Pirmą savaitę vos 20 išstenėjau, dabar jau stengiosi netingėti, tik nežinau, kiek aš čia ištversiu... Labai man sunku vienai namie sportuoti, daug lengviau su kokia drauge, o tai ir pavargus vakare ir visokių darbų reikia padaryti, ir savęs gaila... žodžių tūkstantis priežasčių išsisukti nuo mankštos.
Šiandien vat ir nesimankštinau visai -šašlykus kepėm ir valgėm su draugais
ir ne tik šašlykus
. Rytoj teks iškrova padaryti, nes visus savo kg atgal jaučiu susigrąžinau
Šiandien vat ir nesimankštinau visai -šašlykus kepėm ir valgėm su draugais
QUOTE(Bielvesta09 @ 2010 03 13, 23:51)
Žiemą lauke nesportuoju, tik patalpose. Ankščiau bėgiodavau iki 24 metų, bet dabar su tokiu svoriu
, nemanau, kad bus man į sveikatą. Mano svorio metimo tikslas ne grožis, o sveikata. Ir taip jau prikaupiau sveikatos problemėlių, dar vienos man nereikia. Dabar namie po 50 atsilenkimų presui padarau kasdien, keletą tempimo pratymų, kol kas man užtenka 
Kai atsils oras butinai rekomenduoju iseiti valandai pasivaikstinet spartesniu ejimu. Nors ir dabar tam jau tinkamas oras, uzsidedi tinkama avalyne ir tikrai organizmas bus dekingas.
Labas,
na šaunuolė, sveikinu
, ledai ir vėl pajudėjo
Laikausi toliau savo programos- nevalgau po 18 val., nuprisikemšu , kalorijas paskaičiuoju, kad nepadauginčiau ir nepamažinčiau per daug, valgau 4-5 kartus po biški ir pusryčius tame tarpe
( sunkiausia plano dalis ) ir sportuoju po truputį, atsilenkimai presui ir lanką išsitraukiau iš archyvų
Penktadienį su šeimyna buvome baseine, tai persistengiau truputuką
, jau šiandien raumenų neskauda ...
Šiandien man iškrova, žodžiu stengemės lieknėti toliau
Norėtusi greičiau, ale ne per dieną sukaupiau "turtą", tai geriau pamažu, bet visam gyvenimui ... (laaaabai tikiuosi ) Per kovą numečiau 2 kg, gal dar iškrova pagelbės , žodžiu , judam į prekį po truputį...
Skaitinėju SM, kokiais būdais merginos lieknėja, bandau sau tinkamesnį išsirinkti, kad motyvaciją neprarasti . Gal ir prisijungsiu prie kokios "sėktos "
na šaunuolė, sveikinu
Laikausi toliau savo programos- nevalgau po 18 val., nuprisikemšu , kalorijas paskaičiuoju, kad nepadauginčiau ir nepamažinčiau per daug, valgau 4-5 kartus po biški ir pusryčius tame tarpe
Penktadienį su šeimyna buvome baseine, tai persistengiau truputuką
Šiandien man iškrova, žodžiu stengemės lieknėti toliau
Norėtusi greičiau, ale ne per dieną sukaupiau "turtą", tai geriau pamažu, bet visam gyvenimui ... (laaaabai tikiuosi ) Per kovą numečiau 2 kg, gal dar iškrova pagelbės , žodžiu , judam į prekį po truputį...
Skaitinėju SM, kokiais būdais merginos lieknėja, bandau sau tinkamesnį išsirinkti, kad motyvaciją neprarasti . Gal ir prisijungsiu prie kokios "sėktos "
Sveika,Sidabrine.Esu suzaveta tavo ryzto
. Nuo siandien jungiuosi prie jusu ir tikiuosi palaikymo ir patarimu
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 03 08, 17:22)
Mano dukra iki 2 metų nei naktim normaliai miegojo,nei dienom
Nepadėjo man bemiegės naktys,tik prasibudinus iš tų nervų dar ko prišlamšdavau
Tai faktas kad apsileidimas,galvojau va pagimdysiu ir savaime grįšiu į buvusį svorį
Naivuolė
Bet kas buvo,tas pražuvo
Tai faktas kad apsileidimas,galvojau va pagimdysiu ir savaime grįšiu į buvusį svorį
Bet kas buvo,tas pražuvo
Cia grynai apie mane
QUOTE(kreta
@ 2010 03 25, 11:22)
Sveika,Sidabrine.Esu suzaveta tavo ryzto
. Nuo siandien jungiuosi prie jusu ir tikiuosi palaikymo ir patarimu 
Šaunuolė
QUOTE(kreta
@ 2010 03 25, 12:17)