Neseniai dukrai baige sirgt.Tfu tfu tfu be temperaturos prasisukom.Bere labai visa kuna.Tepiau viska "zelionka" ir reguliariai prausesi po dusu.Gaila,bet prie ausytes randelis liko,nes l.didelis pulinys buvo

Sveiki, mes vel jungiames prie serganciu. Sunus susirgo. Kaip ir dukrytei prasidejo neaiskiai su vienu spuogu. antra diena du spuogeliai. Siandien jau ju daugiau, bet ant rankos pirstu dar telpa skaicius
Tikekimes kad ramiai praeis.

Tenka čia sveikintis ir mums... kaip ligoniai laikosi?
Mano dičkė septinta iš darželio grupės iškrito
antra diena, kaip beria, spuogelių gausėja, ypač ant nugaros virš menčių, baimė didėja (pas mane)
Tepu Psilo balzamu kol kas, ryt pasiimsiu gydytojos pagal receptą padarytą tepaliuką, ir duodu Zyrteką.
Apie tas putas gyd pareiškė, kad jos nedžiovina spuogelių. Draugė sakė, kad labai jomis patogu galvos bėrimus tept... ryt gal ir nusipirksiu, norisi padėt vaikui
Mano dičkė septinta iš darželio grupės iškrito

Apie tas putas gyd pareiškė, kad jos nedžiovina spuogelių. Draugė sakė, kad labai jomis patogu galvos bėrimus tept... ryt gal ir nusipirksiu, norisi padėt vaikui

QUOTE(neringa.nida @ 2012 05 04, 09:54)
Mes irgi pradejome sirgti. Pasikvieciau aukle, kad ateitų nuo pirmadienio. Bet dabar susimasciau ar galiu eiti i darba. Gal žinote ar užkrečia tik vaikas ar ir aš galiu pernešti bacilą ?
man gydytoja sakė, kad trečias žmogus gali užkrėsti. Nes aš pati lyg nesirgus, turėjau susitikti su ką tik prasirgusio vaiko tėvu - jau jam buvo šašiukai užsidėję - nieko, nesusirgau. Bet sakė, jei būtų dr ne šašiukai buvę, būtų galimybė užkrėst.
Bet iš tikro tai ir į parduotuvę nueinu, ir į gydymo įstaigas, gyvenam kartu su uošviais, jie irgi į darbus eina, nu negi dabar visi sėdėsim tą mėnesį užsidarę, kada abu vaikai persirgs

šį naktis beveik bemiegė buvo, bet labai padeda mums dušas - nuima niežulį gerai. Tepu ir gyd išrašytu gaminamu tapaliuku, gerai džiovina jis spuogelius, bet riebus labai.
Dovanoju pasiimanciai pradetas putas POXCLIN.
Manasis jau ka tik persirgo - tai liko.

QUOTE(Loreta_1973 @ 2012 05 04, 11:09)
Dovanoju pasiimanciai pradetas putas POXCLIN.

Laba,o kokiam Vilniaus gale esate?

Papildyta:
QUOTE(Jureka @ 2012 05 04, 11:42)
maniske taip pat susirgo, matyt jau pora dienu, mes su vyru galvojom kad uodai sukandziojo

QUOTE(Jureka @ 2012 05 04, 12:47)
Laba,o kokiam Vilniaus gale esate? 

Grigiškės

Aš tepiau - dezinfekavau ir dabar dar tepu, kur nusidraske, su octenisept'u.
QUOTE(Loreta_1973 @ 2012 05 04, 12:50)
Grigiškės

Sveiki, maniskis taip pat susirgo, ir gan sunkiai. O jus abi priemones naudojot ir putas ir octenisept? Nes svarsciau isigyti kazkuri viena...
QUOTE(klimte @ 2012 05 04, 15:07)
Sveiki, maniskis taip pat susirgo, ir gan sunkiai. O jus abi priemones naudojot ir putas ir octenisept? Nes svarsciau isigyti kazkuri viena...
As is pradziu tepiau tik putom, veliau, kai pusleles sproginejo, tepdavau octenisept'u - geresniam dezinfekavimui. Kai uzsitrauke spuogeliai, dar tepiau putom, kad nenezietu. Dabar, kad greiciau uzgytu, valau likusius nudraskytus ar didelius buvusius spuogus octinisept'u.

P.S. Dar nakciai, kad taip nesidraskytu (nors vistiek reikejo budeti nakti - draskesi

QUOTE(Loreta_1973 @ 2012 05 04, 15:42)
As is pradziu tepiau tik putom, veliau, kai pusleles sproginejo, tepdavau octenisept'u - geresniam dezinfekavimui. Kai uzsitrauke spuogeliai, dar tepiau putom, kad nenezietu. Dabar, kad greiciau uzgytu, valau likusius nudraskytus ar didelius buvusius spuogus octinisept'u.
Manajam - sirgusiam gal lengvai - butu uztteke ir octenisept'o. Bet kai jau buvau nusipirkusi ir putas, tai tepiau ir jom. Tai net nezinau, kiek tos putos musu atveju gelbejo - na, diena tai jis tikrai nesikasydavo ir nesidraskydavo
- tik nakti budavo sunkiau.
P.S. Dar nakciai, kad taip nesidraskytu (nors vistiek reikejo budeti nakti - draskesi
), gere vaikiska clemastinum (cia vietoj tavegil'io) 

Nusipirkom mes Octenisan prausikli ir octenisept purskikli. Radau informacijos kad abu naudojant gerai padeda. Tik nutiko toks kuriozas vaistinej: vaistininkei pasakius kam bus naudojami sitie preparatai, ji uzsipuole, kad sergant vejaraupiais galima naudot tik briliantine zaluma, negalima jokiais budais prausti vaiko, negalima naudoti ibuprofeno norint numusti temperatura ir kad jokie vaistai, putos dar nuo vejaraupiu neisrasti

QUOTE(klimte @ 2012 05 04, 17:01)
Nusipirkom mes * Octenisan prausikli ir octenisept purskikli. Radau informacijos kad abu naudojant gerai padeda. Tik nutiko toks kuriozas vaistinej: vaistininkei pasakius kam bus naudojami sitie preparatai, ji uzsipuole, kad sergant vejaraupiais galima naudot ** tik briliantine zaluma, negalima jokiais budais prausti vaiko, negalima naudoti ibuprofeno norint numusti temperatura ir kad jokie vaistai, putos dar nuo vejaraupiu neisrasti 

*

** Ir kokioj superinej vaistinej tokios vaistininkes dirba

Na, gal - tikriausiai - neisrasti vaistai nuo vejaraupiu, bet juk ta pati briliantine zaluma, kiek zinau, tai taip ne vejauraupiams gydyti skirta

Prausti galima, kiek zinau, jei nera temperaturos - po dusu, zinoma, netrinant. Taip greciau dziusta spuogeliai.
Sveikatytes jums!