man asmeniškai neskaudėjo nei veriant nei po vėrimo. tą pačią dieną jau valgiau viską ką norėjau, nešveplavau, nekentėjau ir t.t nors ir buvau tam pasiruošus

Nu va mama leido
dabar as tikrai laiminga
tik teks palaukti liepos, nes tada skrendu i Lietuva ir prasiversiu Siauliuose tik dar salono nesusiradau
O siaip tai pagalvojau ka jus ten saket kad visdelto negera mintis pripazinsiu kad man toks amzius kai visko noriu
, bet kada viska isbandysi jeigu ne paauglysteje
Kaip ir nepabandes nesuzinosi ar tinka ar ne paprasciausiai jei nepatiks ar kazkas pan. tai paimsiu ir issiversiu vistiek nieko neprarasiu
ir va skausmo nebijau jau tiek prisiskaiciau kad net juokinga

Erm va siektiek pasirasinejau su Mad Factory studija galbut jums musu chatas atsakys i norimus klausimus: :mrgreen:
AtractQ: Laba diena, dar noreciau paklausti ar kai veriate uzsaldot liezuvi? Ir dar drauge sake kad yra labai didelis pavojus pradurti receptoriu ir gazdina kad liezuvis pasidalins pusiau
Ar tai tiesa? O ar po verima galima pas jus isigyti auskariuka? Ir kokios kainos? O Jeigu as netycia prarysciau auskariuko uzsektuka ta bumbuliuka ar galima pas jus atskirai juos nusipirkt? Dar labai biminuos kad mano liezuvis per trumpas ar gali buti taip kad neiseis jo iverti vien del to? Atsiprasau uz ikiruma ((blush)) tiesiog viska noriu suzinot
Mad Factory: visika ne tiesa ka tau daruge sake
AtractQ: nu va iskart palengvejo
Mad Factory: skonio receptorai issideste per visa liezuvi ir pasiskirste i 4 dalis
Mad Factory: taip kad juos "pardurti " neimanoma
Mad Factory: nesaldome, nes isiverti i liezuvi yra visiskai neskausminga
Mad Factory: t.y. vienas neskausmingiausiu iverimu
Mad Factory: kad liezuvis pasidalins, na cia jau viosai perlenke lazda
Mad Factory: taip galima pas mus isigyti auskaru ir kamuoliuku ivairiu, metaliniu su akutem, plastikiniu
Mad Factory: titaninis auskaras su iverimu kainuoja 50lt
Mad Factory: pasikeisti trumpesni kainuoja 24lt
AtractQ: a nu va kaip viskas aisku pasidare
Labai aciu
Mad Factory: gali buti , jei liezuvis yra per trumpas, neiseis iverti
Mad Factory: bet reikia pamatyti
Mad Factory: labai retai taip buna
AtractQ: nu pagyvensim pamatysim
Mad Factory: nera uz ka
Mad Factory: sekmes
AtractQ: Aciu
AtractQ: Laba diena, dar noreciau paklausti ar kai veriate uzsaldot liezuvi? Ir dar drauge sake kad yra labai didelis pavojus pradurti receptoriu ir gazdina kad liezuvis pasidalins pusiau

Mad Factory: visika ne tiesa ka tau daruge sake
AtractQ: nu va iskart palengvejo

Mad Factory: skonio receptorai issideste per visa liezuvi ir pasiskirste i 4 dalis
Mad Factory: taip kad juos "pardurti " neimanoma
Mad Factory: nesaldome, nes isiverti i liezuvi yra visiskai neskausminga
Mad Factory: t.y. vienas neskausmingiausiu iverimu
Mad Factory: kad liezuvis pasidalins, na cia jau viosai perlenke lazda

Mad Factory: taip galima pas mus isigyti auskaru ir kamuoliuku ivairiu, metaliniu su akutem, plastikiniu
Mad Factory: titaninis auskaras su iverimu kainuoja 50lt
Mad Factory: pasikeisti trumpesni kainuoja 24lt
AtractQ: a nu va kaip viskas aisku pasidare

Mad Factory: gali buti , jei liezuvis yra per trumpas, neiseis iverti
Mad Factory: bet reikia pamatyti
Mad Factory: labai retai taip buna
AtractQ: nu pagyvensim pamatysim

Mad Factory: nera uz ka

Mad Factory: sekmes
AtractQ: Aciu

Nešaldo nes neskauda?
paistalai.. dar ir kaip skaudėti turėtų ir pasakysiu kodėl, man kai dūrė šaldė.. o kai baigėsi šaldymas skausmas nenormalus buvo..
tai kai dure turi dar labiau skaudėti.. juk su adata perdure liežuvį...

