Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 3

geriausia krūtis pačiai tikrintis yra 4-5 dieną po mėnesių, kai atlieki apčiuopiamą patikrinimą, tai gal ir echoskopijai tą patį pritaikyti galima.
Siūlyčiau pasižiūrėti šį mano nurodytą puslapį, aprašyta kaip pasitikrinti pačioms krūtis ir nurodyta krūtų tikrinimo schemutės.
http://www.pletra.lt/ar_sveikos.html

Apie maudą žinau iš sergančių, kad naudoja, yra pirkti paruoštos maudos homeopatinėje vaistinėje, esančioje Kauno rotušės aikštėje, žinau, kad Jurbarke gyvena žolininkas, kuris ruošia stipresnę maudos ištrauką nei vaistinėje, žinau kad reikia vartoti lašiukais, nes dideli kiekiai yra nuodingi, žinau, kad tai labai nuodingas augalas, man jį rodė provizorė Jadvyga Balvočiūtė, kai pavasary lankiausi jos ūkyje, neišvaizdi žolytė, patrynus tarp pirštų labai jau nemaloniai kvepia, tikrų tikriausiu pelių šlapimu. Aš ją laikau atsargai, kai nieks nepadės kreipsiuos pagalbos į maudą tongue.gif
Atsakyti
Aciu uz maudos aprasyma 4u.gif
Atsakyti
Ką tik internete dar paieškojau apie maudą, gal ir skaitei straipsnelį Kauno dienoje dėl visa ko metu nuorodą, aprašo šiek tiek apie maudos vartojimą, tai yra kokių produktų vengti, gal žinote, o gal ir ne?
http://www.kaunodien...?id=6&aid=24642
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2005 11 25, 16:44)
remisija, mano manymu- ligos sustabdymas ir jei po 5metų liga neatsinaujins, įmanomas visiškas pasveikimas ax.gif 

Tai ligos sustabdymas , pas mane remisija jau senai - į 10 metus įkopiau , bet patikrinimas būtinas kas metai , po naujų teks važiuot , atsibodo važinėt pas daktarus blush2.gif
Lepūne , sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2005 11 27, 18:59)
Ką tik internete dar paieškojau apie maudą, gal ir skaitei straipsnelį Kauno dienoje dėl visa ko metu nuorodą, aprašo šiek tiek apie maudos vartojimą, tai yra kokių produktų vengti, gal žinote, o gal ir ne?
http://www.kaunodien...?id=6&aid=24642


Sveikos,
naršau po šį skyrelį labai ieškodama informacijos apie kovą su žnypliuotuoju, noriu padėti savo uošvienytei. Ji man kaip mama (o gal ir artimesnė), o su šia bėda kovoja jau antri metai verysad.gif Praeitą vasarą po operacijos ir chemoterapijos kursų abi nuvažiavom į Jurbarką pirkti išganingosios maudos...ir ką gi, praėjo pusė metų po jos naudojimo - pradėjo kauptis skysčiai, gydytojai nedavė jokių vilčių, pasakė kad jai liko gal geriausiu atveju savaitė... Nežinau ar čia galima kaltinti tą maudą, bet man ji pasitikėjimo jau nekelia schmoll.gif
Jau kitų gydytojų pagalba pavyko ją išgelbėti, praėjo dar vieną chemoterapijos kursą. Vėl du mėnesius buvo lyg ir ramu (jeigu taip galima apibūdinti laukimo stadiją, kai pastoviai daromi tyrimai ir laukiama rezultatų). Ir štai dabar vėl markerį padarėcry.gif vėl reikės pradėti viską iš pradžių.... Dabar dar atsirado židinėlių plaučiuose... Vėl pradės leisti chemiją verysad.gif Iš jūsų postų susidariau nuomonę, kad tuo laikotarpiu geriau jokių preparatų imuniteto stiprinimui ir vitaminų vartoti negalima, ar aš teisingai supratau?
Atsakyti
hm.. na kaip.. imunitetui tiesiogiai nerekomenduojama, bet turbūt skirtingas vėžiukas, skirtingi preparatai skiriami.. bet šiaip kiek žinau- antioksidantai rekomenduojami, kaip kad vitC, A,E...

Čiauškute- g.gif.. yra ligų kurias įmanoma išgydyti, ir kurių negalima.. pvz plaučių žnypliuočio, ne-Hodžkino ligos yra neišgydomos, o hogdkin's disease išgydoma. bet po penkių metų tikimybė atkristi yra vos penki procentai.. tai beveik niekas.. nors kitiems lemtinga g.gif 4u.gif

