Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

QUOTE(l@n@ @ 2009 08 21, 09:42)
drinks_cheers.gif pritariu

As tai praradau puse tu lapuku kur siunciausi si pavasari is Jelenos  cray.gif Mane nebuvo visa diena ir lapukai kartu su vaikiukais tiesiog iskepe verysad.gif Tada puoliau gelbeti likisius, apipjausciau, palaisciau, o ryte radau supuvusius  angel_sadangel.gif  cry.gif
Padariauisvada-nereikejo uzengti siltnamuko  umn.gif
Uzjauciu jus l@n@, man vyras sako na jau karstos saules nebebus, drasiai dek ant palanges, ir as durne jo paklausiau, sakau reikia daryti viska savo galva, taip pykstu ant saves, kad negaliu.Aciu uz patarima dezute nedengsiu...
Atsakyti
Oi kokių grožių čia pas jus prisižiūriu wub.gif aš šiais metais kol kas užsiimu tik su maximos sanpaulijomis, na, kad įgūdžių daugiau būtų biggrin.gif Miške prisirinkau kiminų, priskabdžiau sanpaulijų lapukų ir sukišau visus į kiminus. Visi apsivaikavo, vaikai po du lapukus jau turi ir dar mačiau iš vidurio lenda. Jau kaip ir atskirti reikia, tik vat klausimas iškilo - ar sodinti tuos vaikučius į žemę, ar juos atskirtus į kiminus vėl sukišti? Du atskirti kiminuose tupi na ir nieko, auga žiūriu. Tai gal galima juos paauginti samanose, o jau vėliau, kai bus gerokai didesni, samanas su žemėm sumaišyti?
Atsakyti
Vilniuje bus paroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Canaria @ 2009 08 21, 12:17)
ar sodinti tuos vaikučius į žemę, ar juos atskirtus į kiminus vėl sukišti?

Galima ir į žemę kišti, ir kiek ir kiminuose palaikyti. Kartais mano "pasiseka" atskirti vaikučius be šaknų, tai tokie, įkišt į drėgnus, kiminus greitai išleidžia labai geras, vešlias šaknis
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 08 21, 11:48)
Merginos, pamačiau ir trumpai praradau žadą ohmy.gif "Kaltininkė" vadinasi 'Zoluškin Son' (selekcininkas - Deikunas)

Kokie žiedai bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Pamačiau kad labai įdomiai sanpaulijas dauginat bigsmile.gif Gal galit plačiau apibūdint, kaip ten su tais kiminais reikia bigsmile.gif Nes aš tai visa laik žemėse daugindavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 21 rugpjūčio 2009 - 19:32
Merginos, pamačiau ir trumpai praradau žadą  "Kaltininkė" vadinasi 'Zoluškin Son' (selekcininkas - Deikunas)

ausrazs,kurgi jūs pamatėt tą gražuolę biggrin.gif ,gal jūsiškė pražydo? laugh.gif
Vivianettap pat ir l@n@labai užjaučiu dėl lapukų.
Atsakyti
Šiandien pirmąkart atskyrinėjau vaikus nuo lapo, prisipažinsiu, buvo labai baisu fear.gif . Tikiuosi, visi "naujagimiai" išgyvens unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 08 22, 14:58)
Šiandien pirmąkart atskyrinėjau vaikus nuo lapo, prisipažinsiu, buvo labai baisu  fear.gif . Tikiuosi, visi "naujagimiai" išgyvens  unsure.gif ...

Manau viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Bent jau man labai retai kada vaikiukas koks nuvysta mirksiukas.gif Svarbu tik neiškepint ant saulutės ir neperlaistyt 4u.gif
Čia mano jau paaugęs sanpaulijų vaikiukų darželis biggrin.gif ax.gif (prieš pora savaičių jau persodinau į atskirus didesnius vazoniukus)
user posted image
Atsakyti
.:
QUOTE(Kaštonė @ 2009 08 22, 15:58)
Šiandien pirmąkart atskyrinėjau vaikus nuo lapo, prisipažinsiu, buvo labai baisu  fear.gif . Tikiuosi, visi "naujagimiai" išgyvens  unsure.gif ...
O man ne tik baisu, bet ir nesiseka, as atskiriu jau kelinta karta be saknu, na as nematau tu atskiru vaiku sakneliu vienas saknu gumulas, nors taip atsargiai krapstau, bet tie vaikai suauge, na man nesiseka schmoll.gif Siandien beatskirinedama sunaikinau visus vaikus vienos sanpaulijos, o kitos vaikus be saknu unsure.gif As manau, kad juos atskirineju per mazus, dabar lauksiu, kol uzaugs dideli blush2.gif Megaites forume taip dar pasakoja, kad tas vaiku sakneles buna susipynusios, jas atsargiai ispina, as nematau /ne del regejimo lotuliukas.gif / kur ten vieno, o kur kito sakneles blush2.gif Vat cia su tais atskirinejimais man sunkiausiai einasi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivianet: 22 rugpjūčio 2009 - 18:17
Kad tie vaikai gal nevisada ir būna su šaknim g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 08 22, 20:18)
Kad tie vaikai gal nevisada ir būna su šaknim g.gif  unsure.gif
Na man ten viena bendra saknis ir mamos ir vaiku visi bendrai viename gumule lotuliukas.gif juokas pro asaras verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(aure111 @ 2009 08 22, 19:27)
Manau viskas bus gerai  mirksiukas.gif  4u.gif 
Bent jau man labai retai kada vaikiukas koks nuvysta  mirksiukas.gif Svarbu tik neiškepint ant saulutės ir neperlaistyt  4u.gif
Čia mano jau paaugęs sanpaulijų vaikiukų darželis biggrin.gif  ax.gif (prieš pora savaičių jau persodinau į atskirus didesnius vazoniukus)
user posted image

Na grazus vaiku darzelis, esate tikra saunuole, bet nesupratau ar tam darzelyje tik paprastuciai neveislinukai, ar ir veislinukai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivianet: 22 rugpjūčio 2009 - 18:28
QUOTE(Vivianet @ 2009 08 22, 19:25)
Na man ten viena bendra saknis ir mamos ir vaiku visi bendrai viename gumule lotuliukas.gif juokas pro asaras verysad.gif

Būna man kartais kad lieka ant vaikiuko labai mažytė šaknytė, bet aš visvien pasodinu ir prigyja mirksiukas.gif ax.gif
Papildyta:
Lygtai tik paprastos ax.gif pora esu parsivežus iš pažystamų kelių, bet tikrai nesakė kad kuri veislinė būtų g.gif ax.gif Jos tik vienos normalaus dydžio o kitos mažesnės, o vienos baltos vaikiukai sunkokai auga, nors motininis augaliukas beveik normalaus dydžio g.gif bet kadangi man jį atidavė nekokios būklės tai nusprendžiau naujų prisiaugint ax.gif
Atsakyti