sveikos, gal kuriai teko susidurt, tiksliau teko sudauzyt veidrodi...sako po to seka nelaimes. mano drauge labai tiki tuo prietaru, ir dabar sudauziusi veidrodi labai pergyvena, niekaip negaliu jos nuraminti. pati esu daug patyrusi ir girdejusi, todel ir pati vengiu tokios nelaimes
Gal kaip galima tuos kerus nuimt
, ka manot ape tai?
QUOTE(#Mamma# @ 2006 01 13, 12:33)
sveikos, gal kuriai teko susidurt, tiksliau teko sudauzyt veidrodi...sako po to seka nelaimes. mano drauge labai tiki tuo prietaru, ir dabar sudauziusi veidrodi labai pergyvena, niekaip negaliu jos nuraminti. pati esu daug patyrusi ir girdejusi, todel ir pati vengiu tokios nelaimes
, ka manot ape tai?
Svarbiausia savęs nenuteikti, kad bus blogai. Geriau sakyti šukės laimę neša ir viskas nu ir kas, kad veidrodžio
QUOTE(melana @ 2006 01 13, 12:03)
Svarbiausia savęs nenuteikti, kad bus blogai. Geriau sakyti šukės laimę neša ir viskas nu ir kas, kad veidrodžio
Dažniausia žmonės patys sau bėdą įsikalba
as irgi buciau linkus taip manyti, bet kai tiek daug gyvenime aplink sutapimu su tuo veidrodziu, nu tiesiog negali visiskai netiket
QUOTE(#Mamma# @ 2006 01 13, 11:33)
, ka manot ape tai?
kažkur girdėjau, kad šukes reikia surinkt ir po medžiu užkast
kai kuriais prietarais tikiu, kitais ne. Kai juoda katė perbėga kelią, būtinai per kairį petį nusispjaunu... Jei išeidama iš namų, ką nors pamirštu ir tenka grįžti, tai nors sekundei prisėdu, kad viskas klostytųsi gerai...
Kai buvau
Kai juoda katė perbėga kelią, būtinai per kairį petį nusispjaunu...
o as visada ziuri i kuria puse bega jei i kaire, pinigiukai ateina
Jei išeidama iš namų, ką nors pamirštu ir tenka grįžti, tai nors sekundei prisėdu, kad viskas klostytųsi gerai...
mano vyras labai tiki siuo prietaru, man kartais net pikta, kad nesutinka sugrizt ir pasimt kokio daikto. o jei vis tik tenka grizt, tai jau toks nepatenkintas
. Sakoma, kad jei tenka grizt, reik butinai i veidrodi zvilgtelt
Rankinuko irgi ant žemės niekada nededu...
as daznai padedu uzsimirsus
Jei iškrenta duona, ją pakėlus visada pabučiuoju...
as irgi
Kai buvau
ir ėjau draugės leliuko lankyt, mama uždraudė vaikiuką imt
negirdejau tokio prietaro, kai buvai
tiek mazu leliu laikydavau ant ranku, ir net prausiau, nes tikroji mama bijojo
o as visada ziuri i kuria puse bega jei i kaire, pinigiukai ateina
Jei išeidama iš namų, ką nors pamirštu ir tenka grįžti, tai nors sekundei prisėdu, kad viskas klostytųsi gerai...
mano vyras labai tiki siuo prietaru, man kartais net pikta, kad nesutinka sugrizt ir pasimt kokio daikto. o jei vis tik tenka grizt, tai jau toks nepatenkintas
Rankinuko irgi ant žemės niekada nededu...
as daznai padedu uzsimirsus
Jei iškrenta duona, ją pakėlus visada pabučiuoju...
as irgi
Kai buvau
negirdejau tokio prietaro, kai buvai
kažkodėl logiškai pamąsčiau ir sumąsčiau,kad netikiu jokiais prietarais
Aš jei pamirštu ką,sugrįžus pažiūriu į veidrodį.
Netikiu prietarais
Kazkada jaunysteje esu toki girdejusi... kad jaunos,netekejusios paneles,pirmas kriksto vaikas turetu buti berniukas,jei mergaite- neistekes
Kazkada jaunysteje esu toki girdejusi... kad jaunos,netekejusios paneles,pirmas kriksto vaikas turetu buti berniukas,jei mergaite- neistekes
QUOTE(Grenaru @ 2006 01 13, 12:33)
, ka manot ape tai?
Зеркало является энергетическим сборщиком информации человека. Вот поэтому нельзя покупать старые зеркала, ругаться, там где есть зеркала. О зеркалах можно очень много говорить, они так же являются проводниками в тот мир.
Если разбили зеркало. Соберите все осколки зеркала, найдя даже самые маленькие. Сложите их в большую миску. Затем промойте под проточной водой каждый осколок.
Осколки зеркала унесите в безлюдное место и закопайте. Лучше всего закапывать отражающей стороной вглубь земли. Взамен купите новое.
С этими осколками, можно навлечь беду на своих врагов, но не буду говорить как
Sveikutes,
prisijungsiu prie pletku.
Jei del ko nors nerimaujate,uzsidekite zvake,ji tikrai sudegins blogas mintis,kurios sukelia baime prietarams.
Zalia zvake-pinigai ir viltis
geltona -sveikata
raudona - meile
Juodos zvakes geriau nedeginti.
As labai gerai atsimenu,kai prosenele zvake valydavo buta nuo blogos energijos.Ir labai tikiu liepsnos galia.Beje ir vanduo gerai isplauna blogas mintis ir nuziurejimus.
Kaikurie prietarai yra istiesu teisingi.
Sekmes visom...
prisijungsiu prie pletku.
Jei del ko nors nerimaujate,uzsidekite zvake,ji tikrai sudegins blogas mintis,kurios sukelia baime prietarams.
Zalia zvake-pinigai ir viltis
geltona -sveikata
raudona - meile
Juodos zvakes geriau nedeginti.
As labai gerai atsimenu,kai prosenele zvake valydavo buta nuo blogos energijos.Ir labai tikiu liepsnos galia.Beje ir vanduo gerai isplauna blogas mintis ir nuziurejimus.
Kaikurie prietarai yra istiesu teisingi.
Sekmes visom...
na mielosios nors vyrishkiu cia niekas neklausia bet kazkaip cia man shi tema uzkliuvo, tai va visi tie prietarai man visihkai nieko nereishkia nes pats esi savo likimo kalvis, laikausi tik vieno, labai seno mano mociute man liepdavo niekad nepalikti peilio ashmenimis i virshu nes tuo metu gimes vaikutis gali buti nesveikas, shito tai laikausi labai kartais net nueinu patikrint ar tikrai gerai padejau peili, gal kiek paranojishka bet vaikai musu gyvenimo geles jais reikia rupintis gimusiais ar negimusiais, o del saves,del tu visu veidrodziu,kaciu ir t.t. tai visihkai ramus esu
Интересно, почему столько веков существуют поверья , и они не ушли прахом
Достаточно взглянуть на нашу жизнь и понять на сколько мы отстаем от наших предков (не берем технический прогресс), начиная от здоровья и кончая взаимоотношениями. Может иногда стоит прислушаться к зову наших предков.