Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

QUOTE(Temidė @ 2009 12 18, 15:08)
Gija*, klausimas visai ne į temą mano lotuliukas.gif Kuriame rajone per langą toks gražus pušynas matosi ? wub.gif

Kauno raj. tarp Domeikavos ir Lapiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atnala @ 2009 12 17, 22:57)
jai dedate tik viena uzuolaida ,tai ir vamzdis bus vienas,as daryciau taip,kaip jus minejote,ant dydziojo lango deciau keliu spalvu naktine ant ziedu uzuolaida,o ant maziuko(duru)deciau romanete is to paties audinio ,velgi galima keliu spalvu,bet spalvos eitu horizontaliai ir kabinciau viename aukstye kaip karnizas ir susikeltu ,kad netrukdytu darinetis durims ir atrodytu super drinks_cheers.gif

Ačiūūū 4u.gif Bet kažkodėl abejoju dėl šio varianto, nors jis ir buvo pats pirmas, apie kurį masčiau... Kažkaip vis daugiau galvoju, kad gal kampu karnizą dėti g.gif Nors tie kampiniai jau tiek pabodę (seniau buvo kampu, bet toks su viela,nors realiai ir nenaudojom jo)...

QUOTE(Gija* @ 2009 12 18, 15:04)

Na čia tik ir lieka romanėtės (kur "į patį langą" įsideda) g.gif

QUOTE(Gija* @ 2009 12 18, 15:04)

O čia tada gal romanėtes bet jau ant sienos g.gif
Nors man gražu (ir puošnu) yra užuolaidos (pvz. kokios lengvos)....

Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 12 18, 18:31)
Ačiūūū  4u.gif Bet kažkodėl abejoju dėl šio varianto, nors jis ir buvo pats pirmas, apie kurį masčiau... Kažkaip vis daugiau galvoju, kad gal kampu karnizą dėti  g.gif Nors tie kampiniai jau tiek pabodę (seniau buvo kampu, bet toks su viela,nors realiai ir nenaudojom jo)...
Na čia tik ir lieka romanėtės (kur "į patį langą" įsideda)  g.gif į patį langą negerai, trukdys langui darinėtis, geriau į sieną ar lubas
O čia tada gal romanėtes bet jau ant sienos  g.gif

Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 12 18, 18:31)
Ačiūūū  4u.gif Bet kažkodėl abejoju dėl šio varianto, nors jis ir buvo pats pirmas, apie kurį masčiau... Kažkaip vis daugiau galvoju, kad gal kampu karnizą dėti  g.gif Nors tie kampiniai jau tiek pabodę (seniau buvo kampu, bet toks su viela,nors realiai ir nenaudojom jo)...
Na čia tik ir lieka romanėtės (kur "į patį langą" įsideda)  g.gif
O čia tada gal romanėtes bet jau ant sienos  g.gif

Į patį langą negerai, trukdys darinėtis, geriau į sienąar lubas
Atsakyti
Gijai biggrin.gif
Idesiu pavyzdi kaip uzuolaidas gali kabinti ant virtuvinio lango
http://www.laredoute...mp;numberpage=3

Tik tuos teleskopinius karnizus deti ant paties lango remo iskart virs stiklo, ju yra ivariu ilgiu, tada ant to ilgojo lango deti 2 uzuolaidu vienetus ant vieno karnizo, ant atsidarancio viena. Man patinka toks variantas, nes susitaupo palange beveik visa. Nezinau ar aiskiai paaiskinau, as darausi sau toki varianta, tik negaliu parodyti, nes uzuolaidos dar siuvimo stadijoje.

Arba kabinti tas virvelines zaliuzes- stringai lyg vadinas, ju principas tas pats kaip vertikaliu zaliuziu, tik jos sudarytos is tokiu siuliuku. Turi jas dauguma zaliuziu gamintoju man atrodo.
Atsakyti
Sveikos, bandysiu isijungti i jusu diskusiju tarpa ax.gif Pasirodo, siek tiek temos dubliuojas, buvau isijungus kitoj apie uzuolaidas, bet toji kazkaip apmirus ax.gif

Truputeli pakopijuosiu, ka rasiu anoj temoj blush2.gif
Taigi ka tik baigem isirengt virtuve , teliko paskutiniai akcentai - uzuolaidos ir sviestuvai. Pastaruju dar ieskosiu, o vat su uzuolaidom - tai uztikau Kaune toki maza, bet jauku uzuolaidu salona su superinem kainom thumbup.gif Na, bent jau mano nuomone, - nes radau tai, ko norejau, ir sumokejau zymiai pigiau, nei kad kituose salonuose man paskaiciuodavo ax.gif Labai patiko uzsakyti roletai, ir, nezinau, kaip kitom, bet man cia buvo naujiena - ten daro fotoroletus,-na, atrodo nerealiai bigsmile.gif Svarbu kokybiska nuotrauka issirinkt, ir tada, kas kart pazvelgus pro langa, matai ne kaimynus ar kiema, o palmes ir melyna vandenyna smile.gif (tikiuos, nepalaikys reklama, jei parasysiu, kur tai radau - firma Vegatex blush2.gif)

