Sveikos, bandysiu isijungti i jusu diskusiju tarpa

Pasirodo, siek tiek temos dubliuojas, buvau isijungus kitoj apie uzuolaidas, bet toji kazkaip apmirus
Truputeli pakopijuosiu, ka rasiu anoj temoj
Taigi ka tik baigem isirengt virtuve , teliko paskutiniai akcentai - uzuolaidos ir sviestuvai. Pastaruju dar ieskosiu, o vat su uzuolaidom - tai uztikau Kaune toki maza, bet jauku uzuolaidu salona su superinem kainom

Na, bent jau mano nuomone, - nes radau tai, ko norejau, ir sumokejau zymiai pigiau, nei kad kituose salonuose man paskaiciuodavo

Labai patiko uzsakyti roletai, ir, nezinau, kaip kitom, bet man cia buvo naujiena - ten daro fotoroletus,-na, atrodo nerealiai

Svarbu kokybiska nuotrauka issirinkt, ir tada, kas kart pazvelgus pro langa, matai ne kaimynus ar kiema, o palmes ir melyna vandenyna

(tikiuos, nepalaikys reklama, jei parasysiu, kur tai radau - firma
Vegatex 
)
Vienu zodziu, man labai patiko. O dabar iskilo klausimas - mes turime kino kambari, ir jei kas zino, kas per daiktas yra projektorius, gal gales patarti, ka daryti su uzuolaidom, koki varianta rasti - mat jis kabo virs lango, tiesiai ten, kur turetu eiti normalus karnizas. Kaip cia butu imanoma rast tinkama sprendima, kad ir ji uzslept, kai nenaudojamas, ir uzuolaidas turet, o ne zaliuzes ar romanetes?