Taure- nebijok, svarbu yra priežiūra, laikykis, viskas gerai tavo vyreliui thumbup.gif
Atsakyti
blink.gif kaip negalima plaučių - pasirodo galima , nors prognozės daktarų buvo ,kad ne . Juk aš gyvenu nors tik su vienu plaučiu , bet thumbup.gif
Atsakyti
Norint pasveikt , negalima net leist sau galvot , o juolab sakyt "yra ligų kurias įmanoma išgydyti, ir kurių negalima" doh.gif su tokia nuostata nebus gerų rezultatų - tik optimizmas ir stiprus tikėjimas mus gydo . Juk sutinkant ,kad galima mirt ir nuo slogos g.gif saviįtaiga daug ką keičia .
Tad merginos , įkvėpkit giliai ir daug optimizmo į save wub.gif pasveiksit jei nuoširdžiai tuo tikėsit - linkiu to visa širdimi . Kartais tik tikėjimas padaro didelius stebuklus - taip sako mano onkologė apie mane , ji irgi netikėjo pagal diagnozę , bet ne daktarai apsprendžia kada mums ateit į šį pasaulį ir kada jį palikt . Sveikatos , mielosios ir nepraraskit vilties heart.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2005 11 27, 18:59)
Ką tik internete dar paieškojau apie maudą, gal ir skaitei straipsnelį Kauno dienoje dėl visa ko metu nuorodą, aprašo šiek tiek apie maudos vartojimą, tai yra kokių produktų vengti, gal žinote, o gal ir ne?
http://www.kaunodien...?id=6&aid=24642


Aciu uz nuoroda.
Atsakyti
Vakar su vyru dar šnektelėjau apie maudą. Tai jis sakė, jog ir daktaras Ruolia ją skiria, kai mane operavo, buvo nuvykęs į Vilnių ir eilėje pas daktarą belaukdamas su vienu sergančiuoju kalbėjos, jam Ruolia vėžiui, atrodo plaučių?, gydyti maudą skiria. Tik maniškis nežino kokios koncentracijos, kiek ir kuriuo gydymo etapu skiriama. Nebeklausinėjo taip smulkiai.
Išvada: Fitoterapeutai maudą pripažįsta, homeopatai taip pat. mirksiukas.gif

Vėžys toks - kiekvienam savas, nors ką bekalbėti, kažkada sirgom gripu aš, mano dvi dukros, atrodo, paprasta ir įprasta liga, kiekviena skirtingai ją pernešėme g.gif .
Dėl gripo, kelinti metai aš nuo jo skiepijuos (anksčiau sirgdavau ir po to kibdavo bronchitai, tai prireikdavo gero mėnesio, kol visiškai pasveikdavau). Skiepai man padėjo, lioviausi sirgusi. Dėl gripo skiepo tariausi su onkologais ir imunologais, kadangi tik mėnuo po operacijos ir jau treji metai iš eilės skiepijuos rekomendavo skiepintis ir šįmet, praeitą savaitę taip ir padariau.
Atsakyti
QUOTE(jurga_m @ 2005 11 27, 22:37)
Praeitą vasarą po operacijos ir chemoterapijos kursų abi nuvažiavom į Jurbarką pirkti išganingosios maudos...ir ką gi, praėjo pusė metų po jos naudojimo - pradėjo kauptis skysčiai, gydytojai nedavė jokių vilčių, pasakė kad jai liko gal geriausiu atveju savaitė... Nežinau ar čia galima kaltinti tą maudą, bet man ji pasitikėjimo jau nekelia schmoll.gif

Man vėžys atsinaujino praėjus nepilnam mėnesiui po chemijos, chemija savo darbą padarė, jau po trečiosios nieko nebuvo. Aš krūtyje pradėjau jausti maudimą maždaug po savaitės, kai buvo baigta chemija, vėliau atsirado nedidelis sukietėjimas, tiesa kitoje vietoje, bet toje pačioje krūtyje, gydytojai parodžiau, ji sakė negali būti taip greit, ką tik chemija baigta. Echoskopija ir punkcija patvirtino atsinaujinimą. Galvojau, kad taip greit dėl to, kad nieko nevartojau iš šalies... verysad.gif Jūs galvojate, kad gal mauda kalta, suprasti sunku ir kažin ar įmanoma, tiesiog elkitės pagal vidinį poreikį, jaučiat, kad reikia kažko papildomai taip ir darykite, bijote, pasitarkite su gydytojais. Aš manau, kad vėžio gydymas tai eksperimentas. Eksperimentas, kurio rezultatų iš anksto nelabai gali ir nuspėti, neprikausomai ar gydaisi tik naudodamas oficialias medicinos metodikas ar ir į pagalbą liaudies mediciną kvieti. Tik tikiu, kad vidinė nuostata ir pažiūra į ligą, gydymą gali sustiprinti, paankstinti ar nutolinti vienokį ar kitokį rezultatą.
Atsakyti
Skaitau ir žaviuosi jumis, jūsų stiprybe ir tikėjimu. Aš irgi kartoju diena iš dienos, kad tikėjimas ir saviįtaiga daug ką gali, net ir nugalėti vėžį. Tuo bandau įtikinti ir anytą. Atrodo, kad tik tikėjimas dar ir laiko ją kartu su mumis.
Gal ir nuskambės labai baisiai, bet ką jūs galvojat apie dar vieną gydymą -šlapumu?
Atsakyti