Manau, kad nevertetu sakyti pastabu vaikui. Isivarys kokia liga paskui. Juo labiau, kad mergaitei tik 10 metu, gal tiesiog isaugs...
Prisiminus save... Buvau jau paaugle, 14-15 metu, buvau fiziskai labiau subrendusi negu kitos:platesni klubai, apvalesnes slaunys. Zodziu, ugio buvau jau 170, o svoris 59kg. Dabar suprantu, kad nedaug, juolab, kad kaulai mano stambus. Tai va, gimines ir artimieji vis mane pagirdavo (beje, girdavo is tikruju, o ne saipydavosi, bet isaiskink tu tai kompleksuotai merginai

): ooo, koks riestas uzpakaliukas, oooo, kokios liashkutes... kaip pas astuoniolikine. Viena diena nusprendziau, kad gana, ir "sedau ant dietos". Dvi riekes juodos duonos ir 3 morkos per diena buvo prabanga. Svori numeciau labai greitai, ir labai daug, gal kokia 13 kg. Buvau sau labai grazi

, o giminaiciai galvojo, kad susirgau kokia nepagydoma liga. Be abejo, sveikatos man tai nepridejo, koju nepavilkdavau. Kol viena diena "nutrukau", ir puoliau slamsti viska is eiles

Laaabai greit svori susigrazinau, ir dar 10 kg virsaus priedo, ir sveriau jau 69 kg. Tie 10 kg nutirpo per kokius pora metu savaime, ir mano svoris iki nestumo laikesi stabiliai 58-59 (eh, dabar taip).
...apie ka as cia?

Zodziu, nevarykit vaikams kompleksu

!