Aguonyte, kazkur skaiciau kad saldyti liezuvi labai blogas dalykas tipo kai uzsaldo liezuvio lasteles susitraukia ar ten praciplecia ir kai liezuvis jau normalizuojasi po tu vaistu labai skauda. Po visu tinimu gali but taip kad auskariukas buna kreivai ivertas vien del vaistuku
Tai siektiek apsidziaugiau kad per prievarta man saldomu vaistu negrus. O taip tai visi sako kad neskauda kai veria ar su saldomais ar be
o taip ar anaip vistiek liezuvio skausma teks kentet 
P.S. jeigu norite paklausti kazkokiu klausimu Mad Factory studijos parasykite man ir as paklausiu, o jei ne tai ju skaipas vadinasi Mad Factory (Studija isikurusi tik Siauliuose)
Jeigu gyvenate Kaune is zmoniu girdejau kad labai patenkinti Undines studija.
O vilnieciai rinkites Drakono Zenkla nepasigailesit

P.S. jeigu norite paklausti kazkokiu klausimu Mad Factory studijos parasykite man ir as paklausiu, o jei ne tai ju skaipas vadinasi Mad Factory (Studija isikurusi tik Siauliuose)

Drakono Ženklą? Gal juokaujat
Kiek turiu pažįstamų ten ką nors prasiverusių,tiek skundžiasi,kad kas negerai ir eina persivėrinėt

Na as teturiu auskariukus ausyse. Kiekvienoj ausytej po 1 auskariuka
ir kadangi buvau Vilniuje tai isiveriau Drakono Zenkle labai likau patenkinta
,Bet nesiginciju gal kazkam ir blogai baigesi su tuo Drakono Zenklu tad as tik pasiuliau

QUOTE(AtractQ @ 2011 04 25, 19:10)
Aguonyte, kazkur skaiciau kad saldyti liezuvi labai blogas dalykas tipo kai uzsaldo liezuvio lasteles susitraukia ar ten praciplecia ir kai liezuvis jau normalizuojasi po tu vaistu labai skauda. Po visu tinimu gali but taip kad auskariukas buna kreivai ivertas vien del vaistuku
Tai siektiek apsidziaugiau kad per prievarta man saldomu vaistu negrus. O taip tai visi sako kad neskauda kai veria ar su saldomais ar be
o taip ar anaip vistiek liezuvio skausma teks kentet 

Kažkur skaitei.. geriau nereik skleisti informacijos kurią kažkur skaitei , nes nežinai ar ji tiksli ir teisinga

Beje į undinę neičiau nei už ką.. prastoką reputaciją turėjo.. gal jau susitvarkė

QUOTE(Aguonytė @ 2011 04 26, 17:29)
Kažkur skaitei.. geriau nereik skleisti informacijos kurią kažkur skaitei , nes nežinai ar ji tiksli ir teisinga
Kai prasiversi galėsi tada pasakot skauda ar ne , o kad per chatą pasirašinėjai tai nereiškia ,kad visą tiesą supasakojo..
Beje į undinę neičiau nei už ką.. prastoką reputaciją turėjo.. gal jau susitvarkė

Gal kaikuriems saldomi vaistai yra nebutini tai bent jau as toki perskaicius pasirinkciau kad vaistuku visdelto man nereikia

O del melevimo nu tai kuriems galams jiems meluot? Visai prasmes nera

Man nešaldė, ir aš patenkinta, tas skausmas tai toks ne kažkoks ypatingas, tikrai super labai neskaudėjo :]
QUOTE(Tibė @ 2011 04 26, 12:49)
Drakono Ženklą? Gal juokaujat
Kiek turiu pažįstamų ten ką nors prasiverusių,tiek skundžiasi,kad kas negerai ir eina persivėrinėt

Tiek tatuiruotę ten dariausi, tiek vėriausi auskarą į liežuvį. Jokių priekaištų neturiu, viskas užgijo puikiai, buvo suteikta visa reikiama informacija.
Ai, geriau nesigincykim del to Drakono Zenklo turbut cia laimes dalykas, kitiems pasiseka, o kaikuriems nelabai