Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

mano irgi Citroen C3 2004 m. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bugyte @ 2009 11 24, 16:28)
Bet juk čia tema ne "papeikime kitų automobilius", ir ne "išrinkime šeimai tinkamiausią automobilį", ir ne "kuom mano automobilis yra geresnis už kitų"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pasikartosiu - čia tema "Moteriški automobiliai.Kokį automobilį vairuojate?". Atėjau, pasisakiau, o sulaukiau tiek neigiamos reakcijos  doh.gif
Matyt žmones tikrai veikia krizė ir gripo epidemija...  lotuliukas.gif

teisybė...žmonėms svarbiausia kitam įgelti doh.gif juk kiekvienas išsirenka tą automobiliuką, kuris jam yra visapusiškai mielas ir patogus...kiek žmonių, tiek nuomonių, juk neįdomu būtų, jei visi važinėtų vienodais automobiliais doh.gif tam jų ir sukurta tiek daug įvairiausių, kad galėtume išsirinkti pagal poreikį, kokybę ir, aišku, pagal kainą smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif daug masinyciu visokiu isbandziau.. ir senu ir nauju.. ir dideliu kaip wv caravele ir mazu kaip opel corsa.. ir visokiu audi ir t.t. nu bet man pacios maloniausios kolkas mazos tookios kedutemis vadinu... lotuliukas.gif nesu patyrusi vairuotoja.. o beja ir teisiu neturiu.. dar... blush2.gif lotuliukas.gif bet pavazineti tenka... labiausiai nemegstu visu tu kombi variantu.. atrodo dideles .. na bent jau kolkas doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siuo metu vairuoju Audi A4 wub.gif Manau, kad tai nera nei vyriska, nei moteriska masina - cia universalus variantas biggrin.gif Moteriskom pavadinciau visokias mazyles kaip Opel Corsa, Peugeot 206, Opel Tigra, Ford Puma ir pan. O Vyriskom - universalus, minivenus. O visa kita mano nuomone unisex masiniukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilytte @ 2009 12 27, 22:14)
biggrin.gif daug masinyciu visokiu isbandziau.. ir senu ir nauju.. ir dideliu kaip wv caravele ir mazu kaip opel corsa.. ir visokiu audi ir t.t. nu bet man pacios maloniausios kolkas mazos tookios kedutemis vadinu...  lotuliukas.gif  nesu patyrusi vairuotoja..  o beja ir teisiu neturiu.. dar... blush2.gif  lotuliukas.gif  bet pavazineti tenka... labiausiai nemegstu visu tu kombi variantu..  atrodo dideles .. na bent jau kolkas  doh.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif
tik kad jos nelabai saugios unsure.gif
Atsakyti
aš vairuoju fiat bravo smile.gif maždaug tokią:
http://www.autoplenu...-1995-1997-.jpg

iš pradžių labai norėjau 4 durų,didesnės, bet dabar ir šita gera. man patinka tai,kad ji ne kampuota,plius spalva patinka - raudona biggrin.gif tai pirmas mano mašiniukas,tai nelabai ir turiu su kuo palyginti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilytte @ 2009 12 27, 21:14)
biggrin.gif daug masinyciu visokiu isbandziau.. ir senu ir nauju.. ir dideliu kaip wv caravele ir mazu kaip opel corsa.. ir visokiu audi ir t.t.
...nesu patyrusi vairuotoja..  o beja ir teisiu neturiu .. dar... blush2.gif  lotuliukas.gif  bet pavazineti tenka. ..

Nu va tokie fenomenai man niekaip nesuprantami g.gif Kaip reik sugebėti važinėtis be teisių g.gif Ar jūs labai daug pinigų turit baudom ar tik po kokius buvusių kolūkių laukus važinėjat, kur policijai stovėt sąlygos netinkamos g.gif Jei variantas pastarasis, tai kaip galima būt ,,išbandžius daug mašinyčių". Apskritai įdomu, ką jums reiškia žodis ,,išbandžius"? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Maniske mazda 323F 95m, pirmas mano masiniukas ir esu ja labai patenkinta, nei per maza, nei per didele cool.gif
Atsakyti
Vairuoju GOLF-4, turiu ja jau 6 metai, kai pirkau buvo reta dar, o dabar tikrai nemazai ju, bet rieda tikrai gerai wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 30 gruodžio 2009 - 19:35
QUOTE(Roxetė @ 2009 12 30, 20:34)
Vairuoju GOLF-4, turiu ja jau 6 metai, kai pirkau buvo reta dar, o dabar tikrai nemazai ju, bet rieda tikrai gerai  wub.gif

As nesiskundziu savaja, bet noreciau golf 4 blush2.gif Jau kai pirksiu kita masina, tai ir golf 5 ipirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Audi A4 universalas wub.gif Labai ekonomiska (1.9 TDI) smagi,gera masinyte thumbup.gif Nors galetu but didesne biggrin.gif
Atsakyti
Pakankamai moteriskas automobilis kuri vairuoju yra FORD PUMA ax.gif
Atsakyti
Vairuoju ford focus 2004m ax.gif
Atsakyti