Sveikos, jau po biškutį renku info apie baigiamuosius egzaminus. Gal čia yra mergaičių laikiusių MRU baigiamąjį Darbo teisės egzaminą praeitais metais? Įdomu kokio pobūdžio egzaminas ir kažin kas taip įtakojo, kad buvo tiek daug neišlaikiusių pernai? Būsiu dėkinga už atsakymą
Labukas, taip pat laukiam atsiliepimų apie baigiamąjį adm teisės egzą... Programoje yra specialioji dalis, o mums jos nebuvo... Kaži kaip jums buvo? Ačiū, kas parašys...
Labukas,
taip pat laukiam atsiliepimų apie baigiamąjį adm teisės egzą... Programoje yra specialioji dalis, o mums jos nebuvo... Kaži kaip jums buvo?
Ačiū, kas parašys...
tai kaip jūs mokėtės administracinę teisę? bent mums išskirtas kaip atskiras mokymosi dalykas nebuvo, bet kai mokėmės administracinę teisę mokėmės ir specialiąją dalį
tai kaip jūs mokėtės administracinę teisę? bent mums išskirtas kaip atskiras mokymosi dalykas nebuvo, bet kai mokėmės administracinę teisę mokėmės ir specialiąją dalį
Aš ne Aivukė, bet ji matyt mokėsi taip pat kaip ir mes t.y. per įžangines paskaitas buvo pasakyta, kad spec. dalies nesimokyti AT egzaminui tai ir niekas nesimokė
Aš ne Aivukė, bet ji matyt mokėsi taip pat kaip ir mes t.y. per įžangines paskaitas buvo pasakyta, kad spec. dalies nesimokyti AT egzaminui tai ir niekas nesimokė
Gal kas mokesi pas Daciulyte Žmogiškųjų išteklių vadybą? gal turite medziagos apie zmogiskuju istekliu vystymą? labai man pagelbetumete, jei atsiustumete i el.p. mazutee_7@yahoo.com