Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Mazgelis @ 2009 09 21, 14:32)
skaitai mano norus  smile.gif  galvoju apie rugiageles su rugiais.. tikiuosi ju bus birzeli? pagal enciklopedijas tai bus.. nes galvoju pati ju pasiskinti ir pasidaryti kuklia puokste  blush2.gif  tik idomu, ar floristai nepila kokios chemijos, kad gele isgiau stovetu? bijau, kad nenuvystu per pora valandu  schmoll.gif

Rugiageles zydi birzelio-liepos menesiais. Mano vestuves buvo liepos 10 d., puokste dariausi is rugiageliu wub.gif tiksliau, man ja padare pagal uzsakyma, kaip ir butonjere jaunikiui smile.gif galiu uztikrinti, kad visa diena puikiai issilaike, gal jau vakarop tiktai pradejo leipti ax.gif buvau tikrai patenkinta thumbup.gif ir kiek zinau, tikrai jokios chemijos prideta nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2009 09 22, 08:30)
Rugiageles zydi birzelio-liepos menesiais. Mano vestuves buvo liepos 10 d., puokste dariausi is rugiageliu  wub.gif tiksliau, man ja padare pagal uzsakyma, kaip ir butonjere jaunikiui  smile.gif galiu uztikrinti, kad visa diena puikiai issilaike, gal jau vakarop tiktai pradejo leipti  ax.gif buvau tikrai  patenkinta  thumbup.gif ir kiek zinau, tikrai jokios chemijos prideta nebuvo  smile.gif

tai vat cia ir beda.. galvoju is vakaro prisiskinti ju.. bet turbut nedatrauktu iki kitos dienos.. lauko geles greit vysta pastebejau.. o kiek sumokejai jei ne paslaptis? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(berta75 @ 2009 09 21, 21:45)
Tikrai labai gražu. O kokiu būdu pavyko įkelt nuotraukytes?

kiek zinau 'naujokam' neleidzia ikelt nuotrauku..
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2009 09 22, 09:58)
tai vat cia ir beda.. galvoju is vakaro prisiskinti ju.. bet turbut nedatrauktu iki kitos dienos.. lauko geles greit vysta pastebejau.. o kiek sumokejai jei ne paslaptis?  ax.gif
Papildyta:

kiek zinau 'naujokam' neleidzia ikelt nuotrauku..

Žinau,kad neleidžia 4u.gif ,bet,kad Loreta_geles taip pat naujokė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rodau ir as savaja puokste. Kad ir klasika, bet nuostabiai tiko prie sukneles ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 23 rugsėjo 2009 - 00:21
QUOTE(chile0 @ 2009 09 23, 01:20)
Rodau ir as savaja puokste. Kad ir klasika, bet nuostabiai tiko prie sukneles  ax.gif

O man klasika ir gražiausia:) visai graži šita puokštėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 09 23, 02:20)
Rodau ir as savaja puokste. Kad ir klasika, bet nuostabiai tiko prie sukneles  ax.gif

labai grazi rolleyes.gif ar gerai laikesi gelytes?
Atsakyti
Ir aš noriu savąja šermukšnine pasidalinti... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Caffe Latte @ 2009 09 23, 16:22)
Ir aš noriu savąja šermukšnine pasidalinti...  drinks_cheers.gif

jega kaip fainiai atrodo wub.gif
Atsakyti

Oho, kaip gražu wub.gif
Atsakyti

thumbup.gif nematyta, labai originali! super!
Atsakyti
QUOTE(Kramtoske222 @ 2009 09 23, 11:26)
O man klasika ir gražiausia:) visai graži šita puokštėsmile.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 23, 12:49)
labai grazi rolleyes.gif  ar gerai laikesi gelytes?

Aciu mergaites smile.gif
Laikesi puikiai!

Nuostabi, kaip sugalvojai toki derinuka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyle2 @ 2009 09 17, 17:42)
Cia yra puikiu ideju, ypatingai dabar... rudeni... TIESIAI IS MOCIUTES DARZO

paprasta ir nuostabiai grazu wink.gif

Man tokios pacios graziausios wub.gif
Atsakyti