QUOTE(e.klevinskaite @ 2009 12 13, 17:10)
Laba diena!
Esu Egle, mano imoneje'BALTOJI DROBULE' Nerute siuvosi romanetes.. pagaliau gi susiradau kur apie mus cia diskutuoja..

Nes ne nemazai klienciu butent is cia mus susiranda, DEKOJAME forumui.
Noreciau isilieti i diskusija..
Del Nerutes svetaines romaneciu ka noreciau pasakyti, truputi gal ginsiuos bet manau man atleisite
Zinoma galejome audini versti, bet tuomet vietoje 7 metru reiktu pirkti 2-gubai daugiau audinio, nes reiktu pirkti aukscius, o ne plocius.
Galima siuti per juosteles, bet juosteliu isdestymas neatitinka plocius romaneciu. Zinoma galima kantuoti! - cia viskas tik tuo atveju, jeigu raukinukai soniose nepatinka

Ne pirma karta dareme toki varinata su rauktais krastais, iki siol klientes buvo patenkintos... Labai daznai dabar standartu atsisakoma: netvarkingos klostes, lustantis kritimas, skirtingu spalvu romanetes, gulincios ant grindu uzolaidos..ir kt.
Mano tikslas- padaryti taip, kad Kliente Neringa liktu patenkina, tuomet siulau pabalsuoti kas uz rauktus krasteliu, kas uz tiesius!
Aciu!
Aš kiek supratau, tai jai nepatiko raukinukai, nesuprantu, kodėl klausiate kitų nuomonės, juk čia svarbiausia klientas?Aš bandau įsivaizduoti, kaip atrodytų kelios romanetės rauktais kraštais, kaip nuleistos atrodytų , kaip tarpai tarp jų, kažkokia nesąmonė
Papildyta:
QUOTE(Nerutė @ 2009 12 13, 17:31)
Galiu patart..kantuoti..apkantuoti krašteliai atrodo kaip nulieti..
Papildyta:
QUOTE(Teo @ 2009 12 16, 12:22)
Pavyzdys su dviem sarnyrais 90 laipsniu kampu. Kampas gali but bet koks, sarnyrai lankstus. Taip pat kai kuriuos vamzdzius galima islenkti pagal jusu siena, tada sarnyro nereikes.
Aišku galima dėti ir tokį ,jei klientui kaina nesvarbu, nes jisai brangus..yra pigesnių variantų kampams
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 12 15, 12:48)
Labai norėčiau jūsų patarimo, nes jau galva neišneša...
Svetainėje reikia užuolaidų. Langų vaizdas būtų toks:
Langams noriu karnizo ir "naktinių" užuolaidų (planuoju gal liną ar pan., su žiedais). Bet nesumąstau, kaip balkono duris apipavidalinti (lyg kampinio karnizo ir nenoriu

). Gal ką patarsite?
Beje dar toks klausimėlis (gal ir durnas

), kiek vamzdžių dedate į karnizus??? 2? Na dieninių užuolaidų neplanuoju, langas bus "atviras", bet planuoju kelių spalvų "naktines" (kabutėse, nes ne visai naktinės, kiek storesnio/tankesnio audinio) užuolaidas.
Ačiū iš anksto už patarimus...
Pilaitėj yra užuolaidų studija, ten nebrangiai siuva ir kokybiškai jei ką domintų tikslus adresas, tai sužinočiau.