Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

man Nissan Micra pati moteriskiausia wub.gif
pati vairuoju tokia ir negaliu atsidziaugt thumbup.gif http://the-car-club....ra-Blue-400.jpg
Atsakyti
kadangi kalba apie moteriskus ir ne moteriskus automobilius, pasakysiu savo nuomone. As juos skirstau ne pagal dydi, bet pagal dizaina. Man, pavyzdziui, nepatinka kampuotos masinos (cia gal daugiau liecia senesnes, bet ju pilna musu gatvese.) Tai kokie kampuoti dzipai, senesni Volvo ir pan. NOrs yra drauge, kuri susilydo pamaciusi kampuotas masinas.

As vairuoju minivena, manau, kad maniske ypatingai moteriska masina. smile.gif))) Citroen C4 grand picasso, exclusive su pneumatika. Pasakiska masina, tokia lengva, plaukianti, vyrui beveik neduodu jos vairuoti. Vietos viduje pilna, labai komfortiska, vairuojasi puikiai, su parkavimu problemu neturiu. Na, o svarbiausia, labai patogi kelionems, kadangi daug vazineju, ir patogi vaikams. Mazos masinytes mane varzo, jauciuosi kaip "chrustikas" pries "baronkas".

Manau, kad priklauso daugiau nuo poreikiu ir skoniu.
Kitas minivenas gal nepasirodytu toks moteriskas. Isbandziau 7 minivenus pries pirkdama. Ir pradzioje labai nenorejau dideles masinos, bet dabar nesisivaizduoju saves mazuteleje. Dabar sedziu aukstai, i visus is auksto ziuriu. Minusas, su ja nepalakstysi, jeigu nereiketu vaiku vezioti, rinkciausi taip pat didele, bet siek tiek greitesne.

Gal taip apibendrinant, man moteriska masina ta, kuri nepasimeta gatveje, yra matoma is toli ir yra komfortabili.
Atsakyti
Jau 2 metai kaip vairuoju PEUGEOT 307 wub.gif
Atsakyti
As vairuoju mazyle Mazda 323, ji senute pas mane, bet tokia miela ir patikima, labai ja myliu ir bus gaila kai reikes skirtis...
Atsakyti
seniau vairavau mazda 323F man patiko, bet kai musu seimoje atsirado pipire tai reikeje truputi didesnes masinos nes nelabai vezimas tilpo biggrin.gif tai persedau prie wolsvagen pasat vairo.
Atsakyti
Vairuoju Reno laguna. pradzioj atrode lavas, bet dabar thumbup.gif
Atsakyti
as megstu didelius, kad visi is tolo matytu biggrin.gif ir trauktusi i sona, nes deja Lietuvoje nera galimybes issipirkti savo asmenines eismo juostos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2009 12 07, 15:01)
as megstu didelius, kad visi is tolo matytu biggrin.gif ir trauktusi i sona, nes deja Lietuvoje nera galimybes issipirkti savo asmenines eismo juostos  verysad.gif

Užjaučiu console.gif . Maltis su visais kitais tose pat juostose, jums, regis, tikrai per sunku. Gal pabandykit važinėtiti prieš eismą? bigsmile.gif Tikrai turėtų visi skirtis ir trauktis šonan, kad ir jus praleistų mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 08 gruodžio 2009 - 01:46
QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 08, 00:46)
Užjaučiu console.gif 

aciu cray.gif
Atsakyti
Jau antri metai vazineju ir myliu savo masiniuka wub.gif
user posted image
Atsakyti
as vairuoju Audi A6, kazkada teko su brolio 7BMW pavazineti, tai pasaka, dydis kliuciu nesudaro, ir specialios eismo juostos nereikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2009 12 09, 22:59)
specialios eismo juostos nereikia tongue.gif

ai nesakyk, jei butu nepamaisytu irnesakyk.gif
Atsakyti