Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

QUOTE(renite @ 2011 01 17, 21:56)
bet as neprasiau,kad atvestu ir apkriestu mano vaika doh.gif

tai paskambinkit jiems ir pasakykit tai i akys,nuo to kad cia liejat pykti,lenviau ne bus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renite @ 2011 01 17, 20:56)
Kiekvienas is musu turim savo nuomone,aisku,aciu dievui,kad persirgo vaikuciai lengva forma,bet tai loterija,ir man tikrai tragedija kai aplinkui yra tokiu tievu,tiegul veda kus kar nori,bet as neprasiau,kad atvestu ir apkriestu mano vaika doh.gif

nu siuo klausimu jusu nuomone skiriasi net ir nuo daktaru nuomones. tai bet jus visa gyvenima tikrai neapsaugosit vaiko, neisivaizduoju kaip reiktu izoliuoti, o jei tarkim jis susirgs suauges tai kas tada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hugera: 17 sausio 2011 - 21:18
Tarp kitko,užsienį praktikuoja tokį būdą:susirgo vaikas,tada tėvai spec.veda saviškius,kad kontaktuotų su sergančiu,kad apsikrėstų jų vaikai,kad kuo anksčiau persirgtų
Atsakyti
QUOTE(taupuokle @ 2011 01 17, 21:04)
tai paskambinkit jiems ir pasakykit tai i akys,nuo to kad cia liejat pykti,lenviau ne bus. 4u.gif

Pykcio cia niekas ne lieja,tai,kad beabiejo as pasakiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(hugera @ 2011 01 17, 22:17)
nu siuo klausimu jusu nuomone skiriasi net ir nuo daktaru nuomones. tai bet jus visa gyvenima tikrai neapsaugosit vaiko, neisivaizduoju kaip reiktu izoliuoti, o jei tarkim jis susirgs suauges tai kas tada?

Prie ko cia neapsaugosit visa gyvenima??? o jai tarkim nesusirgs? ne apie tai kalba ejo,o kaip tik siuo klausimu daktaru nuomone niera vieninga smile.gif ir ne vienas daktaras nepasakys,o valio, atvede vaika apsikrietusi kaip gerai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(niunyte @ 2011 01 17, 23:23)
Tarp kitko,užsienį praktikuoja tokį būdą:susirgo vaikas,tada tėvai spec.veda saviškius,kad kontaktuotų su sergančiu,kad apsikrėstų jų vaikai,kad kuo anksčiau persirgtų

Tarp kitko,uzsieni praktikuoja daug viisokiu budu,ar visus igyvendinat Lietuvoi? biggrin.gif
Papildyta:
ok,baigiam diskusija,aciu uz pasisakymus,gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renite @ 2011 01 17, 23:42)
1. Prie ko cia neapsaugosit visa gyvenima??? o jai tarkim nesusirgs? ne apie tai kalba ejo,o kaip tik siuo klausimu daktaru nuomone niera vieninga smile.gif ir ne vienas daktaras nepasakys,o valio, atvede vaika apsikrietusi kaip gerai doh.gif
Papildyta:
2. Tarp kitko,uzsieni praktikuoja daug viisokiu budu,ar visus igyvendinat Lietuvoi? biggrin.gif
Papildyta:
3. ok,baigiam diskusija,aciu uz pasisakymus,gero vakaro 4u.gif

1. Dauguma pediatrų apsidžiaugs,kad vaikas dar vaikystėj persirgs
2. Ne visus,bet dauguma,bent jau bandom
3. Matos nelabai tie pasisakymai ką padėjo

4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niunyte: 18 sausio 2011 - 10:38
QUOTE(niunyte @ 2011 01 18, 11:33)
1. Dauguma pediatrų apsidžiaugs,kad vaikas dar vaikystėj persirgs
2. Ne visus,bet dauguma,bent jau bandom
3. Matos nelabai tie pasisakymai ką padėjo

