Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

QUOTE(*agnyte* @ 2011 03 08, 10:26)
tikrai gaila... mano auskaras toleliau nuo galiuko ivertas, o as vis audziau mintis isiverti antra auskara, arciau galiuko ir senaji issiverti, bet... nebenoriu vel to sutinusio liezuvio, sveplavimo ir t.t.

aha, valgyt absoliučiai negalėjau 3 dienas, atsibusdavau nuo liežuvio skausmo naktį, apie šveplavimą nešneku, maniau, kad jau niekad normaliai nebešnekėsiu biggrin.gif bet labai labai norėjau, todėl kentėjau (beje, vėrimo metu neskaudėjo visai), tačiau kai jau žinau, ką tai reiškia, tai nesiryžtu va jau 3 metus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 03 08, 10:26)
tikrai gaila... mano auskaras toleliau nuo galiuko ivertas, o as vis audziau mintis isiverti antra auskara, arciau galiuko ir senaji issiverti, bet... nebenoriu vel to sutinusio liezuvio, sveplavimo ir t.t.

Maniškis tolėliau įvertas, bet kaip man tai patinka ax.gif kažkaip man atrodo, arti galiuko turėtų makaluotis palei dantis, o čia nieko gero smile.gif bet čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
O tai sakot nebenorit vel skausmo kentet tai labai jau skauda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AtractQ @ 2011 03 08, 20:48)

Veriant - ne. Po vėrimo - taip biggrin.gif Liežuvis ištinsta, vienoms mažiau kitoms daugiau. Šveplius būna kartais. O ir priežiūros reikalauja didelės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2011 03 08, 20:18)
Veriant - ne. Po vėrimo - taip biggrin.gif Liežuvis ištinsta, vienoms mažiau kitoms daugiau. Šveplius būna kartais. O ir priežiūros reikalauja didelės smile.gif

tai jau taip... man kai vere, nejauciau nieko, nes suleido vaistu. bet kai vaistai nustojo veikti censored2.gif ... valgymas buvo kazkoks kosmaras, liezuvis sutines, kalbet irgi mazas malonumas. tada rukiau, tai net negaledavau cigaretes prisidegti. bet po to viskas praejo, skausmas pasimirso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AtractQ @ 2011 03 08, 20:48)

veriant net nustebau, kad visai neskaudėjo, bet visi smagumai laukė po to.. kažkas girdėjau buvo sakęs, kad galėjo jogurtą tik valgyt kelias dienas, o aš net to negalėjau, nes jį nuvalgyt nuo šaukštelio buvo kažkas neįmanomo biggrin.gif po nakties ypač skaudėdavo, liežuvis ištindavo, žodžiu, nemalonu labai.. po kiek laiko jau viskas buvo gerai, bet pakartoti to nesinori....
Atsakyti
Turiu ir as si grozi,jau turbut kokie 5metai,man laaabai grazu wub.gif
Kai vere neskaudejo,tik viens du ir viskas,bet paskui gal kokia savaite oi kaip sunku buvo ir sveplavau ir valgyt negalejau,bet kentejau sukandus dantis. smile.gif
Atsakyti
Mes su B abudu turime auskarus, jetus jetus, kaip as ta gijima normaliai kentejau ir koks B buvo jautrus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 03 16, 14:07)
Mes su B abudu turime auskarus, jetus jetus, kaip as ta gijima normaliai kentejau ir koks B buvo jautrus  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu kaip fainiai iš tikrųjų smile.gif liuks smile.gif
Atsakyti
As ir labai labai noriu auskariuko i liezuvi smile.gif) jau kokius 4 metus svaigstu del jo, bet kai dabar susiruosiau ji vertis man pernelyg priartejo egzaminai ir bijau, kad teks atideti verima, nes paskui negalesiu per lietuviu ir anglu iskaitas normaliai kalbeti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo humble-bee: 03 balandžio 2011 - 15:59
labukas.laabai noriu auskariuko į liežuvį,tik bijau tongue.gif gal kas gali patart kur Kaune veria?o kur jūs vėrėtės? smile.gif
Atsakyti
As ir vis pasvarstau apie si grozi, labai jau noriu jo. Bet vis neprisiruosiu nueit, bijau ne pacio verimo, bet po to keliu dienu, cia kaip visos nugasdino, kad nekas buna..
Atsakyti