Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

Na is masinos noretusi ir saugumo, ir patvarumo, ir komforto...tik perkant nenauja masinyte renkiesi is to kas yra..

Na va,mano paiesku rezultatai:
toyota avensis,turbo dyz,
ford focus. tiesa ju net dvi maciau-ir benzinine ir dyzeline,
toyota carina, benzinine,
audi A4,dyzeline...

Tai dabar labai noreciau komentaru apie sias auto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snoviukas @ 2010 02 08, 19:23)
Na is masinos noretusi ir saugumo, ir patvarumo, ir komforto...tik perkant nenauja masinyte renkiesi is to kas yra..

audi A4,dyzeline...

Nmazai priklauso apie kelintu metu masinas sneki,kad butu galima komentuoti
Atsakyti
Vairuoju mazda mx-3, bet jau noretusi didesnes rolleyes.gif
Atsakyti
Savo laiku visai neplanuotai teko isesti i Hyundai Atos Prime, ir stai jau 4 metus vairuoju tokia juoda mazyle:
user posted image

Tikrai neretai teko sulaukti skeptisku zvilgsniu, bet as jos atzvilgiu negailiu pagyru - ekonomiska, auksta, nors atrodo nediduke, bet pakankamai talpi, labai manevringa, ir greicio bei galios pagrinde vazinejant mieste man - per akis thumbup.gif O ir autostradoje jei reikedavo, galedavau ir paspausti, uznugarej palikdama vyrukus su daug didesnem masinom ir izeistais ego lotuliukas.gif Pas meistrus vaziuoju tik keistis tepalu ir keistis padangu, rimtesniu gedimu nepamenu schmoll.gif Gal tiesiog sekmingas egzempliorius pakliuvo... ax.gif
Dabar zvalgausi i kazka didesnio, nes laukiuos antro, tad teks kesiti ratus....
Atsakyti
Na bent jau keturdure masinyte, o miniske dvidure tai taip nepatogu jei ka pavezeti reikia doh.gif
Atsakyti
Kuo didesne masina - tuo saugiau, ypac jei tenka veziot vaikus ...
...vairuoju 5 klases BMW thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eirian @ 2010 02 10, 14:54)
Kuo didesne masina - tuo saugiau, ypac jei tenka veziot vaikus ...
...vairuoju 5 klases BMW  thumbup.gif

Taip sutinku su tavim. Didele masina daug stabilesne ant kelio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuke3 @ 2010 02 10, 14:57)
Taip sutinku su tavim. Didele masina daug stabilesne ant kelio thumbup.gif

na vien dydis gal nera esme, bet va 4x varoma - kitas reikalas smile.gif
O i dvidure dabar net neziuriureciau, pamenu kazkokia masina turejom, tai tikrai vargas.... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, as kaledoms gavau dovanu BMW3 2009 esu labai patenkinta savo masiniuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snoviukas @ 2010 02 08, 20:23)

audi A4,dyzeline...

TOYOTA patvarumu ryskiai pirmauja smile.gif
Atsakyti
Nu gal nelabai moteriski mano masiniukai,bet man kuo didesne,tuo geriau,pati esu maziuke,tai masinas diiideles megstu biggrin.gif
Mercedes-Benz G klase dzipas ir dar viena SL klases mersiuka blush2.gif Su vaikiuku dazniausiai sedu i dzipa,nes man atrodo daug saugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2010 02 20, 19:42)
Nu gal nelabai moteriski mano masiniukai,bet man kuo didesne,tuo geriau,pati esu maziuke,tai masinas diiideles megstu  biggrin.gif
Mercedes-Benz G klase dzipas ir dar viena SL klases mersiuka blush2.gif Su vaikiuku dazniausiai sedu i dzipa,nes man atrodo daug saugiau rolleyes.gif

pritariu moteriskas auto nebutinai turi buti mazas, nors daznai girdziu kai sako "va kokia mazyte tikra moteriska masinyte" mane tai erzina kai girdziu ax.gif
Atsakyti