Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

QUOTE(Ninin @ 2009 12 15, 12:48)
4u.gif

Labai norėčiau jūsų patarimo, nes jau galva neišneša...
Svetainėje reikia užuolaidų. Langų vaizdas būtų toks:

user posted image

Langams noriu karnizo ir "naktinių" užuolaidų (planuoju gal liną ar pan., su žiedais). Bet nesumąstau, kaip balkono duris apipavidalinti (lyg kampinio karnizo ir nenoriu  g.gif ). Gal ką patarsite?  ax.gif

Beje dar toks klausimėlis (gal ir durnas  lotuliukas.gif ), kiek vamzdžių dedate į karnizus??? 2? Na dieninių užuolaidų neplanuoju, langas bus "atviras", bet planuoju kelių spalvų "naktines" (kabutėse, nes ne visai naktinės, kiek storesnio/tankesnio audinio) užuolaidas.

Ačiū iš anksto už patarimus...

is anksto atsiprasau uz klausima ne i tema blush2.gif , bet kas pas jus ten per gele, labai labai grazi...
Atsakyti
Gėlė - Pachypodium... 4u.gif SM tema apie Pachypodium

Teo, o tokie karnizai parduodami spec. parduotuvėse? Nes kol kas žiūrinėjau tik Senukuose ax.gif
Kaip sakoma, kuo toliau į mišką ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(e.klevinskaite @ 2009 12 13, 17:10)
Laba diena!
Esu Egle, mano imoneje'BALTOJI DROBULE' Nerute siuvosi romanetes.. pagaliau gi susiradau kur apie mus cia diskutuoja..  smile.gif Nes ne nemazai klienciu butent is cia mus susiranda, DEKOJAME forumui.
Noreciau isilieti i diskusija..
Del Nerutes svetaines romaneciu ka noreciau pasakyti, truputi gal ginsiuos bet manau man atleisite  smile.gif
Zinoma galejome audini versti, bet tuomet vietoje 7 metru reiktu pirkti 2-gubai daugiau audinio, nes reiktu pirkti aukscius, o ne plocius.
Galima siuti per juosteles, bet juosteliu isdestymas neatitinka plocius romaneciu. Zinoma galima kantuoti! - cia viskas tik tuo atveju, jeigu raukinukai soniose nepatinka smile.gif
Ne pirma karta dareme toki varinata su rauktais krastais, iki siol klientes buvo patenkintos... Labai daznai dabar standartu atsisakoma: netvarkingos klostes, lustantis kritimas, skirtingu spalvu romanetes, gulincios ant grindu uzolaidos..ir kt.
Mano tikslas- padaryti taip, kad Kliente Neringa liktu patenkina, tuomet siulau pabalsuoti kas uz rauktus krasteliu, kas uz tiesius!
Aciu!
4u.gif
Aš kiek supratau, tai jai nepatiko raukinukai, nesuprantu, kodėl klausiate kitų nuomonės, juk čia svarbiausia klientas?Aš bandau įsivaizduoti, kaip atrodytų kelios romanetės rauktais kraštais, kaip nuleistos atrodytų , kaip tarpai tarp jų, kažkokia nesąmonė

Papildyta:
QUOTE(Nerutė @ 2009 12 13, 17:31)
aha gavau aciu smile.gif nezinau ko noriu laugh.gif  doh.gif  doh.gif

Galiu patart..kantuoti..apkantuoti krašteliai atrodo kaip nulieti..
Papildyta:
QUOTE(Teo @ 2009 12 16, 12:22)
Pavyzdys su dviem sarnyrais 90 laipsniu kampu. Kampas gali but bet koks, sarnyrai lankstus. Taip pat kai kuriuos vamzdzius galima islenkti pagal jusu siena, tada sarnyro nereikes.

user posted image

Aišku galima dėti ir tokį ,jei klientui kaina nesvarbu, nes jisai brangus..yra pigesnių variantų kampams
Papildyta:
4u.gif

user posted image

Langams noriu karnizo ir "naktinių" užuolaidų (planuoju gal liną ar pan., su žiedais). Bet nesumąstau, kaip balkono duris apipavidalinti (lyg kampinio karnizo ir nenoriu  g.gif ). Gal ką patarsite?  ax.gif

Beje dar toks klausimėlis (gal ir durnas  lotuliukas.gif ), kiek vamzdžių dedate į karnizus??? 2? Na dieninių užuolaidų neplanuoju, langas bus "atviras", bet planuoju kelių spalvų "naktines" (kabutėse, nes ne visai naktinės, kiek storesnio/tankesnio audinio) užuolaidas.

