Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš 'ištirpau'

Šaunuolė 4u.gif aš nei tiek neprisiverčiu,toks vaizdas kad laukiu stebuklo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Pirmą savaitę vos 20 išstenėjau, dabar jau stengiosi netingėti, tik nežinau, kiek aš čia ištversiu... Labai man sunku vienai namie sportuoti, daug lengviau su kokia drauge, o tai ir pavargus vakare ir visokių darbų reikia padaryti, ir savęs gaila... žodžių tūkstantis priežasčių išsisukti nuo mankštos.
ax.gif
Šiandien vat ir nesimankštinau visai -šašlykus kepėm ir valgėm su draugais doh.gif ir ne tik šašlykus doh.gif . Rytoj teks iškrova padaryti, nes visus savo kg atgal jaučiu susigrąžinau blush2.gif
Atsakyti
Pas mane šnd irgi buvo soootūs pietūs doh.gif doh.gif
Tikiuos ryt jau bus tvarkinga diena,nes jau norėčiau kokį kilą pamest ax.gif
Atsakyti
Vaje, kankina mane dabar nežmoniškas alkis doh.gif visą dieną visai nenorėjau valgyti- po vakarykščių vaišių, o vakarop doh.gif
Jau arbatos litrą išgeriau -nepadeda cray.gif
Eisiu miegot- gal praeis frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 13, 23:51)
Žiemą lauke nesportuoju, tik patalpose. Ankščiau bėgiodavau iki 24 metų, bet dabar su tokiu svoriu  doh.gif , nemanau, kad bus man į sveikatą. Mano svorio metimo tikslas ne grožis,  o sveikata. Ir taip jau prikaupiau sveikatos problemėlių,  dar vienos man nereikia. Dabar namie po 50 atsilenkimų presui padarau kasdien, keletą tempimo pratymų, kol kas man užtenka mirksiukas.gif

Kai atsils oras butinai rekomenduoju iseiti valandai pasivaikstinet spartesniu ejimu. Nors ir dabar tam jau tinkamas oras, uzsidedi tinkama avalyne ir tikrai organizmas bus dekingas. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Pas mane pagaliau -1 kg vėl biggrin.gif

Bielvesta,kaip tau sekasi? ax.gif
Atsakyti
Labas,
na šaunuolė, sveikinu thumbup.gif , ledai ir vėl pajudėjo clap.gif

Laikausi toliau savo programos- nevalgau po 18 val., nuprisikemšu , kalorijas paskaičiuoju, kad nepadauginčiau ir nepamažinčiau per daug, valgau 4-5 kartus po biški ir pusryčius tame tarpe doh.gif ( sunkiausia plano dalis ) ir sportuoju po truputį, atsilenkimai presui ir lanką išsitraukiau iš archyvų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Penktadienį su šeimyna buvome baseine, tai persistengiau truputuką ax.gif , jau šiandien raumenų neskauda ... doh.gif
Šiandien man iškrova, žodžiu stengemės lieknėti toliau rolleyes.gif
Norėtusi greičiau, ale ne per dieną sukaupiau "turtą", tai geriau pamažu, bet visam gyvenimui ... (laaaabai tikiuosi ) Per kovą numečiau 2 kg, gal dar iškrova pagelbės , žodžiu , judam į prekį po truputį...
Skaitinėju SM, kokiais būdais merginos lieknėja, bandau sau tinkamesnį išsirinkti, kad motyvaciją neprarasti . Gal ir prisijungsiu prie kokios "sėktos " lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveika,Sidabrine.Esu suzaveta tavo ryzto thumbup.gif . Nuo siandien jungiuosi prie jusu ir tikiuosi palaikymo ir patarimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreta :): 25 kovo 2010 - 11:24
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 03 08, 17:22)
Mano dukra iki 2 metų nei naktim normaliai miegojo,nei dienom  doh.gif Nepadėjo man bemiegės naktys,tik prasibudinus iš tų nervų dar ko prišlamšdavau  rolleyes.gif
Tai faktas kad apsileidimas,galvojau va pagimdysiu ir savaime grįšiu į buvusį svorį  doh.gif Naivuolė  biggrin.gif
Bet kas buvo,tas pražuvo  tongue.gif

Cia grynai apie mane ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreta :): 25 kovo 2010 - 12:17
smile.gif+2010 03 25, 11:22-->
QUOTE(kreta smile.gif @ 2010 03 25, 11:22)
Sveika,Sidabrine.Esu suzaveta tavo ryzto  thumbup.gif  . Nuo siandien jungiuosi prie jusu ir tikiuosi palaikymo ir patarimu smile.gif

Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif

smile.gif+2010 03 25, 12:17-->
QUOTE(kreta smile.gif @ 2010 03 25, 12:17)
Cia grynai apie mane ax.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif
Kuo daugiau, tuo linksmiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Džiaugiuos kad ir šį vakarą atsilaikiau,o tai vis tik numetu kiek ir pasileidžiu blush2.gif
Jau toks oras šnd geras,nu gal pagaliau pavasaris atėjo thumbup.gif
Atsakyti