Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

Sirgo prieš metus, vaikščiojo žalia, bet randelių neliko ax.gif
Atsakyti
Maniske sirgo pries 9 menesius. Gana sunkiai persirgo, liko daug randeliu. Ant pilvuko, koju, ranku. Ypac daug ant kaktos ir sviecia is tolo duobes. verysad.gif Matosi gilus idubimai, manau, kad nedings, teks visa gyvenima nesioti kirpciukus. Ant kuno tai pasleps po drabuziais...
Atsakyti
Vaikutis persirgo budamas 11 men,vyresniajam buvo 13,sirgo vienu metu.Randu neliko nei pas viena,nei pas kita.
Atsakyti
mes su mano vyruku persirgom kartu, pas ji randeliu neliko nei vieno, pas mane vos keli, nieko ipatingo nenaudojom, tiesiog tepemes su spiritu smile.gif
Atsakyti
neliko viasi. ne vaikui nei man. tik negalvokite del to skiepytis biggrin.gif
Atsakyti
Neliko nei vienos žymės. thumbup.gif Manau, kad reikia tinkamai gydytis, tepti atsirandančius spuogelius, kad jie negilėtų, o greičiau džiūtų, nešlapinti jų, ir tada nebus jokių problemų. 4u.gif
Atsakyti
Sena tema kurioje rasyta apie vejaraupius ziuriu uzdaryta, o naujos veikiancios nera, tad sukuriau sia.
Pries 3 savaites pradejo ir mano sunaus darzelio grupej plisti vejaraupiai. Kokie 5 vaikai is 18 grupeje esanciu jau izoliuoti namuose, tad vakar maniskiui pakilo teperatura 37.8 C , apziurtejau ar neturim kokiu spuogiuku, raudau 4-5 spuogiukus apie liemeni bet tik tokie paraude be vandeningu virsuneliu, o siandien ryte jau vieniem kitiem matosi lb mazos vandeningos virsuneles. Buvom pas savo daktara tai tas ju net neuzskaite kaip vejaraupiu sako turi labai matytis (ka noret kad zlibas pensininkas spoksojo) tad siaip ne taip gavau biuleteni iki penktadienio. Tik nezinau ar nuo dabar skaiciuot tas vejaraupiu dienas ar laukt kol visas matomai taskuotas bus? blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzsispirele: 04 spalio 2010 - 09:50
Sveiki smile.gif Mano abu persirgo vaikai: dukrai buvo 9 m., sūnui - 3m. Dukros spuogai buvo dideli ir mazi, keli tokie gal 1 cm skersmens - tai sitie dideli, nors juos labiausiai tepliojau ir prižiūrėjau, pavirto randais - buvo tokie raudoni, kieti. Tepėm Contractubex'u, suminkštėjo, pabalo, dabar dar matomi, praėjus metams, bet, tikiuosi, visai išnyks. Sūnaus spuogučiai buvo visai smulkūs, neliko nė vienos dėmelės.
Atsakyti
Pagaliau ir mano sūnus susirgo (7m.) ,o tai tris karantinus prasėdėjome darželyje ir nieko. O pirmokėlis ir susirgo. Pirmas dvi dienas tai galvojau, kad alergija nuo saldainių, bet vakar pakilo temperatūra 37,5, o šiandien jau visam gražume suvešėjo spuogeliai, net ausytėje. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2010 10 03, 18:21)
Neliko nei vienos žymės.  thumbup.gif Manau, kad reikia tinkamai gydytis, tepti atsirandančius spuogelius, kad jie negilėtų, o greičiau džiūtų, nešlapinti jų, ir tada nebus jokių problemų.  4u.gif

drinks_cheers.gif
mums irgi neliko jokių žymių...
išties svarbiausia apsaugoti, kad atsiradusių spuogelių vaikai nekrapštytų (kuo didesnis vaikas, tuo didesnis noras pasikasyti mirksiukas.gif )
Atsakyti
Dabar maniskiui ketvirta diena vejaraupiu, tai visas ismargytas "zelionke" sedi.O temperatura panasiai laikosi tokia minimali 37.1 , tai pakila iki 37.6 ir vel atgal, kartais jos nebuna. O beto norejau klausti. kiek dienu leidzia ant biletenio sedeti mamai kai yra pazimeta vaiko slauga ,esant vejaraupiams???Dabar man biletenis buvo uzvestas nuo pirmadienio iki sito penktadienio,kaip lengva angina nes mano zlibas seimos daktaras ta pati pirmadieni neizvelge vejaraupiu nors su ta problema pas ji ir ejom...
Atsakyti
Persirgo maniskiai sia vasara. Dukrytei buvo 3metukai berniokui 1metai. Neliko ne jokios zymes. Tepemes tik spiritu. thumbup.gif
Atsakyti