Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

Trumpai prašysiu ką parodė ax.gif
Truputi papasakojo kas tie Kvapų namai, kokia jų idėja, maždaug kad vyrai daro verslą, kurio tikslas pinigai, o va moteriškas verslas, tai ne tik pinigai, bet ir malonumas. Trumpai papasakojo kur yra buvusios, ką matė, iš kur veža savo produkciją, ir kad dar nori nuvykti į Afriką, pamatyti savo akimis kaip spaudžiamas kokosų aliejus. Kartu su žurnaliste pagamino trijų rožių kremą. Gaminimo procese aišku aiškino kiekvieną veiksmą ką su kuo maišo ir kodėl, taip pat davė pora patarimų, pvz. kad makiažą galima valyti ne tik su pirktinėmis makiažą valančiomis priemonėmis, bet ir su tiesiog aliejumi, kuris be abėjo yra -n kartų geriau. Sakė, kad visą savo produkciją vežą iš svetur, išskyrus bičių vašką. Laidos gale Laimė papasakojo kaip gera ryte atsibudus ikvėpti kokio tik nori kvapo, kuris sustabdo netik laiko sąvoką, bet ir vietos... Na, žodžiu, trumpai, gražiai pristatė ką jos veikia tose Kvapų namuose, ir ką čia galima rasti. ax.gif Ai, ir trumpai užsiminė, kad dar prekiauja ir pačiais naturaliausiais smilkalais, žvakėmis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 09 12, 20:31)
aš dar kokio gaivaus įdėčiau, levandų arba rozmarino. Dar sandalmedis gerai tiktų

QUOTE(Monica @ 2009 09 13, 07:21)
kokosas kai saldus, man rodos ylang su pačiule ar myra greia tiktų ir dar kiek erotiškai nuteiktų tongue.gif

kadangi tik ka nauja nusipirkau indeli, tai niekas netrukdo per puse padalinti ir skirtingus kvapus pasidaryti, viena pvz gaivesni dienai, darbui, o kita, erotiskesni - nakciai wub.gif blush2.gif aciu merginos smile.gif

QUOTE(braskel @ 2009 09 13, 17:56)
Trumpai prašysiu ką parodė  ax.gif
Truputi papasakojo kas tie Kvapų namai, kokia jų idėja, maždaug kad vyrai daro verslą, kurio tikslas pinigai, o va moteriškas verslas, tai ne tik pinigai, bet ir malonumas.

oho, kaip tiksliai atpasakojai, braskel smile.gif siaip nieko naujo, ko nezinotume ten pabuvojusios, nerode smile.gif patiko ta mintis kad moterys ne vyrai, ir versla gali pradeti ne tik pinigams uzdirbti, bet ir todel kad jis joms pacioms mielas, ir ziniomis, atradimais norisi pasidalinti su kitais. ir labai patiko Laimes mintys, kad kvapas istrina laiko savoka- nori zinoti kaip kvepejo koks faraonas pries 4000 metu- pauostyk miros, ir pajausi ta kvapa...
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 13, 18:46)
oho, kaip tiksliai atpasakojai, braskel smile.gif siaip nieko naujo, ko nezinotume ten pabuvojusios, nerode smile.gif  patiko ta mintis kad moterys ne vyrai, ir versla gali pradeti ne tik pinigams uzdirbti, bet ir todel kad jis joms pacioms mielas, ir ziniomis, atradimais norisi pasidalinti su kitais.

braškel, tikrai tiksliai thumbup.gif Kas nematė, tai ir nesukit sau galvos, nes nieko naujo biggrin.gif Aiškiai matėsi, kad reportažą rengė žurnalistė, kuriai viskas buvo nauja, tai ir klausimai buvo "vėplinėjantys" biggrin.gif Ir aš mobiliake susivedusi buvau priminimą, bet nusivyliau - tikėjausi to, ko pati nežinau, o mačiau viską, ką žinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 13, 19:19)
braškel, tikrai tiksliai  thumbup.gif Kas nematė, tai ir nesukit sau galvos, nes nieko naujo biggrin.gif Aiškiai matėsi, kad reportažą rengė žurnalistė, kuriai viskas buvo nauja, tai ir klausimai buvo "vėplinėjantys" biggrin.gif Ir aš mobiliake susivedusi buvau priminimą, bet nusivyliau - tikėjausi to, ko pati nežinau, o mačiau viską, ką žinau  ax.gif

