Įkraunama...
Įkraunama...

MRU MAGISTRANTĖS!

QUOTE(Ka_kava @ 2010 01 26, 22:37)
Na aš manau su mano vadove nebus problemų, mes bendraujam, šį tą patikrino, pakoreguoja ir šiaip geranoriška moteris, tai tikiuosi bus viskas ok  rolleyes.gif
Vadinasi pasirasys ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
jau po biškutį renku info apie baigiamuosius egzaminus.
Gal čia yra mergaičių laikiusių MRU baigiamąjį Darbo teisės egzaminą praeitais metais?
Įdomu kokio pobūdžio egzaminas ir kažin kas taip įtakojo, kad buvo tiek daug neišlaikiusių pernai? g.gif
Būsiu dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Labukas,
taip pat laukiam atsiliepimų apie baigiamąjį adm teisės egzą... Programoje yra specialioji dalis, o mums jos nebuvo... Kaži kaip jums buvo?
Ačiū, kas parašys...
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri neperseniausiai perlaikinejo Verslo organizavimo teisiniu formu dalyka pas V. Bite? Kokius klausimus dave?

Zadu eiti, tai nezinau, kokiu klausimu is jo tiketis. Baisu... verysad.gif

Is anksto aciu!
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 28, 10:46)
Labukas,
taip pat laukiam atsiliepimų apie baigiamąjį adm teisės egzą... Programoje yra specialioji dalis, o mums jos nebuvo... Kaži kaip jums buvo?
Ačiū, kas parašys...

tai kaip jūs mokėtės administracinę teisę? bent mums išskirtas kaip atskiras mokymosi dalykas nebuvo, bet kai mokėmės administracinę teisę mokėmės ir specialiąją dalį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2010 02 07, 16:08)
tai kaip jūs mokėtės administracinę teisę? bent mums išskirtas kaip atskiras mokymosi dalykas nebuvo, bet kai mokėmės administracinę teisę mokėmės ir specialiąją dalį g.gif

Aš ne Aivukė, bet ji matyt mokėsi taip pat kaip ir mes t.y. per įžangines paskaitas buvo pasakyta, kad spec. dalies nesimokyti AT egzaminui tai ir niekas nesimokė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 02 07, 17:28)
Aš ne Aivukė, bet ji matyt mokėsi taip pat kaip ir mes t.y. per įžangines paskaitas buvo pasakyta, kad spec. dalies nesimokyti AT egzaminui tai ir niekas nesimokė  schmoll.gif

na mes pusę semestro tikrai mokėmės, gal jūs ne dieniniam studijavot, tada gal daugiau tikėtina ax.gif
žinau kas laikė baigiamąjį tikrai buvo ax.gif
Atsakyti
egzamine specialioji dalis tikrai bus.
Atsakyti
gal kas turit kokiu atsiliepimu/pastebejimu apie destytoja igori panova (viesojo sektoriaus ekonomika)
Atsakyti
Gal kas mokesi pas Daciulyte Žmogiškųjų išteklių vadybą? gal turite medziagos apie zmogiskuju istekliu vystymą? labai man pagelbetumete, jei atsiustumete i el.p. mazutee_7@yahoo.com
Atsakyti
sviekutes 4u.gif gal kartais kuri turite civilines teisines atsakomybes konspektelius? buciau dekinga jei pasidalintumet 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas turi gerus civilines teises ir civilinio proceso konspektus, pasiruosti valstybiniams egzaminams.
Atsakyti