4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

3. tikrai nepadejo. noras buvo islieti pykti
Atsakyti
Mano vyresnioji niekaip negali persirgti tais nelaimingais vejaraupiais. Mazytei, darzelyje-visi persirgo, ji vienintele is grupes ne. Nors vedziau specialiai. Sakau gerai, visa grupe kartu zali pavaikscios ir bus ramu. ..Kaimynu vaikas susirgo. Pacia pirma pozymiu diena nulekem i svecius-neuzsikrete. Siemet namuose turejom sveciuose mergaite (19 m.) kuriai bebunant pas mus namuose prasidejo berimas. Maziukas uzsikrete, o dukryte ne schmoll.gif . Tikriausiai turi koki tai atsparuma tai bjaurybei.
Maziukui nebuvo nei temperaturos nieko. Tuo metu buvo patys didziausi karsciai, vaikas, kad ir nuogutis , bet vistiek taip prakaitavo doh.gif spuogeliai taip uzbjuro, tad randeliu liko verysad.gif Manau del to unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2011 01 19, 11:30)
Mano vyresnioji niekaip negali persirgti tais nelaimingais vejaraupiais. Mazytei, darzelyje-visi persirgo, ji vienintele is grupes ne. Nors vedziau specialiai. Sakau gerai, visa grupe kartu zali pavaikscios ir bus ramu. ..Kaimynu vaikas susirgo. Pacia pirma pozymiu diena nulekem i svecius-neuzsikrete. Siemet namuose turejom sveciuose mergaite (19 m.) kuriai bebunant pas mus namuose prasidejo berimas. Maziukas uzsikrete, o dukryte ne  schmoll.gif . Tikriausiai turi koki tai atsparuma tai bjaurybei.
Maziukui nebuvo nei temperaturos nieko. Tuo metu buvo patys didziausi karsciai, vaikas, kad ir nuogutis , bet vistiek taip prakaitavo  doh.gif  spuogeliai taip uzbjuro, tad randeliu liko  verysad.gif Manau del to  unsure.gif

Labai stiprus imunitetas šiai ligai jūsų vyresniosios rolleyes.gif

Mūsiškiui liko keletas randelių, tų pirmųjų spuogelių, kurie buvo itin pūlingi ir dideli. Užlaikėm kelias dienas nesupratę,kad čia vėjaraupiai, dėl to taip ir gavosi.
Atsakyti
Musiskis vaikas mazasis susirgo vejaraupiais, kai jam buvo 7-i menesiai. Nei temperaturos turejo ir gerai jautesi, nors tu spugeliu tai buvo. Liko randelis vienas nuo pacio pirmo atsiradusio spuogelio, bet visai jau per puse metu tas randelis sunyko.
O vyresnelis 4 metu sirgo, tai net su oda pas ji buvo problemu (paraudo, pasikase gal su nesvariom rankom, vasara tada buvo), bet vis tiek neliko jokiu randu.
Kai mazi vaikai serga, tai gerai viskas ir baigiasi.
Is pradziu nesupratau kodel zmones nori uzkresti savo vaikucius vejaraupiaisi kol dar jie mazi, bet dabar tai jau suprantu. Nors ir nemaloni liga, bet labai uzkreciama ir vaikysteje lengvai prasergama, o suaugusiem ir randai lieka ir psichologiskai sunku buna ir komplikacijos ir panasiai.
Atsakyti
Mūsų vaikas buvo paskiepytas nuo vėjaraupių, todėl nesirgom. Nežinia, kaip čia bus, ar kada sirgs ar ne. g.gif Dabar tai neskiepyčiau savo vaiko jokiu papildomu skiepu, už kurį dar pinigai imami, o nauda/žala neaiški cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybė @ 2011 01 21, 15:35)
Mūsų vaikas buvo paskiepytas nuo vėjaraupių, todėl nesirgom. Nežinia, kaip čia bus, ar kada sirgs ar ne.  g.gif  Dabar tai neskiepyčiau savo vaiko jokiu papildomu skiepu, už kurį dar pinigai imami, o nauda/žala neaiški  cool.gif

Na, per lietuviskus kanalus, spauda, radija...dar nedaug kalbama apie skiepus. Kodel jie daromi, kokie jie daromi, kas ir del ko juos daro. Bet kai pasiklausau rusisku kanalu doh.gif bijau ir del padarytu privalomuju. O apie visus tuos mokamus, naujuosius,...... schmoll.gif kas bus, tas bus, bet neeksperimentuosiu . Esu pries skiepus nors jus ka man schmoll.gif
Atsakyti
Mes ką tik persirgom vėjaraupiais, tuoj bus 4 m., džiaugiuosi, kad nesunkia forma, tris dienas aukšta temp. ir viskas, tepiau ne tik žaluma bet nuo niežulio visą kūnelį ir veiduką rytą vakarą tepiau bittner balzamu, labai padėjo nuo niežulio ir greitai gijo thumbup.gif . Pati turiu odos problemų, buvau bandžiusi ir drąsiai vaikui naudojau. Tokia mūsų patirtis. Aš už persirgimą vaikystėje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatienė: 26 sausio 2011 - 17:59