Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradeda juoktis balsu?

PIRMA JUOKA SU GARSU PASTEBEJAU 3,5MEN.
Atsakyti
vakar mano maziukui suejo 3men ir vakare laikiau ant ranku o tete pradejo juokinti tai jis pradejo balsu juoktis laugh.gif thumbup.gif bet kaip faina wub.gif smile.gif
Atsakyti
Mano lelius ir 4 mėn, bet tik kartais jau atrodo pradės juoktis su garsu kai kutenu prie kaklo, ir kai greitai ir daug kartų sakau "lelis" , bet pradeda žagsėti ir viskas, laukiu nesulaukiu kada pradės juoktis ištisiniu juoku biggrin.gif
Atsakyti
Balsu pradejo juoktis kazkur nuo triju menesiu, bet kad isgirsti juoka reikedavo nemazai pasistengti ir sugalvot kaip prajuokint, nes is paprastu kvailiojimu tik sypsodavosi biggrin.gif
Atsakyti
Musu dukryte prasijoke garsiai ir pirma karta nusisypsojo kai jai buvo ligiai 7 sav. Sypsenai gal ir velkai, bet jokas lyg tai antkstokas wub.gif
Atsakyti
mano mazius nusijuoke garsu, pries savaite, 3 men bus rytoj, tik juokiasi tumpai ir labai retai,reikia pasistengti
Atsakyti
QUOTE(nata32 @ 2010 12 20, 23:33)
mano mazius nusijuoke garsu, pries savaite, 3 men bus rytoj, tik juokiasi tumpai ir labai retai,reikia pasistengti

Musu maze turi gera asmenini juokdari t.y. broli - tai jis ja taip sugeba prajuokinti, kad juokiames mes visi iki asaru- is tikruju tas garsus kudikiu juokas toks stebuklas rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Manisei dar dvieju menesiuku nera bet jau lyg nori juoktis garsu smile.gif na sako guuu... isisiepus ir taip lyg springdama isleidizdia juoko garsa ax.gif
Jauciu ten bus ne juokas, dar reik palaukt keliata savaitciu kad ta ausytei miela garsa isgirciau ax.gif
Atsakyti
Mums 4 men, tai balsu jau retkarciais juokiasi nuo 3,5men.
Taip dziugu ziuret i ja tada ir patiems taip juokinga pasidaro. thumbup.gif
Atsakyti
musu vyrukas balsu nusijuoke 3.5men, bet reikia labai pasistengti biggrin.gif
Atsakyti
tiek pirmas vaikiukas tiek antroji nusijuoke gana velai,mazoji jau virs 3 men buvo,o kaip priverst tai padaryt,geriausiai moka tetukas,bet aisku vissiems tenka uz klouna padirbet biggrin.gif
Atsakyti
PRADEJOM GARSIAI JUOKTIS 3,5 MEN:)
PRADEJOM SU VYRU IS KAZKO JUOKTIS - SUKIKENO IR MAZIUKE:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linciulis: 04 sausio 2011 - 23:21