o gal kas zinot, kada kartos sita laida ? g.gif
Atsakyti
tikriausiai antradienį 21 val. wink.gif
Atsakyti
Aš neišgirdau kas trečia KN savininkė, nes kaip tink brangusis puodais sutarškino- Laimė, Rūta ir ?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 13, 20:19)
braškel, tikrai tiksliai  thumbup.gif Kas nematė, tai ir nesukit sau galvos, nes nieko naujo biggrin.gif Aiškiai matėsi, kad reportažą rengė žurnalistė, kuriai viskas buvo nauja, tai ir klausimai buvo "vėplinėjantys" biggrin.gif Ir aš mobiliake susivedusi buvau priminimą, bet nusivyliau - tikėjausi to, ko pati nežinau, o mačiau viską, ką žinau  ax.gif

lotuliukas.gif Jei pradėtų pasakoti nuo to ko tu nežinai,tai kas beliktų visiems tiems likusiems kurie apie tokius dalykus net nėra girdėję. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 09 13, 20:12)
Aš neišgirdau kas trečia KN savininkė, nes kaip tink brangusis puodais sutarškino- Laimė, Rūta ir ?

gal mūsiškiai susitarę buvo trukdyti? lotuliukas.gif MB tai kažką pasakoti tuo metu garsiai pradėjo doh.gif biggrin.gif biggrin.gif O vėliau jau buvo per vėlu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 13, 21:21)
gal mūsiškiai susitarę buvo trukdyti?  lotuliukas.gif MB tai kažką pasakoti tuo metu garsiai pradėjo  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif O vėliau jau buvo per vėlu  unsure.gif

Aš tai paskui kai sušnypščiau tai namie tyla ramybė pasidarė lotuliukas.gif Kažkodėl įtariu, kad Gitana, bet gal dar kas matė reportažą mane pastikslins.
Atsakyti
aš tikiuosi, kad braškel prisimins arba Pusnė pažiūrėjusi kartojimą parašys, nes aš antradienį, jei viskas pagal planą, dar vėliau nei laidą kartos į namus grįšiu biggrin.gif
Atsakyti
Idejau sita klausimuka i pagrindini naturalisciu foruma, bet gal cia labiau tiktu blush2.gif tai pasikartosiu (perkopinu) biggrin.gif :
Noreciau jusu nuomones... 4u.gif
Susigundziau tuo palergoniju EA, na kas nuo spuogeliu, tai viskas aisku, tik va ilgai skaiciau ir rinkausi, ka geriau naudoti krutinei stangrinti ir kad tuo paciu nuo striju padetu: pelargoniju EA + makadamiju aliejus + tamanu aliejus. Ylang Ylang EA nedeciau, nes brangokas ir siaip didelio ispudzio aprasymai nepadare, o vat makadamiju al. pasirinkau, nes jis greitai susigeria, drekina, gerina kraujotaka, todel tinka issipletusioms venoms, strijoms, celiulitui gydyti, taip pat palaiko elastinguma. Tamanu aliejus regeneruoja, maitina, drekina, lygina strijas. Taip pat galvoju su tokiu misinuku butu galima ir celiulitines vietas masazuoti...
Na ka manote, ar geras derinukas butu? bent jau pagal aprasymus blush2.gif isbandzius aisku, pasakysiu kaip kas, bet man labai svarbi ir jusu nuomone pries gaminant rolleyes.gif
taip pat viska galvoju is KN pirkti, tai ten dar gal pasikonsultuosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 13 rugsėjo 2009 - 21:30
QUOTE(kryyste @ 2009 09 13, 20:12)

as kaip priklausoma blush2.gif nuo interneto tai puslapyje KN sia info radau kazkada - trecia yra Renata smile.gif tokia graksti, elegantiska mergina tamsiais ilgais plaukais.
Atsakyti