Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(naaringiux @ 2009 12 30, 12:00)
čia vėl bus demo versija?

P.S. jau matau, kad pilna rašo, siunčiuosi  4u.gif

Sveikos mergaitės Jūs nuostabios, kad dalinatės tokiomis žiniomis biggrin.gif bet, kaip man neišmanėliai susigaudyti ir atsisiūsti tą pilną versiją unsure.gif
http://hotfile.com/d...d_play.rar.html įėjus į čia aš nežinau ir net nenumanau ką spausti ar galite paaiškinti blush2.gif Aš svaigstu nuo Alawar žaidimų biggrin.gif bet niekaip nežinau, kaip parsisiūsti pilnas versijas verysad.gif Ir prisiregistravau rusiškoje svetainėje Cwer.ru ten tokios pagundos žaidimams, o aš nesuprantu, kaip tuo vaistus reik pritaikyti, kad galima būtų žaisti tuos Alawar žaidimus unsure.gif
Mergaitės gal esat iš Cwer.ru parsisiuntę pilnų versijų žaidimų Alawar g.gif
Atsakyti
kadangi nėra kas veikt vėl "pasinešiau" ant Zuma Deluxe assa.gif
Atsakyti
green moon rusiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2010 01 04, 17:54)
Turiu vargo  g.gif mažasis pakeitė kažkokius nustatymus counter strike , kaip suprantu vaizdo dydį , ir dabar paleidziant betn kuria versija , ištrunant ir vėl įrašant vistiek išmeta žinutę kad VGA nepalaiko
taigi įjungti zaidimo negaliu , gal kas padėsit , labai jau liudi mabiškis

vaizdo dydi turit omeny rezoliucija? jei taip, tada nzn kame beda, nes rezoliucija galima kaitaliot kiek nori, pasileidzia cs g.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 01 05, 11:12)
vaizdo dydi turit omeny rezoliucija? jei taip, tada nzn kame beda, nes rezoliucija galima kaitaliot kiek nori, pasileidzia cs g.gif

Viskas prieš tai buvo gerai , sakė kad pakeitė vaizdo dydį , o dabar ekranas juodas ir išmeta jame žinutę kad vga nepalaiko , ir nieko negalima daugiau daryti , tik išjungti užduočių tvarkytuvu
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2010 01 05, 11:23)
Viskas prieš tai buvo gerai , sakė kad pakeitė vaizdo dydį , o dabar ekranas juodas ir išmeta jame žinutę kad vga nepalaiko , ir nieko negalima daugiau daryti , tik išjungti užduočių tvarkytuvu

tai isinstaliuokit ta cs, istrinkit visus likusius failiukus, ir per naujo instaliuokit, patchus irgi, turetu veikt..
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 01 04, 19:01)
Sveikos mergaitės Jūs nuostabios, kad dalinatės tokiomis žiniomis biggrin.gif bet, kaip man neišmanėliai susigaudyti ir atsisiūsti tą pilną versiją unsure.gif
http://hotfile.com/d...d_play.rar.html  įėjus į čia aš nežinau ir net nenumanau ką spausti ar galite paaiškinti blush2.gif Aš svaigstu nuo Alawar žaidimų biggrin.gif bet niekaip nežinau, kaip parsisiūsti pilnas versijas verysad.gif Ir prisiregistravau rusiškoje svetainėje Cwer.ru ten tokios pagundos žaidimams, o aš nesuprantu, kaip tuo vaistus reik pritaikyti, kad galima būtų žaisti tuos Alawar žaidimus unsure.gif
Mergaitės gal esat iš Cwer.ru parsisiuntę pilnų versijų žaidimų Alawar g.gif

Spaudi Regular Downloadtada bus Pleace wait 30sec,palauk kol tos sekundes sueis ir tada bus Click here to downloadir ant jo paspausk ir siusis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 01 05, 11:40)
tai isinstaliuokit ta cs, istrinkit visus likusius failiukus, ir per naujo instaliuokit, patchus irgi, turetu veikt..

Tai kad jis be instalo žaidžiasi g.gif
Atsakyti
Labukas,gal kas parekomeduosit zaidima su masinom,mano bernas vakar pas pusbroli pamate tai ramybes db neduoda,as nzn tu zaidimu,patarkit kas koki mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marka100: 06 sausio 2010 - 12:56
QUOTE(marka100 @ 2010 01 06, 13:55)
Labukas,gal kas parekomeduosit zaidima su masinom,mano bernas vakar pas pusbroli pamate tai ramybes db neduoda,as nzn tu zaidimu,patarkit kas koki mirksiukas.gif  4u.gif

Jeigu tie "žaidimai su mašinom" yra lenktynės tai gali iš šitų pasirinkti:

Dirt
Dirt 2
Grid
Burnout Paradise: The Ultimate Box
GTR 2
GTR Evoliution
Na ir žinoma Need for Speed serija
Atsakyti
QUOTE(Jurgička @ 2010 01 06, 15:08)
Jeigu tie "žaidimai su mašinom" yra lenktynės tai gali iš šitų pasirinkti:

Dirt
Dirt 2
Grid
Burnout Paradise: The Ultimate Box
GTR 2
GTR Evoliution
Na ir žinoma Need for Speed serija

Aciu pasidairysiu,o taip apibudinau nes nemaciau koki jie zaidzia ax.gif
Atsakyti
Kazin ar neatsirado dar Papa's Daughters-ne torentuose.
Atsakyti