Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras liežuvyje

Nu va, užvakar ir aš galiausiai įsivėriau auskariuką į liežuvį ir esu very happy happy.gif Vėriausi Andros studijoj ir galiu pasakyti, kad ji tikrai puikiai išmano savo darbą ir labai maloni smile.gif tą dieną kai įsivėriau tai tik bliūdelį manų košės šiaip ne taip suvalgiau, nes labai sunku nuvalgyti nuo šaukšto ką nors, bet šiaip man visiškai neskauda liežuvio smile.gif kai vėrė tai šaldė ir nejaučiau nieko, bet ir kai praėjo vaistukų veikimas taip pat nei skaudėjo, nei ką cool.gif tik vat kad dar truputį švepluoju ir neina ištarti R raidės, bet tikiuosi, kad gretai galėsiu normaliai šnekėti biggrin.gif
Atsakyti
Pati neturiu, ner reikalo, taciau kiek maciau vaizdas - klaikus, atejo motera darbintis apie 30 m., auskaras burnoje maskatuoja, lyg ir svepluojanti, lyg ir su dikcija netvarka. blink.gif
Sunkiai suvokiamas dalykas klasikinis kostiumelis ir auskaras liezuvyje, ko gero partneriai nesuprastu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Graudu, bet del to auskaro ir nepaememe, vis gi ivaizdis daro savo. Na nebent kokiai kabinete sedint ir nebendraujant su sveciais. biggrin.gif arba jaunoms paaugliukems, patenkinti bandos jausma. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(humble-bee @ 2011 05 15, 14:38)
Nu va, užvakar ir aš galiausiai įsivėriau auskariuką į liežuvį ir esu  very happy  happy.gif Vėriausi Andros studijoj ir galiu pasakyti, kad ji tikrai puikiai išmano savo darbą ir labai maloni smile.gif tą dieną kai įsivėriau tai tik bliūdelį manų košės šiaip ne taip suvalgiau, nes labai sunku nuvalgyti nuo šaukšto ką nors, bet šiaip man visiškai neskauda liežuvio smile.gif kai vėrė tai šaldė ir nejaučiau nieko, bet ir kai praėjo vaistukų veikimas taip pat nei skaudėjo, nei ką cool.gif tik vat kad dar truputį švepluoju ir neina ištarti R raidės, bet tikiuosi, kad gretai galėsiu normaliai šnekėti biggrin.gif

doh.gif doh.gif
Atsakyti
nežinau kokiu būdu ji šnekėjo, jog matėsi auskaras. bent man šnekant jo nesimato, žmonės po daug bendravimo laiko pastebi, kad aš jį turiu. ir užjaučiu turint tokius darbdavius console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 15 gegužės 2011 - 17:15
QUOTE(Prietarai @ 2011 05 15, 18:15)
nežinau kokiu būdu ji šnekėjo, jog matėsi auskaras. bent man šnekant jo nesimato, žmonės po daug bendravimo laiko pastebi, kad aš jį turiu. ir užjaučiu turint tokius darbdavius  console.gif

drinks_cheers.gif

Nu jo, įdomu kaip reikia kalbėt, ir kokio ilgio liežuvį turėt, kad tas auskaras maskatuotų smile.gif bet maža kas, gal pasitaiko. Darbinaus, su klasikiniu kostiumėliu, tarptautinėj įmonėj, ir ramiai sau praėjus 4 atrankas įsidarbinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 05 15, 18:15)
nežinau kokiu būdu ji šnekėjo, jog matėsi auskaras. bent man šnekant jo nesimato, žmonės po daug bendravimo laiko pastebi, kad aš jį turiu. ir užjaučiu turint tokius darbdavius  console.gif

aha, man irgi keista, net mano draugai nepastebėjo labai ilgą laiką, pamatė tik kai kažkada liežuvį iškišau kažkuriam biggrin.gif oir pati tuo metu darbinaus, niekas nei matė tą auskarą, nei mano darbo laikotarpiu iš viso pastebėjo, kad jį turiu.
Atsakyti
Aš turėjau auskara liezuvyje ,bet gimus dukrytei issiveriau .. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveco @ 2011 05 18, 09:27)
Aš turėjau auskara liezuvyje ,bet gimus dukrytei issiveriau .. bigsmile.gif

