontroliuot mokinį wacko.gif
tiesa, popierinio dienyno nėra.

mane tai jaudina tik tas, kad kaip aš savo pažymius anūkam parodysiu? biggrin.gif

Bent kartą per dieną pasižiūriu - ne tik pažymius, bet ir namų darbus, mokytojų komentarus biggrin.gif . Manau, tai yra normalu.
Kokie gi turėtų būti santykiai šeimoje, jei tėvams nesvarbu, kaip mokosi jų vaikai? Kuo čia dėta kontrolė?
Atsakyti
Šiemet tik pirmus metus naudojamės elektroniniu dienynu, bet kol kas esame labai patenkinti thumbup.gif . Kiekvienas pažymys paaiškinamas, mokytojai dažniau parašo pastebėjimus - lyg savotiškas tiesioginis bendravimas su tėvais, tėvai gali matyti kas užduota namų darbams, kada koks kontrolinis... Tikrai patogus dalykas.
Atsakyti
Aš labai laukiu elektroninio dienyno, ne tik dėl pažymių, bet daugiausia dėl namų darbų. Tada lengva bus atsekti ar daro sūnus namų darbus ar tik sako, kad padarė. Nes paskutiniu metu pasipylė dvejetai, o jis tik šeštokas. Pasirodo mokykloje tokia sistema, jei 3 kartus neatlikai namų darbų, vadinasi 2. bet kai per mėnesį iš to pačio dalyko 3 dvejetai... ir pasirodo visi už namų darbus, tai kaip jis testus parašys?
Vien dėl bendravimo su mokytojais ir galimybę tikrinti ar atliko namų darbus aš už šiuos dienynus.
Turėtume gauti kodus jau nuo gruodžio mėnesio. Todėl tikiuosi padėtis pasitaisys...
Atsakyti
Mano vaikai mokosi Gabijoj. Iš tiesų jau antri metai, kaip džiaugiamės elektroniniu dienynu. Pernai dar mokytojai šalia to turėjo ir poierinį, o šiemet jau liko tik elektroninis. Esam tikrai patenkinti. Labiausiai džiaugiuosi, kad nebeliko galimybės bėgti iš pamokų... biggrin.gif Juk vaiko pažymių knygelėj galėdavai pamatyti tik pažymius, o praleistų pamokų niekas nežymėdavo...
Tik kartais keistas būna mokytojų požiūris... pagal retus tėvų prisijungimus jie sprendžia, domisi tėvai ar ne... Bet jeigu aš matau tą dienyną, kai yra prisijungęs vaikas, tai negi dar papildomai po to jį atidarinėsiu per savo prisijungimus...
Atsakyti
Sveikutes, as taip pat noreciau kad pas sunu mokykloj elektroniniai dienynai butu, bet deja.......
Atsakyti
Tai gal per teveliu susirinkima reiktu uzsiminti, kad reikia tokio dalyko. Paprastai tevus pakankamai lengva itikinti, kad el. dienynas reikalingas ir labai praktiskas. Musu mokykla kiek zinau, tik antrus metus naudoja sita dalyka, bet visi mokytojai labai uz ir agituoja tevus.
Atsakyti
Aš taip pat labai patenkinta elektroniniu dienynu thumbup.gif Tik gaila, jog ne visi mokytojai pildo jį kartais... Šiaip labai geras dalykas, norint kontroliuoti vaiko pasiruošimą pamokoms, kontroliniams ax.gif
Atsakyti
Pas mus mokyklje irgi yra e dienynas tamo.lt
Ir visai gerai, gali paziureti pazimius suskaiciuoti vidurkius ir pns..ten yra ir klases forumas, bet jis kazkodel neveikia.. g.gif
Atsakyti
pas ano vaiką dar nėra bet nuo rugsėjo žada jau būt , nors nuo rugsėjo bus tik antrokas , nors pažymių dar nėra o el. dienynas žada būt smile.gif
Atsakyti
Pas mus mokykloje irgi yra el dienynas, man kaip tėvui yra labai gerai, bet vėlgi gaila, kad ne visi mokytojai laiku suveda, kadangi ne visi turi kompiuterius su internetu, o mok kambarį yra tik du komp. tai ne visada mokytojas per pamoką plius pajėgus ir paprastam dienyne užsipildyti, plius el dienyne, plius dar savo užrašuose. O dėl sprendimo ar rūpinasi ar ne, tai jums labai įdomiai atrodo, jei mokytojas jums rašo laišką ar pastabas apie vaiką, tai prisijungus vaikui jūs jų nematysite, tai tada klasimas iškyla kaip gi informuoti tėvus tada?? skambinti kiekvienam??
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2009 08 24, 11:44)
Pradinukams netaikomos jos-tik vyresnėse klasėse ir tai ne visur.Man tai jos-nieko gero.Vis kasnors nulaužia,po to negali 2 mėn įeiti... doh.gif

yra ir pradinukams, tikrai žinau, tik nesu tikra koks

Vilniaus Taikos pagrindinėje irgi nuo šių mokslo metų bus. 4u.gif

Aš, kaip mokytoja, ir ypač kaip klasės auklėtoja, labai to laukiu. Jei teisingai suprantu visą veikimo sistemą, klasės auklėtojui darbo turėtų sumažėti.
Dabar su pažymių knygelėmis vargstu 2 k./mėn. Ir tai ne tik surašydama tų dviejų savaičių pažymius, bet dar sutikrindama ankstesnių, nes yra kolegų, kurie vėluoja laiku surašyti... O kur dar n raidės, p raidės ir t.t. Taigi, aš tikiuosi jis kiek pamažins popierinio darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukas78 @ 2010 08 24, 13:46)
yra ir pradinukams, tikrai žinau, tik nesu tikra koks

www.tamo.lt patogus pradinukams. Pernai visus metus su juo dirbau. Man patiko.
Vietoj pažymių laukelių yra vieta idiografiniam vertinimui. Tėvai kasdien mato, ką vaikas veikė mokykloje. Nereikia rinkt pasiekimų knygelių.
Atsakyti