Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški automobiliai

QUOTE(Intrinsa @ 2010 02 17, 05:08)
TOYOTA patvarumu ryskiai pirmauja smile.gif

na jo,daug kas sako jog toyotos patvarios,bet ju ir kainos gan dideles...

Na labiausiai patiko ford focus 1999 ar 2000m. Ir pasiule skoda octavia 2000m..tai net nzn kas geriau..
Atsakyti
QUOTE(snoviukas @ 2010 01 21, 19:34)
Labas vakaras.Gavosi taip kad likau be masinos (man ja sudauze)... Tad renkuosi kita smile.gif noreciau isgirst Jusu komentarus-kas kokia vairuoja, kam kokia patinka, kodel? Masinu pliusai ir minusai smile.gif

vairavau renault laguna. smile.gif labai ji patiko,buvo komfortiska..bet gan brangus remontas buvo..

Renault Megane vairuoju, esu labai patenkinta, servisas gal kam ir brangokas atrodo, aš to nepajaučiau, problemų neturiu, na tik va priekinį bamperį reikės tvarkyti, na bet čia jau pati kalta ikaliau į kitą mašiną. O šiaip esu labai patenkinta savo mašiniuku thumbup.gif
Atsakyti
Fokusas tddi taip pat neuzmusamas, jei nesuvaryta pasiimi. Tik parudyt megsta.
Atsakyti
as vairuoju vw passat B6, pries tai turejau passat B5. Taip kad is tu masinu saraso rekomenduociau Audi. Pliusas, kad ji dizeline ir netokia jau maza. Ford Focus esu kelis kartus vairavus, man jis visai nepatiko schmoll.gif kietas doh.gif ir siaip as galvoju, kad kai renkiesi masina, reikia nepamirsti, kad gali ivykti avarija. Taip kad saugumas - pirmoj vietoj. O kuo masina didesne, tuo saugiau as manau smile.gif
As uz Audi! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2010 02 21, 23:01)
O kuo masina didesne, tuo saugiau as manau smile.gif
As uz Audi!  4u.gif

Butent, tik tu taip manai.
Atsakyti
Vairuoju Audi A3 mirksiukas.gif Man ji tinka ir patinka, kitokios siuo metu tikrai nenoreciau schmoll.gif Esu vairavus ir BMW, Mazda ir Renault Espace, bet si prilipo labiausiai ax.gif
Atsakyti
O as vairuoju sena astrike,14m amziaus,ir manau,kad mano masina saugi,nes yra techniskai tvarkinga,viskas dirba taip kaip ir turi dirbti.O visa kita priklauso nuo tarpines tarp vairo ir sedynes biggrin.gif
O jei manot kad auto saugumas priklauso nuo dydzio-pirkit tankus lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal visai ne i tema parasysiu, bet gal kazka sudomins. Isvykstu is Lietuvos tad parduodu savo VW Golf (3). Kaina tikrai proto ribose, dvi signalizacijos, slapukas, magnetola ir priziureta labai, nes vazineta merginos smile.gif daugiau info i az
Atsakyti
QUOTE(snoviukas @ 2010 02 08, 19:07)
tikejausi kad bus geriau,bet rezultatas toks- galiu sau leist nusipirkt masina tik iki 7tukst. lt..

Su tokiu biudžetu reik ne į naujumą o į konkrečios auto būklę ir statistinį patikimumą daugiau žiūrėt. Visokias reno ir kitas kur baigiasi ant"O" geriau iškart atmesk.
FORD POKŠTAS - jei dar nesurūdijęs - visai nieko pasirinkimas, bet geriau ne dyzelis. Dyzelis gerai, bet kai jau negerai - tai bus tikras "pokštas" piniginei.
Kokia nors toyota senesnio modelio būtų labai neblogas variantas. Netgi opeliukais siūlau rimtai pasidomėt.
O audi...na nežinau, už tokius pinigus bus galvos skausmas...Nebent LABAI sena bet užlaikyta...kur dar iki bulkos ėjo,...pasitaiko tokių variantų, va kaimynas diedukas numiro, anūkai jo audi80 1986m už 1000 lt pardavė...Nepasakysi kad nenauja.
Bet gal nesusirk AUDIZMU.....Ant LT pakankamai ligonių...
Atsakyti
QUOTE(dadaida @ 2010 01 24, 17:21)
o kuria patartumet is honda jazz, toyota yaris ar ford fiesta  4u.gif

nepirkčiau nė vienos, vien dėl to kad tai yra honda, toyota ir ford schmoll.gif

jeigu norit gana geros mašinos ir kad sugedus nebūtų nesusipratimų remontuojant - turint mažiau pajamų pirkčiau VW, o jei truputi daugiau turėčiau - audi 4u.gif kiek pačiai teko susidurti tai ir kaina prieinama gana, ir remontas palyginti nebrangus ir kas svarbiausia sugedus nesunku rast detalių pirkt. Galų gale saugumas ir patikimumas smile.gif na bet čia tik mano nuomonė, kitiem kaip tik VW ir audi nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2010 03 26, 15:48)
nepirkčiau nė vienos, vien dėl to kad tai yra honda, toyota ir ford schmoll.gif 

....pirkčiau VW, audi :.... ir kaina prieinama gana, ir remontas palyginti nebrangus ir kas svarbiausia  - ......

......tai procesas pastovus ir nesibaigiantis ...biggrin.gif Sakiau - laaabai daug sergančių AUDIZMU...biggrin.gif

P.S išvardintos auto daugmaž lygiavertės...Patvariausia turbūt toyota, smagiausia - honda.
Apie fordus yra tokia nuomonė:
"FORD turi du pavykusius modelius.Tai TRANSIT ir FIESTA. FIESTA yra tokia paprasta ir primityvi, kad tiesiog nėra kam sugesti. O dėl TRANSIT - patys konstruktoriai apakę...kaip čia jiems taip pavyko...."
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2010 03 23, 12:43)
O audi...na nežinau, už tokius pinigus bus galvos skausmas...Nebent LABAI sena bet užlaikyta...kur dar iki bulkos ėjo,...pasitaiko tokių variantų, va kaimynas diedukas numiro, anūkai jo audi80 1986m už 1000 lt pardavė...Nepasakysi kad nenauja.
Bet gal nesusirk AUDIZMU.....Ant LT pakankamai ligonių...

Tai, kad bulka tokių metų tik tiek ir kainuoja.
Iš tikrųjų siūlyčiau pagalvoti apie senesnę audi, nebūtinai 80 ar 90, bet gal ir audi 100 (C4). Šie modeliai tikrai patvarūs, patikimi, mažai gendantys, nes neprikišti elektros. Aišku būtųgerai, kad prieš perkant servise apžiūrėtų, nes kai mašinai virš 15 metų, neabejotinai gali tekti kažką svarbaus keisti (generatorių ar pan.).
Turint didesnę pinigų sumą, naujesnės audi (A4, A6 ir t.t.) tikrai nesiūlyčiau pirkti, bet vat kas liečia senesnius modelius, tai tikrai geras automobilis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 26 kovo 2010 - 15:26