Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Rania....pasakiška puokštė,labai graži thumbup.gif wub.gif pametėjai idėją rožes maišyti su gerberomis,tik va aš viską oranžiniai turėsiu turėt blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mano menas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fluitel @ 2009 09 17, 20:53)
Rania....pasakiška puokštė,labai graži thumbup.gif  wub.gif  pametėjai idėją rožes maišyti su gerberomis,tik va aš viską oranžiniai turėsiu turėt blush2.gif

Aciu ax.gif
Busi ryski nuotaka thumbup.gif

Beje, pirslienes puokste buvo is geltonu roziu su raudonomis gerberomis (suknele raudona), tad galima ne tik geles, bet ir spalvas pamaisyti smile.gif blush2.gif
Atsakyti
http://www.ausrytesgeles.lt/geles--foto-/progines-puokstes-14/lt/
O cia mano puokste (20-21) - labai likau patenkinta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beproti$kai Fantasti$ka: 19 rugsėjo 2009 - 20:50
QUOTE(shining @ 2009 09 17, 15:08)
aš tai labai norėjau paprastos puokštelės iš kalijų, štai kokią padarė http://public.fotki....hining12/puokt/ likau labai patenkinta  smile.gif

Labai gražu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Loreta_geles @ 2009 09 19, 18:17)
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

Mano menas smile.gif

Tu čia pati padarei puokštes savo vestuvėms??? Labai gražu,super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2009 09 20, 22:05)
Labai gražu biggrin.gif
Papildyta:

Tu čia pati padarei puokštes savo vestuvėms??? Labai gražu,super thumbup.gif

Ne savo wink.gif bet dariau pati smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal yra kokių nors atsiliepimų apie Florisima gėles ir puokštes?
man ne vestuvėms reikia, pora žmonių rekomendavo, gal iš čia dalyvaujančių žmonių ką nors žino? smile.gif iš anksto ačiū!
Atsakyti
Sveikos,

norėčiau pasidalinti patirtimi, kad esu nusivylusi floristės, kuri darė puokštes ir automobilio dekoraciją mūsų vestuvėms. Tai floristė ir studijos Žavesys ir akcentai, www.zastudija.lt Gėlės buvo senos, nuvytę, nesumerktos į kapsules, mano puokštė pradėjo byrėti tik išėjus iš bažnyčios, jaunojo butonjerė (orchidėjos žiedas), kadangi irgi be kapsulės, suglebo taip pat po bažnyčios. Automobilio papuošimas buvo visai ne tas, apie ką buvome sutarę ir man net buvo gėda įvažiuoti į rotušę. Vestuvės buvo rugpjūčio 1 d., rašau tik dabar, nes taip ir nesulaukiau jokios kompensacijos...O kaina buvo sumokėta tikrai didelė, ir labai per didelė...
Atsakyti
QUOTE(Nikol @ 2009 09 17, 12:07)
O man varpos gražu smile.gif ypač su rugiagėlėm

skaitai mano norus smile.gif galvoju apie rugiageles su rugiais.. tikiuosi ju bus birzeli? pagal enciklopedijas tai bus.. nes galvoju pati ju pasiskinti ir pasidaryti kuklia puokste blush2.gif tik idomu, ar floristai nepila kokios chemijos, kad gele isgiau stovetu? bijau, kad nenuvystu per pora valandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mildaster @ 2009 09 21, 10:23)
Laba diena,

Gal yra kokių nors atsiliepimų apie Florisima gėles ir puokštes?
man ne vestuvėms reikia, pora žmonių rekomendavo, gal iš čia dalyvaujančių žmonių ką nors žino? smile.gif iš anksto ačiū!

Mano vestuvės buvo šį savaitgalį, pukštę darė Florisimoje mandarine, nešiau parodyti nuotrauką kokios noriu, tai jie pranoko mano lūkesčius. Ir kainavo puokštė, butonjerė ir gėlės į plaukus 97 Lt.
Be to dar mačiau kelias puokštes Antakalnio turguje įsikurusios Florisimos darytas, labai gražūs jų darbai thumbup.gif
Laikėsi puikiai, tik kai mečiau išsibarstė smile.gif Gėlės kreminės rožės, gipsas, ir chrizantemos, atrodančios kaip ramunės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2009 09 21, 14:32)
skaitai mano norus  smile.gif  galvoju apie rugiageles su rugiais.. tikiuosi ju bus birzeli? pagal enciklopedijas tai bus.. nes galvoju pati ju pasiskinti ir pasidaryti kuklia puokste  blush2.gif  tik idomu, ar floristai nepila kokios chemijos, kad gele isgiau stovetu? bijau, kad nenuvystu per pora valandu  schmoll.gif

Taip, rugiagelės buna birželį. Per pora valandų tikrai nenuvys. Šią vasarą dovanojau draugui per diplominį, tai kokias 3-4 val buvo kaip niekur nieko, bet del visos dienos garantuot negaliu. Na bet dėl tokio grožio verta pasistengt ir pasidomėt. Čia kelios merginos buvo įdėjusios savo puokšteles iš rugiagėlių, viena kiek žinau net pati darėsi, tai gal jos galėtų pakomentuot.
Atsakyti
QUOTE(Loreta_geles @ 2009 09 21, 09:03)
Ne savo wink.gif bet dariau pati smile.gif

Tikrai labai gražu. O kokiu būdu pavyko įkelt nuotraukytes?
Atsakyti