Įkraunama...
Įkraunama...

-Langų rūbai/ užuolaidos, romanetės ir kt. 7 tema

QUOTE(Gija* @ 2009 12 19, 10:49)
Aciu merginos uz patarimus  4u.gif
Sin City, susidomejau tavo siulymu, kazkada ir pati maciau buten siame puslapyje toki varianta, bet nelabai ten supratau ir nelabai gilinausi, kazin kaip jos vadinasi  g.gif

Nerute, matai man virtuveje romanete netinka, butent kaip minejau del tos spinteles, neuzsidengia palanges kampas, be to, gal visgi noreciau kad palange butu naudojama, nes ir dabar geles vazonelis padetas, romanete i nisa netinka, del to, kad yra atidaromas langas ir jis vasara tikrai naudojamas, todel galvojau, nu negi man tik roletai  g.gif
Svetaineje, pati galvojau apie lengvas uzuolaidas ir sunkias, bet nesinori apsunkinti labai kambario, bet kaip minejau saule sviecia laaabai, tai irgi galvoju gal roleta deti nuo saules ir lengvas uzuolaidas, ir vel galvoju, kas cia butu geriau ir pigiau ir be abejo graziau  g.gif

Romanetės kabinamos ir ant lango, ne tik ant sienos. Jos gali būti pritvirtintos prie lango rėmo. Pati galvojau daryti ant langų, nes pas mane labai didelės palangės, nes roletai nepatinka man kad susiaurina lango stiklą - reikia dėti juosteles-rėmus jiems ir tas agregatas viršuje kur susisuka roletas.

Aišku, kadangi romanetės nebus pastoviai nuleistos, tad pasirinkau kabinimą ant sienų, kadangi virtuvė bendra su salonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 22 gruodžio 2009 - 12:34
QUOTE(juratela @ 2009 12 22, 12:30)
Romanetės kabinamos ir ant lango, ne tik ant sienos. Jos gali būti pritvirtintos prie lango rėmo. Pati galvojau daryti ant langų, nes pas mane labai didelės palangės, nes roletai nepatinka man kad susiaurina lango stiklą - reikia dėti juosteles-rėmus jiems ir tas agregatas viršuje kur susisuka roletas.

Bet tuomet langas neatsidarys pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2009 12 22, 18:18)
Bet tuomet langas neatsidarys pas mane  g.gif

Atsidaryt tai atsidarys, jas kabina i pati lango rema, tai tas langas atsidarytu kartu su ant jo pritvirtinta romanete. Tik tiek kad romanete net ir sukelta minimum uzima apie 20 cm, tai lango erdves maziau lieka, nebent pas jus labai sviesu virtuveje
Atsakyti
QUOTE(Sin City @ 2009 12 22, 14:32)
Atsidaryt tai atsidarys, jas kabina i pati lango rema, tai tas langas atsidarytu kartu su ant jo pritvirtinta romanete. Tik tiek kad romanete net ir sukelta minimum uzima apie 20 cm, tai lango erdves maziau lieka, nebent pas jus labai sviesu virtuveje

aisku, dabar supratau, siaip sviesu pas mus labai virtuveje, kaip ir visas namas...O ant to virtuves didesnio lango, detumete viena romanete ar 2? ir kazin kur butu pirkti mechanizmai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2009 12 22, 19:43)
aisku, dabar supratau, siaip sviesu pas mus labai virtuveje, kaip ir visas namas...O ant to virtuves didesnio lango, detumete viena romanete ar 2? ir kazin kur butu pirkti mechanizmai  g.gif

Romanete galima daryt iki 2 m plocio lyg, tai priklauso koks jusu langas, man viena butu graziau.
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2009 12 22, 14:43)
aisku, dabar supratau, siaip sviesu pas mus labai virtuveje, kaip ir visas namas...O ant to virtuves didesnio lango, detumete viena romanete ar 2? ir kazin kur butu pirkti mechanizmai  g.gif

romanetem mechanizma kaip tik vakar internetu uzsisakiau
va cia pristatys per 2-5 d.d i namus jei perki virs 100lt tai pristatymas nemokamas smile.gif

tai laukiu savojo ir meginsiu siuti romanete smile.gif taip pat ant virtuves lango smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, as irgi turiu tokia pacia problemele kaip Jus smile.gif
Pradejome kartu su draugu gyventi,o zinot kaip buna pas vaikina,kuris gyvena vienas smile.gif Marska kazkokia pridengtas langas smile.gif Tai sakau reik parenovuoti smile.gif is tikruju vkr buvau uzsokusi i viena baldu ir interjero centra ir mane labai suzavejo medines zaliuzes, bet as dar kai foto pasiziurejau,tai matau jas nebent ten,kur daugiau erdves gal smile.gif Tai mastau apie ritinines uzuolaidas..ten pat uzmaciau tai,ko dar nebuvau maciusi - ritinines uzuolaidas,kurios is apacios i virsu uzsitraukia. mastau, kad antram aukste butu fantastika,nes apacioj siek tiek palikus -niekas taves nematytu,o tu matytum viska smile.gif kaip as suprantu,tai naujove. gal kas turite tokias? jos bambukines berods ar is dziuto..
Reikes dar pasidometi labiau smile.gif o jei Jus dar apsviestumete,butu fantastika smile.gif
Atsakyti
mergaiciukes norejau paklaust tokio dalykelio kurios labiau zinot roletu kainas siuo metu.Ar verta moket 50 lt uz dramblio kaulo spalvos vienspalvi niekuo neipatinga naudota roleta 140x180 virtuves langui.Kazkaip atrodo kad uz tokia kaina galima kazka idomesnio isigyt ar as blogai galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2009 12 22, 17:06)
romanetem mechanizma kaip tik vakar internetu uzsisakiau
va cia pristatys per 2-5 d.d i namus jei perki virs 100lt tai pristatymas nemokamas smile.gif

tai laukiu savojo ir meginsiu siuti romanete smile.gif taip pat ant virtuves lango smile.gif

siandie jau atveze mechanizma. pristatymas tikrai operatyvus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2009 12 18, 16:04)
Prasysiu ir as Jusu pagalbos:

cia virtuvinis langas

user posted image

atkreipkite demesi, kad va romanete ar austrijete neiseina, per ta spintele  doh.gif

o cia svetaines langas, edve bendra  g.gif

user posted image

Be to, akcentuoju, kad vasara labai sviecia saule, virtuveje is pacio ryto, o svetaineje iki vakaro kol nusileidziau saule

ant tokio virtuvinio lango,kaip jusu,as nesenai kabinau romanete,is vienos puses buvo spintele,o is kitos garintuvas ir visai normaliai atrodo,tikrai nematau problemos su romanetes pakabinimu,jai norite pamatyti mano siuviniu rasykite i az,taip pat galiu padeti su siuvimu ir mehanizmais. 4u.gif
Atsakyti
Atnala, o ka pasiulytum man ant didziojo lango svetaines g.gif
Atsakyti
Mergytes, kurios dirba Vilniuj, gal rastumet laiko brukstelt i AZ, kokia kaina butu apsiut uzuolaidas ir ispaust ziedus? uzuolaidu aukstis 2,4-2,45 plotis 5-6 4u.gif
Atsakyti