Vienu zodziu, man labai patiko. O dabar iskilo klausimas - mes turime kino kambari, ir jei kas zino, kas per daiktas yra projektorius, gal gales patarti, ka daryti su uzuolaidom, koki varianta rasti - mat jis kabo virs lango, tiesiai ten, kur turetu eiti normalus karnizas. Kaip cia butu imanoma rast tinkama sprendima, kad ir ji uzslept, kai nenaudojamas, ir uzuolaidas turet, o ne zaliuzes ar romanetes? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noe: 18 gruodžio 2009 - 22:56
Gija vaizdeliai nerealus thumbup.gif as deciau virtuvej romanetes (kabinciau virs lango, i nisa negerai 4u.gif ) o svetainej gal dieniniu ir naktiniu variantas tiktu unsure.gif na kad uzsidengt saule 4u.gif nes siaip tai sirmos man ziuretusi, bet itariu kad jos light buna labai blush2.gif ne spece galiu klysti, porinu savo subjektyvia nuomone laugh.gif
arba i lango rema roletas (nuo saules) ir ant karnizo dienine uzuolaida - jaukumui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 18 gruodžio 2009 - 23:36
Aciu merginos uz patarimus 4u.gif
Sin City, susidomejau tavo siulymu, kazkada ir pati maciau buten siame puslapyje toki varianta, bet nelabai ten supratau ir nelabai gilinausi, kazin kaip jos vadinasi g.gif

Nerute, matai man virtuveje romanete netinka, butent kaip minejau del tos spinteles, neuzsidengia palanges kampas, be to, gal visgi noreciau kad palange butu naudojama, nes ir dabar geles vazonelis padetas, romanete i nisa netinka, del to, kad yra atidaromas langas ir jis vasara tikrai naudojamas, todel galvojau, nu negi man tik roletai g.gif
Svetaineje, pati galvojau apie lengvas uzuolaidas ir sunkias, bet nesinori apsunkinti labai kambario, bet kaip minejau saule sviecia laaabai, tai irgi galvoju gal roleta deti nuo saules ir lengvas uzuolaidas, ir vel galvoju, kas cia butu geriau ir pigiau ir be abejo graziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina498 @ 2009 12 18, 22:28)
Į patį langą negerai, trukdys darinėtis, geriau į sienąar lubas

g.gif ant pačio stiklo (nežinau kaip tiksliai jie vadinasi) kabinami tai tikrai niekam netrukdys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2009 12 19, 10:49)
Svetaineje, pati galvojau apie lengvas uzuolaidas ir sunkias, bet nesinori apsunkinti labai kambario, bet kaip minejau saule sviecia laaabai, tai irgi galvoju gal roleta deti nuo saules ir lengvas uzuolaidas, ir vel galvoju, kas cia butu geriau ir pigiau ir be abejo graziau  g.gif

thumbup.gif man roletai ir yra pats negraziausias variantas, bet svetainej jas kabinau nuo saules (daug daugiau atspindi nei romanetes ar uzuolaidos nes yra prie pat lango) ir uz dieniniu uzuolaidu jie nelabai krenta i akis wink.gif
Atsakyti
gal dar kokiu pasiulymu turite, beje aciu visoms uz nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2009 12 19, 09:49)
Nerute, matai man virtuveje romanete netinka, butent kaip minejau del tos spinteles, neuzsidengia palanges kampas, be to, gal visgi noreciau kad palange butu naudojama, nes ir dabar geles vazonelis padetas

na ta spintele biski gadina reikala mastau.gif
pas mane virtuvej roletas, ant palanges kvietkas biggrin.gif palange nera plati mirksiukas.gif o diena visad iki virsaus pakeliu mirksiukas.gif o roletas aisku is bedos ale is labai dideles bedos unsure.gif nu aisku gal geriau nei paprastos zaliuzes unsure.gif o gal kokios medines ziuretusi unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
tai uztai, kad virtuvini komplekta persineseme is buto, ir kai ta spintele pakabino, kazkaip net i galva nebuvo, kad trukdys romanetems, oi atsuktu laika atgal doh.gif
Atsakyti