Aš atvirkščiai, gimus sūnui pasidariau tatoo, o va žiemą įsivėriau auskarą biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu auskariuką thumbup.gif Myliu jį, bet mb pyksta, kad jau gal metas atsisveikinti su paauglyste doh.gif (Man tik 24, nesijaučiu labai sena biggrin.gif) Vnž, jį tas auskaras nervina, sako, kad kaip mažvaikė, kaip į tave žiūrės darbdaviai ir t.t. Aš jam aiškinu, kad jo net nesimato, kai kalbi su žmonėm, tada jam natūraliai klausimas kyla, tai kam jis man išvis reikalingas, jei niekas jo nemato blink.gif doh.gif
Atsakyti
Pas kai kurias merginas, moteris auskaro tikrai nesimato, bet as macius nemazai pas ka jis dar ir kaip matosi. Gal cia nuo gomurio ir liezuvio priklauso, bet buna kad ir svepluoja neblogai. Paziurekit kad ir i dainininke Vilija..Mataciunaite ar kokia ten jos pavarde, tai ji kuo aiskiausiai svepluoja su tuo auskaru.
Nekilnojamo turto agenturoj teko bendrauti su agente pas kuria liezuvi auskaras, tai as vietom net nesupratau ka ji sneka doh.gif doh.gif
Atsakyti
turiu auskariuka liezuvyje jau beveik metus.. veriausi Kaune, salone Solveiga.. jei gerai pamenu, tai kainavo 60lt su auskaru 4u.gif labai bijau skausmo, todel prasiau, kad uzsaldytu, bet pasirodo ir taip butu uzsalde blush2.gif ivere kuo puikiausiai, nors liezuvis ir trumpokas.. nebuvo jokiu komplikaciju.. tik va kai praejo saldymo efektas, tai pajutau, kad liezuvis labai istines ir skaudejo.. oj draugui buvo juoko biggrin.gif po to kokia savaite skalavau su kazkokiu skysciu, kuri vaistinese pagal uzsakyma gamina (kosmetologe dave pavadinima, nunesiau i vaistine ir ten pagamino.. uz 0,5 litro apie 6lt sumokejau). valgyt irgi kokia savaite tik jogurtus galejau.. ir tai sunkiai.. pakabindavau sauksteli jogurto, uzversdavau galva ir isidedavau jogurta i burna biggrin.gif valgant neskaudejo, bet su auskaru nemokejau nieko padoriai nuo saukstelio paimt doh.gif tai va.. ai dar pamirsau paminet, kad biskuti budavo rytais kraujuko ir puliuku apie auskara, bet tik tris dienas.. o dabar net nebejauciu to auskaro.. gimines pastebejo ji tik per velykas kai valgiau ledus, dirbau darba, kur reikejo bendrauti su klientais tiesiogiai, bet niekas to auskaro net nepastebedavo. direktore jo taip ir nepamate, o bendradarbe pamate tik po kokiu 3 menesiu.. tai va smile.gif siaip grazu man tas auskariukas, tik va gaila, kad dantims kenkia.. tikriausiai dar kokius metus panesiosiu ji ir teks issiverti 4u.gif
Atsakyti
Jungsiuosi ir aš greitu laiku į auskaruotąsias 4u.gif . Kitos savaitės pabaigoje planuoju kelionę pas piercingistę. Seniai svajojau apie auskariuką liežuvy, taip gražu man jis wub.gif ..
Tik vat, klausimas toks iškilo - ar auskariukas trugdytų dainuoti?
Atsakyti
gal kenkia dantims, kai jis ivertas i pati galiuka, bet maniskis toliau ir nemanau, kad bruzinasi i dantis. o ir maziau matosi, nebent kai stipriai issizioju. kalba nuo to nei kiek nepasikeite... pacioj pradzioj buvo sunku kalbeti del patinimo, bet tai naturalu, veliau nebuvo jokiu nepatogumu. abejoju ar tai gali trugdyti susirasti darba, nes tai ne koks auskaras nosyje ar antakyje, kai matosi akivaizdziai
Atsakyti