Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

QUOTE(Riuriu @ 2009 12 10, 15:45)
ai nesakyk, jei butu nepamaisytu  irnesakyk.gif

na butu tai nesupykciau, bet siaip tai nebutina. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(floridija @ 2009 12 04, 19:26)
As vairuoju mazyle Mazda 323, ji senute pas mane, bet tokia miela ir patikima, labai ja myliu ir bus gaila kai reikes skirtis...

Visiskai tave suprantu 4u.gif as neseniai issiskyriau su mazdute, bet ji vis dar stovi pas tevus kaime, tai su nostalgija pasiziuriu..patvari masinyte, ne karto nebuvo sugedu, labai manevringa, nemirtinga, kaip as sakau. biggrin.gif as su ja ir po miesta, ir po miskus, ir i ilgesnes keliones varydavau ir dziaugdavaus. Bet va kad rudyt labai jau pradejo, dirzas cypia be sustojimo, ir barska kazkas vaziuokleje blink.gif tai jau savaite vairuoju Fiat Stilo. O mano mazdute dar ir pirkeju demesio susilaukia biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nemegstu mazu masinu schmoll.gif Is vis kuo didesne ,tuo geriau biggrin.gif Vairuociau ir dzipa,ale niekas nenuperka doh.gif Tai tenkinuosi Alfa Romeo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2009 12 07, 16:01)
as megstu didelius, kad visi is tolo matytu biggrin.gif ir trauktusi i sona, nes deja Lietuvoje nera galimybes issipirkti savo asmenines eismo juostos  verysad.gif

kai vairavimas ir kiti vairuotojai sukelia nepatogumų ir sunkumų geriausia išeitis tokioms moterims- nesėsti už vairo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokurotaite: 12 gruodžio 2009 - 14:56
man masina turi buti didele, nemegstu sedet kaip "skardinej" blush2.gif pati pradejau vazinet su VW passat karavanu dar teisiu neturedama ir labai gerai man, teko vaziuot ne su viena maza masinyte tai ten lyg "oro truksta" biggrin.gif
Atsakyti
vw golf karavanas
Atsakyti
As vairuoju Audi A4, butent tas, ko man reikia thumbup.gif , vyras turi BMW7, nu karve-karve, nei prisparkuot, nei ilist kur doh.gif
Atsakyti
Vairuoju dzipa Suzuki Grand Vitara,vyro dovanota wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mitsubishi Lancer 2008 m. Pirkau pati. Ir labai tuo didziuojuosi
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 12 22, 00:43)
vyras turi BMW7, nu karve-karve, nei prisparkuot, nei ilist kur doh.gif

cia jau ne masina kalta, o tamstos kaip vairuotojos sugebejimai.
Atsakyti
vairuoju Toyota Yaris wub.gif nediduke, visur telpa smile.gif nors siaip su mielu noru vairuociau ka didesnio... ax.gif labai noreciau VW Tourego wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano myliamiausias mašinukas (ir manau, kad labai moteriškas) Citroen C3. thumbup.gif
Atsakyti