Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

bandau vis atsisiusti zaidima is 2baksa.net , bet paspaudus FREE USER, man vis ismeta ERROR doh.gif
taip norisi keliu zaidimu, bet jau kelias dienas nieko nesigauna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(anchelika_84 @ 2010 01 11, 21:53)
bandau vis atsisiusti zaidima is 2baksa.net , bet paspaudus  FREE USER, man vis ismeta ERROR  doh.gif
taip norisi keliu zaidimu, bet jau kelias dienas nieko nesigauna  verysad.gif

Gal kazka ne taip darot,ar per siuos visus bandet?RapidShare | FileFactory | DepositFiles ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2010 01 12, 11:05)
Gal kazka ne taip darot,ar per siuos visus bandet?RapidShare | FileFactory | DepositFiles ? g.gif

as bandau tik is RapidShare, nes pries kokiu puse metu siunciausi kelis zaidimus ir viskas buvo OK, dabar bandziau is kitu, bet nemoku, nzn ka kur spaust blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
pabandziau dar karta per rapidshare, tai leido pradzioj, o paskui paspaudus download ismeta lentele su uzrasu
"C:\DOCUME~1\Anželika\LOCALS~1\Temp\jKwI0tgs.rar.part could not be saved, because the source file could not be read."

ka cia reiskia, gal as kokia programa esu istrinus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anchelika_84: 12 sausio 2010 - 14:58
QUOTE(anchelika_84 @ 2010 01 12, 14:57)
as bandau tik is RapidShare, nes pries kokiu puse metu siunciausi kelis zaidimus ir viskas buvo OK, dabar bandziau is kitu, bet nemoku, nzn ka kur spaust  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
pabandziau dar karta per rapidshare, tai leido pradzioj, o paskui paspaudus download ismeta lentele su uzrasu
"C:\DOCUME~1\Anželika\LOCALS~1\Temp\jKwI0tgs.rar.part could not be saved, because the source file could not be read."

ka cia reiskia, gal as kokia programa esu istrinus  g.gif

Is kitur bandei siustis,ar siunciasi?Pabandyk ne per rapidshare,jei nemoki paziurek ankstesniam temos psl as ten rasiau kaip tik apie tai,jei moki anglu Pasiskaityk va cia arba per google verteja,ten kaip tik panasi problema mirksiukas.gif
Atsakyti
Keliu temuke i virsu,as zaidziu dabar Jewel Quest Solitaire III,uzsikabinau visai nieko toks laikui praleist mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš žaidžiu Alabama Smith 2 dalį. smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka Home Sweet Home, galėtų jau ir naują dalį išleisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramuniukss @ 2010 01 17, 12:03)
Man labai patinka Home Sweet Home, galėtų jau ir naują dalį išleisti  rolleyes.gif

Apie ką šis žaidimas? g.gif
Atsakyti
Zaidejai, padekit, ko anas nori? Viska padariau, kaip parasyta buvo, suinstaliavau, per Daimons tools, ale vo ka ismete ant galo ...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(WyWa @ 2010 01 17, 14:36)
Apie ką šis žaidimas?  g.gif

Pagal duotas užduoti reikia įrenginėti namus. biggrin.gif Nu man tai labai patiko thumbup.gif Laukiu 4 dalies mirksiukas.gif (bet nežinau ar bus) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2010 01 17, 15:25)
Zaidejai, padekit, ko anas nori? Viska padariau, kaip parasyta buvo, suinstaliavau, per Daimons tools, ale vo ka ismete ant galo ...

prašo pasijungti per administratoriaus prieigą: tikriausiai yra keli vartotojai ant jūsų kompiuterio.

Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2010 01 18, 10:32)
prašo pasijungti per administratoriaus prieigą: tikriausiai yra keli vartotojai ant jūsų kompiuterio.

Na jau isiaiskinau kad reikia per desni klavisa run administrator paleisti, tai si lentele dingo, bet dabar paleidziu per daimons tools tai sako diskas negeras idetas......]
Ar gali buti kad daimons tools netinka kad reikia kito kokio paleidejo?
Atsakyti