Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradeda juoktis balsu?

user posted image

Maniskis 3 men. ir juokiasi labai daug ir garsiai smile.gif Labai patinka kai papuciu i pilvuka rolleyes.gif
Atsakyti
mano pupa balsu dar nesijuokia, jei dabar 2 men., bet laabai daug sypsosi biggrin.gif
Atsakyti
Per miegus kvatotis maziukas pradejo nuo 2savaiciu.Bet tik miegodamas ax.gif Labai nerealiai man atrodo, kai kudikis juokiasi...is kur moka, ka sapnuoja kad jam tiek dziaugsmo sukelia?.. rolleyes.gif O sypsosi jau ir nemiegodamas, kai bendrauji, kalbini.
Atsakyti
mano maziukui 1men ir 3savaites tai jis jau nuo 1men per miegus labai garsiai juokesi bet kaip graziai malonu isgirsti vaikucio juoka bigsmile.gif thumbup.gif o tep tai sypsosi tai taip pat nuo pirmu dienu laukiu nesulaukiu kada prades dienom taip krykstauti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Balsu juoktis pradėjo 3 menesiu
Atsakyti
Mano mazylei 2 menesiukai, bet jau pradeda leisti garsus besisypsodama lotuliukas.gif Aisku, tai dar nera TAS krykstavimas tikrasis, bet pradzia - laaaabai smagu girdeti biggrin.gif
Atsakyti
triju menesiu pradejo garsiai juoktis smile.gif
Atsakyti
buciuoju pilveli, tai kvatoja be galo be krasto lotuliukas.gif
Atsakyti
Manškis garsiai nusijuokė 4 mėn., kai sesė pradėjo juokinti. Dabar kai tik pamato vyresniają tai juokiasi iki žagsulio doh.gif
Atsakyti
Mano irgi nuo trijų mėnesių pradėjo juoktis garsu.
Atsakyti
Dar nekrykstaujam, bet garsiukus po dideliu pastangu isleidziam lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano mazyle taip pat pradejo balsu juoktis 3men.jai labai patinka kaj i pilvuka puti ar buciuoji nesenaj pastebejau kad patinka kaj pazasti buciuoji smile.gif daug dar juokias kaj ja juokina kokiais netiketais momentais smile.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti