Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS!

QUOTE(Camea @ 2010 01 21, 20:24)
Gal kas gali ka nors pasakyti apie:
Strategini valdyma doc. Malvina Arimaviciute

Savo vietoj moteriškė irnesakyk.gif Paskaitos nuobodžios būdavo, o egzaminas buvo žodžiu.
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2010 01 21, 20:31)
Savo vietoj moteriškė  irnesakyk.gif Paskaitos nuobodžios būdavo, o egzaminas buvo žodžiu.

nemanau, kad su istestiniu studiju studentais tures tiek laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 01 21, 20:47)
nemanau, kad su istestiniu studiju studentais tures tiek laiko  ax.gif

Pernai turėjo mirksiukas.gif Ėjom ne po vieną, bet grupelėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowiliuke: 22 sausio 2010 - 08:23
Gal kas gali patarti ka rinktis is alternatyviu dalyku?neturiu supratimo....
POZITYVAUS MASTYMO PSICHOLOGIJOS PRAKTIKUMAS (P.Rakštikas)

VIEŠUJU ORGANIZACIJU IR VALSTYBINIU INSTITUCIJU MARKETINGAS (Ž.Židonis)

VALSTYBĖS TARNYBOS LYGINAMOJI ANALIZĖ (V.Smalskys)

kur egzas lengvesnis ir siaip idomiau?
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 01 21, 21:47)
nemanau, kad su istestiniu studiju studentais tures tiek laiko  ax.gif

Aš pas ją laikiau gal prieš gerus 5 metus. Ir kaip matau jos klausinėjimo sistema nepasikeitė. Raštu ji nemėgsta duoti. Pasikviečia kad užeitų po du ir tai vienam, tai kitam klausimą užduoda, jei vienas neatsako, kitas papildo. Taip ji labai greitai didelę grupę žmonių praegzaminuoja.
Atsakyti
QUOTE(Shoricel @ 2010 01 24, 23:52)
Aš pas ją laikiau gal prieš gerus 5 metus. Ir kaip matau jos klausinėjimo sistema nepasikeitė. Raštu ji nemėgsta duoti. Pasikviečia kad užeitų po du ir tai vienam, tai kitam klausimą užduoda, jei vienas neatsako, kitas papildo. Taip ji labai greitai didelę grupę žmonių praegzaminuoja.

drinks_cheers.gif mes ėjome tryse. Jei mato, kad žmogus tikrai mokėsi, skaitė, pati traukia kiek gali.
Atsakyti
Sveikos panelės smile.gif

Turiu klausimą, dėl magistrinio atsiskaitymo. Antram semestre yra įtraukta įskaita už magistrinio darbo rašymą, gal kuriai buvo? Galit gal papasakot kokia tvarka vyksta atsiskaitymas? Ar tik tarp tavęs ir darbo vadovo vyksta atsiskaitymas, ar kažkas daugiau dalyvauja (čia kituose universitetuose tokia tvarka atsiskaitinėjo), tai įdomu pasidarė, kaip pas mus. Galit kuri informacija pasidalint? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2010 01 25, 11:32)

Turiu klausimą, dėl magistrinio atsiskaitymo. Antram semestre yra įtraukta įskaita už magistrinio darbo rašymą, gal kuriai buvo? Galit gal papasakot kokia tvarka vyksta atsiskaitymas? Ar tik tarp tavęs ir darbo vadovo vyksta atsiskaitymas, ar kažkas daugiau dalyvauja (čia kituose universitetuose tokia tvarka atsiskaitinėjo), tai įdomu pasidarė, kaip pas mus. Galit kuri informacija pasidalint?  4u.gif

Su vadovu vyksta atsiskaitymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2010 01 25, 11:32)
Turiu klausimą, dėl magistrinio atsiskaitymo. Antram semestre yra įtraukta įskaita už magistrinio darbo rašymą, gal kuriai buvo? Galit gal papasakot kokia tvarka vyksta atsiskaitymas? Ar tik tarp tavęs ir darbo vadovo vyksta atsiskaitymas, ar kažkas daugiau dalyvauja (čia kituose universitetuose tokia tvarka atsiskaitinėjo), tai įdomu pasidarė, kaip pas mus. Galit kuri informacija pasidalint?  4u.gif

derinkitės su vadovu. jam turėsite atsiskaityti. šiaip reikalavimai priiklauso ir nuo katedros - kai kur reikia tik plano, kitur ir įvado ir panašiai. pasiskaitykite metodinius nurodymus, kurie yra prie kiekvienos katedros.
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2010 01 25, 11:56)
Su vadovu vyksta atsiskaitymas  mirksiukas.gif

Dėkui už atsakymą, dabar jau ramiau bus, jei tik su vadovu atsiskaitymas vyksta thumbup.gif

QUOTE(l'eau @ 2010 01 25, 12:01)
derinkitės su vadovu. jam turėsite atsiskaityti. šiaip reikalavimai priiklauso ir nuo katedros - kai kur reikia tik plano, kitur ir įvado ir panašiai. pasiskaitykite metodinius nurodymus, kurie yra prie kiekvienos katedros.

Reikalavimus tai aš žinau, skaičiau nurodymus, jau beveik viską esu padariusi, ko reikalaujama thumbup.gif
Vistiek ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2010 01 25, 12:32)

Viskas priklauso nuo vadovo. Mano vadovas i viska ziurejo formaliai ir neziuredamas sudejo parasus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(horos @ 2010 01 26, 21:00)
Viskas priklauso nuo vadovo. Mano vadovas i viska ziurejo formaliai ir neziuredamas sudejo parasus  cool.gif

Na aš manau su mano vadove nebus problemų, mes bendraujam, šį tą patikrino, pakoreguoja ir šiaip geranoriška moteris, tai tikiuosi bus viskas ok rolleyes.gif
Atsakyti