PIRMA JUOKA SU GARSU PASTEBEJAU 3,5MEN.
vakar mano maziukui suejo 3men ir vakare laikiau ant ranku o tete pradejo juokinti tai jis pradejo balsu juoktis
bet kaip faina

Mano lelius ir 4 mėn, bet tik kartais jau atrodo pradės juoktis su garsu kai kutenu prie kaklo, ir kai greitai ir daug kartų sakau "lelis" , bet pradeda žagsėti ir viskas, laukiu nesulaukiu kada pradės juoktis ištisiniu juoku

Balsu pradejo juoktis kazkur nuo triju menesiu, bet kad isgirsti juoka reikedavo nemazai pasistengti ir sugalvot kaip prajuokint, nes is paprastu kvailiojimu tik sypsodavosi

Musu dukryte prasijoke garsiai ir pirma karta nusisypsojo kai jai buvo ligiai 7 sav. Sypsenai gal ir velkai, bet jokas lyg tai antkstokas

mano mazius nusijuoke garsu, pries savaite, 3 men bus rytoj, tik juokiasi tumpai ir labai retai,reikia pasistengti
QUOTE(nata32 @ 2010 12 20, 23:33)
mano mazius nusijuoke garsu, pries savaite, 3 men bus rytoj, tik juokiasi tumpai ir labai retai,reikia pasistengti
Musu maze turi gera asmenini juokdari t.y. broli - tai jis ja taip sugeba prajuokinti, kad juokiames mes visi iki asaru- is tikruju tas garsus kudikiu juokas toks stebuklas

Manisei dar dvieju menesiuku nera bet jau lyg nori juoktis garsu
na sako guuu... isisiepus ir taip lyg springdama isleidizdia juoko garsa
Jauciu ten bus ne juokas, dar reik palaukt keliata savaitciu kad ta ausytei miela garsa isgirciau

Jauciu ten bus ne juokas, dar reik palaukt keliata savaitciu kad ta ausytei miela garsa isgirciau

Mums 4 men, tai balsu jau retkarciais juokiasi nuo 3,5men.
Taip dziugu ziuret i ja tada ir patiems taip juokinga pasidaro.
Taip dziugu ziuret i ja tada ir patiems taip juokinga pasidaro.

musu vyrukas balsu nusijuoke 3.5men, bet reikia labai pasistengti

tiek pirmas vaikiukas tiek antroji nusijuoke gana velai,mazoji jau virs 3 men buvo,o kaip priverst tai padaryt,geriausiai moka tetukas,bet aisku vissiems tenka uz klouna padirbet

PRADEJOM GARSIAI JUOKTIS 3,5 MEN:)
PRADEJOM SU VYRU IS KAZKO JUOKTIS - SUKIKENO IR MAZIUKE:)
PRADEJOM SU VYRU IS KAZKO JUOKTIS - SUKIKENO IR MAZIUKE:)