Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(omg @ 2009 12 30, 13:20)
thumbup.gif  pirmos dvi dalys man labai patiko, tikiuosi ir šita tokia faina bus  bigsmile.gif

Užkabino ir mane Ice Age doh.gif tongue.gif Labai įdomu thumbup.gif Tik matyt neturiu patirties (ankstesnių dalių nesu žaidusi) tai beveik niekada neįvykdau užduoties laiku, kad gaučiau papildomų bonusų doh.gif Taip greitai man nepavyksta g.gif Gal turite kokių nors patarimų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2010 01 06, 21:45)
Užkabino ir mane Ice Age  doh.gif  tongue.gif Labai įdomu  thumbup.gif Tik matyt neturiu patirties (ankstesnių dalių nesu žaidusi) tai beveik niekada neįvykdau užduoties laiku, kad gaučiau papildomų bonusų  doh.gif Taip greitai man nepavyksta  g.gif Gal turite kokių nors patarimų?  blush2.gif

Nevisada ir man pavyksta,nors ne viena dali sio zaidimo esu zaidus mirksiukas.gif Tai laimes gal dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2010 01 05, 15:12)
Tai kad jis be instalo žaidžiasi  g.gif

kaip counter-strike gali zaistis be instaliavimo? g.gif
pati turiu si zaidima, tai reikia instalo, patchu ir pan dalyku... instaliuoji cs, paleidi patcha, ir tada jungiesi ir zaidi, galima su botais, galima internete..
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 01 07, 09:44)
kaip counter-strike gali zaistis be instaliavimo? g.gif
pati turiu si zaidima, tai reikia instalo, patchu ir pan dalyku... instaliuoji cs, paleidi patcha, ir tada jungiesi ir zaidi, galima su botais, galima internete..

dabar tikrai nėra instaliuota šis žaidimas , ir bandant išrarint smile.gif iškart išmeta lentelę kad avg nepalaiko kiek suprantu per dideli vaizdą padarė , va šito ir negaliu atstatyti , kad nors duotu kažką daryti
beje kažkokį buvo atsisiuntęs tikrai be instalo
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2010 01 07, 14:52)
dabar tikrai nėra instaliuota šis žaidimas , ir bandant išrarint smile.gif iškart išmeta lentelę kad avg nepalaiko  kiek suprantu per dideli vaizdą padarė , va šito ir negaliu atstatyti , kad nors duotu kažką daryti
beje kažkokį buvo atsisiuntęs tikrai be instalo

AVG šiaip jau antivirusinė yra ir vaizdo dydis ne prie ko. Įdėkite screen'ą (paveiksliuką), kai išmeta tą lentelę jums. Tada gal bus aiškiau.
Atsakyti
Sveiki,gal žinot iš kur būtų galima atsisiųst Zuma revenge? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniene @ 2010 01 09, 22:49)

čia
Atsakyti
QUOTE(pikciurniene @ 2010 01 09, 22:49)

CIA
Atsakyti
labai sudomino zaidimas Paradise Beach,gal kas zinot kur gauti ji su vaistukais? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2010 01 09, 23:39)
labai sudomino zaidimas Paradise Beach,gal kas zinot kur gauti  ji su vaistukais? blush2.gif

Va
Atsakyti
QUOTE(WyWa @ 2010 01 09, 22:57)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2010 01 10, 00:32)

Ačiū bigsmile.gif Jau žaidžiu thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti