kadangi kalba apie moteriskus ir ne moteriskus automobilius, pasakysiu savo nuomone. As juos skirstau ne pagal dydi, bet pagal dizaina. Man, pavyzdziui, nepatinka kampuotos masinos (cia gal daugiau liecia senesnes, bet ju pilna musu gatvese.) Tai kokie kampuoti dzipai, senesni Volvo ir pan. NOrs yra drauge, kuri susilydo pamaciusi kampuotas masinas.
As vairuoju minivena, manau, kad maniske ypatingai moteriska masina.

))) Citroen C4 grand picasso, exclusive su pneumatika. Pasakiska masina, tokia lengva, plaukianti, vyrui beveik neduodu jos vairuoti. Vietos viduje pilna, labai komfortiska, vairuojasi puikiai, su parkavimu problemu neturiu. Na, o svarbiausia, labai patogi kelionems, kadangi daug vazineju, ir patogi vaikams. Mazos masinytes mane varzo, jauciuosi kaip "chrustikas" pries "baronkas".
Manau, kad priklauso daugiau nuo poreikiu ir skoniu.
Kitas minivenas gal nepasirodytu toks moteriskas. Isbandziau 7 minivenus pries pirkdama. Ir pradzioje labai nenorejau dideles masinos, bet dabar nesisivaizduoju saves mazuteleje. Dabar sedziu aukstai, i visus is auksto ziuriu. Minusas, su ja nepalakstysi, jeigu nereiketu vaiku vezioti, rinkciausi taip pat didele, bet siek tiek greitesne.
Gal taip apibendrinant, man moteriska masina ta, kuri nepasimeta gatveje, yra matoma is toli ir yra komfortabili.