Pilaitėj yra užuolaidų studija, ten nebrangiai siuva ir kokybiškai jei ką domintų tikslus adresas, tai sužinočiau.
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 12 16, 19:14)
Gėlė - Pachypodium...  4u.gif SM tema apie  Pachypodium

Teo, o tokie karnizai parduodami spec. parduotuvėse? Nes kol kas žiūrinėjau tik Senukuose  ax.gif 
Kaip sakoma, kuo toliau į mišką ...  doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu..... reiks vyro dovanu uzsiprasyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina498 @ 2009 12 16, 21:21)
Pilaitėj yra  užuolaidų studija, ten nebrangiai siuva ir kokybiškai jei ką domintų tikslus adresas, tai sužinočiau.

Ačiū, bet siuvimo paslaugų nereikia. Reik idėjos, kurios niekaip neatrandu, kad patiktų visais 100% lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galėtu man padėti smile.gif, nelabai turiu supratimo apie romenetes bet norėčiau tokia papuošti virtuvės langa. Jei langas yra 1,6 m ant 1,5 m. Kokia apytiksiai gautusi kaina ? Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi kiek kas mokėjot, jei nenorit taip galima ir per az brukštelti ačiū labai atsiliepusiems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 12 17, 13:41)
Ačiū, bet siuvimo paslaugų nereikia. Reik idėjos, kurios niekaip neatrandu, kad patiktų visais 100%  lotuliukas.gif

Tai jei užuolaidų studija, tai ne tik siuvimo paslaugos, o ir idėjosĮdomu , kaip tas idėjas į gyvendinsit be siuvimo
Atsakyti
4u.gif

user posted image

jai dedate tik viena uzuolaida ,tai ir vamzdis bus vienas,as daryciau taip,kaip jus minejote,ant dydziojo lango deciau keliu spalvu naktine ant ziedu uzuolaida,o ant maziuko(duru)deciau romanete is to paties audinio ,velgi galima keliu spalvu,bet spalvos eitu horizontaliai ir kabinciau viename aukstye kaip karnizas ir susikeltu ,kad netrukdytu darinetis durims ir atrodytu super drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Kristina498,2009 12 16, 22:21]
Aš kiek supratau, tai jai nepatiko raukinukai, nesuprantu, kodėl klausiate kitų nuomonės, juk čia svarbiausia klientas?Aš bandau įsivaizduoti, kaip atrodytų kelios romanetės rauktais kraštais, kaip nuleistos atrodytų , kaip tarpai tarp jų, kažkokia nesąmonė

na supratote neteisingai, kliente atsisake kantavimo, ji negalejo ilgai apsispresti, ar tikrai nori ''atsikratyti'' raukinukų g.gif, todel ir prašiau, kad kiti jai patartų.. nejaugi manote mums sunku apkantuoti krastus... smile.gif
suprantu Jus, jusu darbas- kritikuoti.. As irgi UZ TAI, KAD KLIENTE LIKTU PATENKINTA! Juk nemazus pinigus romanetes kainuoja.

P.S Kai einu pas vieną kirpeją, o po to nueinu pas kitą, tai antroji butinai sukritikuoja pirmają thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

turiu prašymą, kad atsilieptų merginos siuvančios romanetes Vilniuje ar arčiau į Utenos pusę. Noriu Jūsų pasidomėti, kiek vidutiniškai kainuotų 3 romanetės (su mechanizmu, pasiuvimu ir audiniu)? Langų nišos yra apie 120x130 cm. Planuoju kabinti maždaug 20-30 cm virš lango nišos. Audinio norėčiau lengvo, panašaus į dieninių užuolaidų.

Būčiau labai dėkinga už atsakymus
Atsakyti
Prasysiu ir as Jusu pagalbos:

cia virtuvinis langas

user posted image

atkreipkite demesi, kad va romanete ar austrijete neiseina, per ta spintele doh.gif

o cia svetaines langas, edve bendra g.gif

user posted image

Be to, akcentuoju, kad vasara labai sviecia saule, virtuveje is pacio ryto, o svetaineje iki vakaro kol nusileidziau saule
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 18 gruodžio 2009 - 15:04
Gija*, klausimas visai ne į temą mano lotuliukas.gif Kuriame rajone per langą toks gražus pušynas matosi ? wub.gif
Atsakyti